Mete Kalkavan

Mete Kalkavan

Son dakika Mete Kalkavan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mete Kalkavan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mete Kalkavan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mete Kalkavan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mete kalkavan gelişmeleri de dahil olmak üzere 652 mete kalkavan haberi bulunmuştur. Tüm mete kalkavan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mete Kalkavan hakemlik kariyerini noktaladı
Mete Kalkavan hakemlik kariyerini noktaladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mete Kalkavan'ın kendi isteğiyle hakemlik kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
3.01.2024 Futbol
Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler'e saldırı sonrası  ilk açıklama
Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler'e saldırı sonrası ilk açıklama Süper Lig hakemleri, Ankara'ya giderek hakem Halil Umut Meler'e destek ziyaretinde bulundu. Hakemler ziyaretin ardından ortak basın açıklaması yaptı.
12.12.2023 Süper Lig
Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler açıkladı: Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı?
Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler açıkladı: Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı? Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası hakemlerden açıklama geldi. Ankaragücü Çaykur Rizespor maçında Faruk Koca tarafından yumruklu saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler hastaneye kaldırıldı. Türk hakemleri adına hastane önünde açıklamalarda bulunan Arda Kardeşler ve Mete Kalkavan, Halil Umut Meler'in hakemliğe devam edip etmeyeceği hakkında bilgi verdi.
12.12.2023 Futbol
Fenerbahçe'nin penaltısı olay oldu! Öyle bir şey yok dedi, Tadic'in golünü iptal etti
Fenerbahçe'nin penaltısı olay oldu! Öyle bir şey yok dedi, Tadic'in golünü iptal etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Mete Kalkavan ve ekibinin görev aldığı Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle Fenerbahçe'nin ilk golü öncesindeki faul pozisyonu ve ikinci golün geldiği penaltı pozisyonuna ilişkin görüşler dikkat çekti.
9.10.2023 Fenerbahçe
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023 Süper Lig
Süper Lig'de görülmemiş olay! Hakem Mete Kalkavan işin içinden çıkamadı
Süper Lig'de görülmemiş olay! Hakem Mete Kalkavan işin içinden çıkamadı Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında Ümraniyespor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta görev alan Mete Kalkavan'ın kararları müsabakanın önüne geçti. İşte ligde alt sıraları ilgilendiren maçın 29. dakikasında yaşananlar...
21.05.2023 MKE Ankaragücü
Ümraniyespor, Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu
Ümraniyespor, Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri 18'inci dakikada Malcuit ve 71'inci dakikada Milson kaydederken, Ümraniyespor'un tek sayısı ise 25'inci dakikada penaltıdan Umut Nayir kaydetti. Bu sonucun ardından Ümraniyespor, bitime 3 hafta kala Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu.
21.05.2023 Ümraniyespor
Ankaragücü 3 puanı aldı Ümraniyespor'u TFF 1.Lig'e yolladı
Ankaragücü 3 puanı aldı Ümraniyespor'u TFF 1.Lig'e yolladı Süper Lig'in 35.haftasında Ankaragücü deplasmanda Ümraniyespor'u 2-1 yendi ve puanını 39'a çıkardı.
21.05.2023 Ümraniyespor
Mete Kalkavan düdüğü erken çaldı Ankaragücü'nün buz gibi golü iptal edildi
Mete Kalkavan düdüğü erken çaldı Ankaragücü'nün buz gibi golü iptal edildi Süper Lig'in 35.haftasında oynanan Ümraniyespor-Ankaragücü maçında inanılmaz bir pozisyon oldu. Mücadelenin hakemi Mete Kalkavan konuk ekibin net golünü iptal ederken, Sarı Lacivertli kulübün 'Rezalet' paylaşımı ise büyük dikkat çekti.
21.05.2023 MKE Ankaragücü
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu Süper Lig'de 35. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
19.05.2023 Süper Lig
Süper Lig'de Beşiktaş Antalyaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Süper Lig'de Beşiktaş Antalyaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasının açılış karşılaşmasında Beşiktaş, Antalyaspor 'u 3-1 mağlup etti.
6.05.2023 Antalyaspor
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
4.05.2023 Süper Lig
Sürpriz yok! Derbinin hakemi belli oldu
Sürpriz yok! Derbinin hakemi belli oldu Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak kritik Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Şansalan oldu.
27.04.2023 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi açıkladı: Kulüpler Birliği'nin karar alma yetkisi yok
Ahmet Nur Çebi açıkladı: Kulüpler Birliği'nin karar alma yetkisi yok Gaziantep FK ve Hatayspor'un ligden çekilmesiyle birlikte var olan puan durumunun değişmesi gerektiğini açıklayan Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği hakkında 'Karar alma yetkileri' yok tepkisi gösterdi.
31.03.2023 Beşiktaş
Dursun Özbek: Galatasaray'ın oynadığı bir maçta rakip takım forması giyen hakemi nasıl veriyorsunuz?
Dursun Özbek: Galatasaray'ın oynadığı bir maçta rakip takım forması giyen hakemi nasıl veriyorsunuz? MHK Başkanı Lale Orta hakkında yaptığı açıklamalarda bir hayli dikkat çeken Dursun Özbek, Konyaspor-Galatasaray maçında düdük çalan Zorbay Küçük ve Alanyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını yöneten Mete Kalkavan'la ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulundu.
21.03.2023 Galatasaray
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum Süper Lig'in 26.hafta karşılaşmasında Alanyaspor-Fenerbahçe maçında düdük çalan Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar Türkiye'de bir hayli tartışma yaratırken, eski hakemlerden Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Seçim Demirel tartışılan pozisyonları tek tek değerlendirdi.
20.03.2023 Fenerbahçe
Alanyaspor-Fenerbahçe (Maç özeti)
Alanyaspor-Fenerbahçe (Maç özeti) Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti.
19.03.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu! Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı.
16.03.2023 Süper Lig
Başakşehir - Beşiktaş (Maç özeti)
Başakşehir - Beşiktaş (Maç özeti) Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir'in konuğu oldu. Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'i 2-0 mağlup etti.
12.03.2023 Beşiktaş
TFF'den açıklama geldi! İşte Süper Lig maçlarının bu haftaki hakem atamaları
TFF'den açıklama geldi! İşte Süper Lig maçlarının bu haftaki hakem atamaları Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta yarın oynanacak Giresunspor - Fatih Karagümrük karşılaşmasıyla başlayacak. TFF, 25. haftada görev alacak olan hakemleri açıkladı.
9.03.2023 Süper Lig
Süper Lig'de haftanın maçı Ali Palabıyık'ın
Süper Lig'de haftanın maçı Ali Palabıyık'ın Süper Lig'de haftanın hakemleri belli oldu.
30.01.2023 Süper Lig
BJK - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
BJK - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Süper Lig'de Kayserispor'u yenerek 4'te 4 yapmak isteyen Beşiktaş, 20. hafta maçında Kayseri deplasmanına konuk oluyor. Kritik maçta Mete Kalkavan düdük çalacak. Futbolseverlerin merakla araştırdığı, "BJK - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta" sorularının yanıtı haberimizde.
22.01.2023 Futbol
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
Süper Lig'de Hatayspor ile Giresunspor puanları paylaştı
Süper Lig'de Hatayspor ile Giresunspor puanları paylaştı Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında A. Hatayspor sahasında karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.
24.12.2022 Hatay Spor
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi Merkez Hakem Kurulu; tecrübeli isimlerden Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e Video Asistan Hakemliğine geçmelerini teklif etti.
12.12.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Mete Kalkavan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mete kalkavan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.