Mesih

Mesih

Son dakika mesih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesih gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 mesih haberi bulunmuştur. Tüm mesih haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu! Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024 Gündem
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu Filistinli Hristiyan din adamı Munzir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munzir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak Gazze'deki İsrail'in sivil katliamı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrailli komandolarla buluşan Başbakan Netanyahu, askerlere Hizbullah ile olası bir savaşta yaşanacaklardan bahsetti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’deki harekatın 3 ay sürebileceğini söyledi. Gazze’deki Hamas kontrolündeki sağlık kurumu, 7 Ekim’den bu yana öldürülenlerin sayısının 4 bin 651’e çıktığını duyurdu.
23.10.2023 Dünya
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti... Bugün İsrail olarak bilinen İsrailoğulları ile ilgili Kuran-ı Kerim'de pek çok ayet bulunmaktadır. Yahudiler ile ilgili bu ayetlerde İsrailoğulları ile ilgili mesajlar vardır. İşte Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
13.10.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmelerine başlandı.
12.07.2023 Gündem
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri Tevbe suresi başında besmele olmayan tek sure olması nedeniyle diğer surelerden ayrılmaktadır. İki ayeti hariç Medine döneminde nazil olduğu bilinir. 129 ayetten oluşan Tevbe suresi, adını 117. ve 118. ayetlerde geçen tevbe kavramından alır. Bazı bilginler surenin başında besmele yazılmamış olmasını bir önceki surenin devamı olarak açıklamaktadır.
4.05.2023 Sureler
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Paskalya Bayramı mesajları! Anlamlı, kısa, uzun resimli paskalya bayramı kutlama mesajları!
Paskalya Bayramı mesajları! Anlamlı, kısa, uzun resimli paskalya bayramı kutlama mesajları! Paskalya Bayramı, Hristiyanların İsa Mesih'in yeniden dirilişini kutladığı bir dini bayramdır. Paskalya, her yıl Hristiyan takvimine göre ilkbaharda kutlanır ve genellikle Mart ve Nisan ayları arasına denk gelir. Hristiyanların en önemli bayramlarından biri olan Paskalya Bayramı, Hristiyan inancında ölümün yenilgisi ve hayatın zaferi olarak kabul edilir. Paskalya kutlamaları genellikle kilise törenleri, özel yemekler, yumurta boyama, çikolata ve şekerleme hediyeleri gibi geleneksel uygulamaları içerir. Biz de Hristiyan vatandaşların bayramını kutlamak isteyenler için Paskalya Bayramı mesajlarını bir araya getirdik.
8.04.2023 Gündem
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası Kuyumcu Levon Gagaçyan, Patrik Sahak Maşalyan ve din adamları hakkında ortaya attığı iddialar üzerine kendisine tanınan bir haftalık sürede ‘tövbe’ etmeyince, Ermeni Patrikhanesi tarafından aforoz edildi.
15.01.2023 Gündem
Hayırlı cumalar resimli 30 Aralık 2022 cuma mesajları! Yılın son cumasına özel farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri!
Hayırlı cumalar resimli 30 Aralık 2022 cuma mesajları! Yılın son cumasına özel farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! 30 Aralık Cuma mesajları araması başladı. Yılın son cumasında  Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak kardeşlerine, akrabalarına, ailesine mesaj göndermek isteyenler arama motorlarına yöneldi. . Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları seçenekleri için sabahın ilk ışıklarıyla araştırılmaya başlandı. İşte 30 Aralık farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar sözleri ve yılın son Cuma mesajları…
30.12.2022 Gündem
Hayırlı cumalar sözleri-resmi cuma mesajları 23 Aralık 2023! Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları
Hayırlı cumalar sözleri-resmi cuma mesajları 23 Aralık 2023! Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları Cuma mesajları 23 Aralık 2022 için aramalar başladı. Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları seçenekleri için sabahın ilk ışıklarıyla sorgulanıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri araştırıyor. İşte 23 Aralık Cuma mesajları ile Hayırlı cumalar dile…
23.12.2022 Gündem
16 Aralık Cuma mesajları 2022 İNDİR! En güzel Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı seçenekleri ve Peygamberimizin Cuma sözleri
16 Aralık Cuma mesajları 2022 İNDİR! En güzel Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı seçenekleri ve Peygamberimizin Cuma sözleri Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel seçenekleriyle sorgulanıyor. Cuma gününün kudretini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmak, sevdiklerine Cuma günüyle ilgili SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları araştırması yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada. İşte 16 Aralık Cuma mesajları İNDİR...
16.12.2022 Gündem
Tacikistanlı çete İstanbul'da çatıştı! 1 ölü, 2 yaralı
Tacikistanlı çete İstanbul'da çatıştı! 1 ölü, 2 yaralı Tacikistan'tan gelen iş adamlarını tehdit ederek para aldıkları iddia edilen şebeke üyeleri, son işlerinde birbirlerine düşüp sokak ortasında silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada Bahodur Barotov (26) ölürken 2 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı. 12 kişinin gözaltına alındığı kavga güvenlik kamerasına yansıdı.
8.12.2022 Yaşam
Cuma mesajları resimli 2022 yeni 2 Aralık cuma sözleri!
Cuma mesajları resimli 2022 yeni 2 Aralık cuma sözleri! 2 Aralık Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle araştırılmaya başlandı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü kudreti bu hafta da geldi. Namazlarla, dualarla eda edilecekler Cuma günü cemaati namaza çağırmak için biz de Cuma mesajları ve sözleri derledik. SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşacaklara işte Peygamberimizin Cuma sözleri ve 2 Aralık Cuma mesajları…
2.12.2022 Gündem
Resimli, yeni, yazılı, kısa, hayırlı cumalar mesajları indirmek isteyenlere farklı seçenekler! İşte 25 Kasım Cuma mesajları ve Cuma sözleri!
Resimli, yeni, yazılı, kısa, hayırlı cumalar mesajları indirmek isteyenlere farklı seçenekler! İşte 25 Kasım Cuma mesajları ve Cuma sözleri! 25 Kasım Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle araştırılmaya başlandı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma gününü namazlarla, dualarla eda edilecekler aynı zamanda cemaati namaza çağırmak için Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşmak isteyenlere biz de Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 25 Kasım Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
25.11.2022 Gündem
Hayırlı cumalar resimli cuma mesajları 18 Kasım ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
Hayırlı cumalar resimli cuma mesajları 18 Kasım ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 18 Kasım Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle sorgulanıyor. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü bu hafta da namazlarla, dualarla eda edilecek. Cuma günü kudretini camilerde cemaatle birlikte namaz kılarak, dua ederek geçirmek isteyenler SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. Biz de haberimizde Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 18 Kasım Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
18.11.2022 Gündem
Cuma mesajları 11 Kasım ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
Cuma mesajları 11 Kasım ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 11 Kasım Cuma mesajları sorgulaması başladı. Resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, kısa ve uzun Cuma mesajları seçenekleri sorgulanıyor. Cuma günü nedeniyle sosyal medya hesapları üzerinden Cuma paylaşımı yapmak, sevdiklerine SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları için sorgulama yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, yazılı, kısa, uzun 11 Kasım 2022 Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada!
11.11.2022 Gündem
4 Kasım CUMA mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
4 Kasım CUMA mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 4 Kasım Cuma mesajları sorgulaması başladı. Resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, kısa ve uzun Cuma mesajları seçenekleri sorgulanıyor. Cuma günü nedeniyle sosyal medya hesapları üzerinden Cuma paylaşımı yapmak, sevdiklerine SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları için sorgulama yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, yazılı, kısa, uzun 4 Kasım 2022 Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada!
4.11.2022 Gündem
28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022!
28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022! 28 Ekim Cuma mesajları aramaları arttı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan Cuma günü kudreti camilerde namaz kılarak ve dua ederek geçirilecek. Yakınlarını Cuma namazına çağırmak, arkadaşlarının Cuma gününü kutlamak isteyenler Cuma mesajları araştırmasına başladı. Biz de En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022 derledik. İşte 28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri…
28.10.2022 Gündem
21 Ekim 2022 Resimli Cuma mesajları ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
21 Ekim 2022 Resimli Cuma mesajları ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 21 Ekim Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle sorgulanıyor. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü bu hafta da namazlarla, dualarla eda edilecek. Cuma günü kudretini camilerde cemaatle birlikte namaz kılarak, dua ederek geçirmek isteyenler SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. Biz de haberimizde Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 21 Ekim Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
21.10.2022 Gündem
14 Ekim 2022 cuma mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
14 Ekim 2022 cuma mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 14 Ekim Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle sorgulanıyor. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü bu hafta da namazlarla, dualarla eda edilecek. Cuma günü kudretini camilerde cemaatle birlikte namaz kılarak, dua ederek geçirmek isteyenler SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. Biz de haberimizde Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 14 Ekim Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
14.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.