Metal Blok

Metal Blok

Son dakika metal blok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metal blok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metal blok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metal Blok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metal blok gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 metal blok haberi bulunmuştur. Tüm metal blok haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Gizemli monolit' bu kez orada ortaya çıktı! 'Gökyüzüne bak, Ay'ı gör'
'Gizemli monolit' bu kez orada ortaya çıktı! 'Gökyüzüne bak, Ay'ı gör' Milli Uzay Programı'nın lansmanı öncesinde Göbeklitepe'ye yakın noktada dikili halde bulunan ve üzerinde Göktürkçe 'Gökyüzüne bak, Ay'ı gör' ifadesinin yer aldığı metal monolit, Diyarbakır'ın Zerzevan Kalesi'nde de ortaya çıktı. 2-4 Eylül tarihlerinde tarihi kalede gerçekleştirilecek Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nin tanıtımı için dikilen monolit, şaşkınlığa neden oldu.
30.08.2021 Yaşam
Göbeklitepe'deki metal bloğun sırrı ortaya çıktı
Göbeklitepe'deki metal bloğun sırrı ortaya çıktı Göbeklitepe'de bir anda ortaya çıkan metal bloğun sırrı ortaya çıktı. Tarihin sıfır noktası olan Göbeklitepe, Türkiye'nin uzay geleceğinin başlangıç noktası olacak. Öte yandan Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi.
9.02.2021 Gündem
Göbeklitepe yakınlarında gizemli olay! Güvenlik güçleri alarma geçti
Göbeklitepe yakınlarında gizemli olay! Güvenlik güçleri alarma geçti Şanlıurfa’da tarihin sıfır noktası olarak bilinen Göbeklitepe yakınlarında araziye yerleştirilmiş metal blok bulundu. Güvenlik güçleri, Göktürk alfabesiyle, 'Ay'ı görmek istiyorsan gökyüzüne bak' yazılı metal bloğun kim ya da kimler tarafından araziye dikildiğini araştırıyor.
5.02.2021 Yaşam
Monolit nedir? Göbeklitepe’de monolite benzer metal blok görüldü!
Monolit nedir? Göbeklitepe’de monolite benzer metal blok görüldü! ABD ve Romanya'da bulunan monolitlere benzer bir metal blok da Göbeklitepe civarında görüldü. Metal bloğun üzerinde Göktürk alfabesiyle 'Ay'ı görmek istiyorsan gökyüzüne bak' yazdığı belirtildi. Monolit nedir?
5.02.2021 Gündem
Gizemi çözülemiyor! Bu kez de Kaliforniya’da bulundu...
Gizemi çözülemiyor! Bu kez de Kaliforniya’da bulundu... Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Utah eyaletinde çölün ortasında keşfedilen gizemli metal blok Romanya'nın ardından bu sefer de Kaliforniya'nın Pine dağının tepesinde ortaya çıktı.
3.12.2020 Dünya
ABD’de çölde keşfedilen gizemli metal blok paniğe neden oldu
ABD’de çölde keşfedilen gizemli metal blok paniğe neden oldu ABD’nin Utah eyaletinde çölün ortasında yere dikilmiş olarak bulunan gizemli blok eyalette merak uyandırdı.
24.11.2020 Dünya
(GÜNCEL2023 HURDA FİYATLARI) Hurda demir, bakır, alüminyum fiyatları kaç TL, hurda demir kilo fiyatı ne kadar?
(GÜNCEL2023 HURDA FİYATLARI) Hurda demir, bakır, alüminyum fiyatları kaç TL, hurda demir kilo fiyatı ne kadar? Hurda demir kilosu ne kadar, güncel hurda fiyatları kaç TL? Hurda fiyatları meraklısı tarafından sorgulanıyor. Hurda fiyatlarında yükseliş yaşanırken, geri dönüşüm sektöründe çalışanlar “Hurda demir kilosu ne kadar?” sorusuna yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Trabzon'da sur kazılarında tarih fışkırıyor
Trabzon'da sur kazılarında tarih fışkırıyor Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde, tarihi surların bulunduğu İç Kale ve Yukarıhisar'da, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destek verdiği arkeolojik kazıların ilk etabı tamamlandı. Kazılarda Roma, Bizans, Kommenos ve Osmanlı dönemine ait sikke, amfora, pitos, şamdan gibi çok sayıda tarihi eşya ve kalıntılara ulaşıldı. Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz, “İlk sonuçlar beklentilerimizin gayet üzerinde, bol miktarda ve nitelikli malzemenin devamının geleceğini düşünüyoruz” dedi.
1.12.2021 Kültür Sanat
Thodex mağdurları ne yapmalı? Thodex mağdurları paralarını geri alabilir mi?
Thodex mağdurları ne yapmalı? Thodex mağdurları paralarını geri alabilir mi? Türkiye kripto para dolandırıcılığını konuşuyor. Thodex mağdurları kimler, listesi var mı? soruları merak edilirken, 2 milyar doları alınıp yurt dışına kaçılmasının ardından Thodex mağdurları ne yapmalı sorusuna da yanıt aranıyor. Hukuki açıdan kripto para dolandırıcılığın tekrar yaşanmaması ne yapılmalı nerelere başvurulmalı? Prof. Dr. Erol Ulusoy kripto parayı hukuk penceresinden inceledi. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ragıp Ertem, CNN TÜRK’e konuk oldu ve 2 milyar dolarlık kripto para vurgunu iddiasıyla ilgili merak edilenleri anlattı.
24.04.2021 Gündem
Bakan Dönmez güzel haberi duyurdu! 40 ton üzerinde altın...
Bakan Dönmez güzel haberi duyurdu! 40 ton üzerinde altın... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Altın üretiminde 2018 yılından itibaren başlayan artış trendimizi devam ettiriyoruz. 2020 sonunda hedefimiz olan 40 tonun üzeri altın üretimini gerçekleştireceğiz" dedi.
23.12.2020 Ekonomi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
'Mermer'de fuar çatlağı
'Mermer'de fuar çatlağı İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, İstanbul’da mermer fuarı düzenleme kararı aldı. Ancak sektörde ve birlik yönetiminde farklı görüşler var. İMİB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk Çevik, “Sektör ayrışmamalı. Dünya İzmir’deki fuarı biliyor. İstanbul’da fuar yapacağımıza İzmir’e odaklanmalıyız” dedi
12.05.2017 Ekonomi
PFDK, Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı
PFDK, Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Disiplin Kurulu verdiği cezaları açıkladı. Kurul Fenerbahçe Kulubü'ne ve yönetici Mehmet Selim Kosif'e ceza yağdırdı.
24.09.2021 Fenerbahçe
PFDK derbi cezalarını açıkladı
PFDK derbi cezalarını açıkladı Derbide yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye 200 bin TL, Beşiktaş'a ise 15 bin TL para cezası verildi. Kurul, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ceza vermedi
8.12.2016 Galatasaray
Adliyede kayınpederini bıçakladı!
Adliyede kayınpederini bıçakladı! KONYA’da 21 yaşındaki Yunus Emre K...
9.04.2015 Yaşam
Bu ilçelere 3 gün elektrik verilemeyecek
Bu ilçelere 3 gün elektrik verilemeyecek İstanbul’un bazı ilçelerine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 3 gün elektrik verilemeyecek.
18.12.2014 Arşiv
Press makinasına sıkışan işçi hayatını kaybetti
Press makinasına sıkışan işçi hayatını kaybetti İZMİT Sanayi Sitesi’nde metal üretimi yapan firmanın sahibi 35 yaşındaki Mustafa Ferdi Eryener, pres makinesinde sıkışarak can verdi...
17.12.2014 Yaşam
Dünya Kupası için yapılan köprü çöktü
Dünya Kupası için yapılan köprü çöktü Brezilya'nın Belo Horizonte kentinde FIFA Dünya Kupası için yapılan bir köprü çökerken, 2 kişinin öldüğü, 20 kişinin ise yaralandığı açıklandı.
4.07.2014 Dünya
Dünya Kupası için yapılan köprü çöktü
Dünya Kupası için yapılan köprü çöktü Brezilya'nın Belo Horizonte kentinde FIFA Dünya Kupası için yapılan bir köprü çökerken, 2 kişinin öldüğü, 20 kişinin ise yaralandığı açıklandı
3.07.2014 Futbol
1200 adet roket başlığı!
1200 adet roket başlığı! Adana'da ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Aramalar usulsüz!
Aramalar usulsüz! 'Kapı numarası yazmayınca...'
29.09.2021 Gündem
Yaz sezonunda modayı yakalayın
Yaz sezonunda modayı yakalayın Romantik bir yaza hazır olun
23.03.2012 Arşiv
İstanbul'un tarihini değiştirecek!
İstanbul'un tarihini değiştirecek! Marmaray kazıları İstanbulluların en eski hemşerilerini ortaya çıkardı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metal Blok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metal blok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.