Michael Owen

Michael Owen

Son dakika Michael Owen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Michael Owen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Michael Owen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michael Owen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michael owen gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 michael owen haberi bulunmuştur. Tüm michael owen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim! Ballon d'Or (altın top) ödülü sahibini buldu. Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or ödül töreni Theatre du Chatelet'de yapıldı. 29 futbolcunun oylandığı listede sıralamalar ise hayal kırıklığı yarattı. Peki, Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
18.10.2022 Futbol
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Ballon d'Or ödülü sahibini buldu. 2022 yılında Avrupa'nın en iyi futbolcusu Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema oldu. Fransız yıldız ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Çok genç yaştan beri hiç vazgeçmeden çalıştım. Bu benim hep hayalimdi. Zidane ve Ronaldo benim için idoldü." ifadelerini kullandı.
17.10.2022 Futbol
Gemma Owen yarışmadan sonra paraya para demiyor!
Gemma Owen yarışmadan sonra paraya para demiyor! Aşk Adası yarışmasının en iddialı yarışmacılarından biri olan futbolcu Michael Owen’ın kızı Gemma Owen yarışma biter bitmez reklam anlaşmalarına imza attı.
9.08.2022 Magazin
Newcastle United'dan rekor transfer
Newcastle United'dan rekor transfer İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, kulüp rekoru kırarak orta saha oyuncusu Miguel Almiron'u renklerine bağladı.
31.01.2019 İngiltere
Manchester City, durdurulamıyor!
Manchester City, durdurulamıyor! Manchester City, Southampton'ı 6-1 mağlup ederek Premier Lig'de yoluna namağlup devam ediyor.
4.11.2018 İngiltere
İngiltere gol oldu yağdı! 7 gol, 2 penaltı...
İngiltere gol oldu yağdı! 7 gol, 2 penaltı... Dünya Kupası G Grubunda İngiltere Panamayı 6-1'le geçerek 3 puanı kaptı.
24.06.2018 Arşiv
Emre Belözoğlu'ndan flaş Arda Turan iddiası!
Emre Belözoğlu'ndan flaş Arda Turan iddiası! Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan Medipol Başakşehir'in takım kaptanı Emre Belözoğlu, "Arda'nın sakatlıkları olmasaydı şampiyon olurduk." dedi.
29.05.2018 Başakşehir
Michael Owen jokey oldu
Michael Owen jokey oldu Dünyaca ünlü eski futbolcu ilk jokeylik denemesini bir yardım organizasyonunda gerçekleştirdi.
25.11.2017 İngiltere
Cenk Tosun, Michael Owen'ı geçebilir!
Cenk Tosun, Michael Owen'ı geçebilir! Newcastle, Beşiktaş’ın yıldızının peşine düştü. 2005’te Michael Owen için 16 milyon Pound ödeyen İngiliz kulübü istenen 17 milyon Pound’u öderse, Cenk rekorla Ada’ya gidecek
14.11.2017 Beşiktaş
İngilizlerden flaş Cenk Tosun iddiası!
İngilizlerden flaş Cenk Tosun iddiası! Beşiktaş forması altında gösterdiği performansla özellikle Premier Lig ekiplerinin dikkatini çeken Cenk Tosun için yeni bir iddia da İngiliz Evening Chronicle gazetesinden geldi.
12.11.2017 Beşiktaş
Rekorları alt üst eden gol makinesi!
Rekorları alt üst eden gol makinesi! İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'da forma giyen Harry Kane, eylül ayında ortaya koyduğu performansla birçok yıldız ismi geride bıraktı.
4.10.2017 İngiltere
Zlatan Ibrahimovic'in korkutan görüntüsü
Zlatan Ibrahimovic'in korkutan görüntüsü Manchester United'ın Anderlecht ile oynadığı rövanş mücadelesinde Zlatan Ibrahimovic bir hava topu mücadelesinde yerde kaldı. İsveçli dünya yıldızı bu pozisyonda ayağını yanlış basınca futbolseverleri şoke eden bir görüntü ortaya çıktı.
21.04.2017 İngiltere
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov ile Portekizli eski futbolcu Luis Figo'nun kaptanlıklarını yapacağı takımlar, 14 Haziran'da yardım maçında karşılaşacak.
18.04.2017 Futbol
Liverpool, Lig Kupası'nda yarı finalde
Liverpool, Lig Kupası'nda yarı finalde Anfield Road Stadı'nda Leeds United'ı 2-0 mağlup eden Liverpool, yarı finale yükseldi - Takımını 2-0 öne geçiren 17 yaşındaki Woodburn, Liverpool formasıyla gol atan en genç futbolcu olarak tarihe geçti
30.11.2016 İngiltere
Raul şampiyonlukla veda etti
Raul şampiyonlukla veda etti İspanya'nın efsane futbolcuları arasında yer alan Raul Gonzalez, 21 yıllık profesyonel kariyerine son noktayı koydu.
16.11.2015 Futbol
'Burada olmak benim için onur'
'Burada olmak benim için onur' Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Hollandalı yıldız oyuncu Robin van Persie İstanbul'a geldi.
12.07.2015 Fenerbahçe
Roberto Carlos'tan Türkiye için şok sözler
Roberto Carlos'tan Türkiye için şok sözler Futbol dünyasının iki büyük kulübü Real Madrid ve Liverpool'un efsane futbolcuları sosyal dayanışma maçında karşı karşıya geldi.
14.06.2015 Futbol
'Balotelli artık saygın değil'
'Balotelli artık saygın değil' Liverpool'un efsane golcülerinden Michael Owen, Balotelli'nin takım arkadaşlarının saygısını yitirdiğini öne sürdü.
23.10.2014 Futbol
'Şimdi Messi'nin zamanı'
'Şimdi Messi'nin zamanı' İngiltere’nin unutulmaz golcülerinden Michael Owen, 2014 Dünya Kupası’nda favorisinin Arjantin olduğunu açıkladı.
8.06.2014 Futbol
'G.Saray'ın hiç şansı yok!'
'G.Saray'ın hiç şansı yok!' Eski İngiliz futbolcudan G.Saraylıları kızdıracak yorum
18.02.2014 Futbol
'G.Saray yaşlı kadını...'
'G.Saray yaşlı kadını...' İngiliz eski futbolcu Michael Owen, Galatasaray-Juventus maçının ardından sosyal medyadan ilginç mesajlar gönderdi.
11.12.2013 Futbol
Owen'ın futbolu bırakmasının nedeni...
Owen'ın futbolu bırakmasının nedeni... Geçen sezon Stoke City formasıyla yeşil sahalara veda eden İngiliz Michael Owen'ın futbolu bırakmasının nedeni ortaya çıktı.
4.11.2013 Futbol
Owen'da bilmeceye katıldı!
Owen'da bilmeceye katıldı! Michael Owen, kulüpteki geleceği netlik kazanmayan Luis Suarez'in Liverpool'dan ayrılıp Arsenal'e gitmesinin bir hata olacağını savundu.
29.07.2013 Futbol
İngiliz futbolcudan önemli açıklama
İngiliz futbolcudan önemli açıklama Stoke City forması giyen Michael Owen'dan önemli açıklama...
19.03.2013 Futbol
'7'nin son sahibi!
'7'nin son sahibi! Manchester United için 7 numaralı formanın hep ayrı bir önemi olmuştur...
5.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Michael Owen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michael owen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.