Gazete Vatan Logo
Futbol '7'nin son sahibi!

'7'nin son sahibi!

Manchester United için 7 numaralı formanın hep ayrı bir önemi olmuştur...

'7'nin son sahibi!

İngiliz futbolunun en köklü kulüplerinden biri olan Manchester United, kazandığı sayısız başarının yanısıra kadrosunda bulundurduğu 'özel' oyuncuların varlığıyla da her zaman popüler olmayı başarmıştır. Kırmızı Şeytanlar'ın formasını terletmiş ve taraftarın gönlünde taht kurmuş oyuncuların bir çoğu da 7 numaralı formayla boy göstermiştir Old Trafford'un çimlerinde.

George Best'le başlayan bu 'gelenek', Fransız yıldız Eric Cantona'yla devam etmiş ve bu efsaneleri sırasıyla David Beckham ve bu akşam yeniden Old Trafford'a adım atacak olan Real Madrid'li Cristiano Ronaldo izlemişti.

Manchester United'da '7'nin son yıllardaki sahibi ise Antonio Valencia... Old Trafford'daki ilk yıllarında 25 numaralı formayı giyen Ekvadorlu oyuncu, Michael Owen'ın takımdan ayrılmasının ardından 7 Numaralı sırtında taşımaya başlamıştı. Valencia da Daily Mail'le yaptığı röportajda 7 numaralı formayı giymenin bir Manchester United oyuncusu için çok önemli olduğunu ve yine bu formayla mücadele etmek için bir çok fedakarlık yapmak gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı