Memur Adayları

Memur Adayları

Son dakika memur adayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur adayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur adayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Adayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur adayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 memur adayları haberi bulunmuştur. Tüm memur adayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank 1985 memur alım sürecini başlattı. Vakıfbank müfettiş yardımcısı, kontrolör, uzman yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı pozisyonlarını alınacak memur adayları için başvuru süreci başladı. 17 Ekim 2023 günü başlaya sınav başvurusu yakında sona erecek. Peki Vakıfbank memur sınavı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar nedir? İşte Vakıfbank memur alımına dair bilgiler
22.10.2023 Gündem
KPSS lisans ve ön lisans tercileri ne zaman? 2022 KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2022 lisans, ön lisans, ortaöğretim tercihleri
KPSS lisans ve ön lisans tercileri ne zaman? 2022 KPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2022 lisans, ön lisans, ortaöğretim tercihleri KPSS tercihleri için ÖSYM’den gelecek açıklama merakla takip ediliyor. Lisans, önlisans, ortaöğretim mezunları kamu kurumlarında çalışmak için tercihlerin başlayacağı tarihi araştırıyor. Peki KPSS tercihleri ne zaman başlayacak?
10.11.2022 Eğitim
KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? KPSS önlisans 60-69 puanla girilebilecek yerler!
KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? KPSS önlisans 60-69 puanla girilebilecek yerler! KPSS önlisans sonuçları açıklanınca, aldığı puana göre hangi alanlara yerleşeceğini merak eden adaylar arama motorlarına yöneldi. ÖSYM’nin duyuru sayfası üzerinden sonuçlarını sorgulayan adaylar, “KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim?” sorusuna yanıt arıyor.
3.11.2022 Eğitim
Engelliler ücretsiz kurslarla topluma kazandırılıyor
Engelliler ücretsiz kurslarla topluma kazandırılıyor Şanlıurfa Siverek Halk Eğitimi Merkezi tarafından Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) hazırlanan engelli bireyler için ücretsiz kurs açıldı.
11.03.2022 Yaşam
EKPSS kura çekimi canlı izle! Engelli ataması (EKPSS) kura çekimi saat kaçta, EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama töreni linki!
EKPSS kura çekimi canlı izle! Engelli ataması (EKPSS) kura çekimi saat kaçta, EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama töreni linki! EKPSS kura çekimi saat kaçta, engelli memur ataması sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS kapsamında gerçekleştirilen engelli memur atamasına yönelik yapılan araştırmalar arttı. 5-14 Ocak'ta gerçekleştirilen tercihlerin ardından gözler kura çekimine çevrilmişti. Ertelen kura çekimi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, EKPSS kura çekimi canlı nasıl izlenecek, engelli ataması saat kaçta yapılacak? EKPSS kura çekimi hakkında merak edilenler…
17.02.2022 Memur
Memur alımı 2022 listesi! Binlerce memur alımı yapılacak!
Memur alımı 2022 listesi! Binlerce memur alımı yapılacak! Memur adayları tarafından beklenen personel alımı duyuruları yayımlanmaya başlandı. 2022 açıktan ve nakil suretiyle yapılabilecek ilave atama sayılarına dair Cumhurbaşkanlığı Kararı belli oldu.
3.02.2022 Personel Alımı
KPSS tercih kodları nedir, nitelik kodları ne işe yarar? Ortaöğretim, ön lisans, lisans KPSS nitelik kodları!
KPSS tercih kodları nedir, nitelik kodları ne işe yarar? Ortaöğretim, ön lisans, lisans KPSS nitelik kodları! KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Puanlarına göre tercih yapacak adaylar kılavuzun detaylarını sorguluyor. Devlet kurumunda çalışma hayali olan adaylar, ÖSYM resmi sitesinden KPSS 2021 Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim tercih kılavuzuna ulaşabilecek. KPSS tercihleri 22 - 29 Aralık 2021 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabilecek. Peki, KPSS tercih kodları nedir, nitelik kodları ne işe yarar?
22.12.2021 Eğitim
KPSS şartı yok! Kamuda istihdam fırsatı, yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
KPSS şartı yok! Kamuda istihdam fırsatı, yarın başlıyor, e-Devlet'ten... KPSS şartı aranmıyor! Bakanlık harekete geçti. Kamu için personel alımı yapılıyor. Başvurular yarın başlıyor. Kamuda iş fırsatını değerlendirmek isteyenler e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabiliyor. İş arayanlar için kamuda sınavsız ve KPSS puanlarına bakılmaksızın atama yapılıyor. Bazı şartların bulunduğu atama takvimi belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı. Devlet korumasında yetişen 985 genç kamuda istihdam edilecek.
12.12.2021 Personel Alımı
Memur ve memur adaylarının bilmesinde fayda var! Kadro, taban aylık, açıktan atama, kıdem aylığı ve...
Memur ve memur adaylarının bilmesinde fayda var! Kadro, taban aylık, açıktan atama, kıdem aylığı ve... Kamu çalışanlarını ilgilendiriyor. Memurların memuriyet hayatları boyunca sıklıkla karşılaştıkları ya da karşılaşacakları ve bilmesinde büyük fayda olan boş kadro, taban aylığı, İstisnai kadro, kadro değişikliği gibi kritik kavramlar ile ilgili detaylar haberimizde...
2.12.2021 Memur
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste Milyonlarca memur adayı bekliyordu. Ve belli oldu. Kamu personeli alımı 2021 ilanları yayınlandı. Memur alımı ilanları ile ilgili güncel liste yayımlandı. 2021 yılına ilişkin kamu kurumlarına yapılacak ilave memur atama sayılarına dair Cumhurbaşkanı Kararı'yla açıklandı. Peki, Kamuya ne kadar personel alınacak? Hangi devlet kurumuna memur alımı için ne kadar kontenjan verildi? Bakanlıklara memur alınacak mı? İşte kamu personeli alımı tam listesi!
19.07.2021 Personel Alımı
Kamuda yeni dönem! Tamamen değişiyor, memur ve memur adayları...
Kamuda yeni dönem! Tamamen değişiyor, memur ve memur adayları... Memur ve memur adayları dikkat! Yeni bir çalışma başlatıldı. Değişiyor. Personel alımları başta olmak üzere pek çok yeniliği içeren çalışma için harekete geçildi. Devlet kurumlarında kullanılan ve milyonlarca memur ve memur adayını yakından ilgilendiren bilgi sistemiyle ilgili yeni bir çalışma başlatıldı. İşte detaylar...
12.07.2021 Gündem
EKPSS atama puanları 2020 açıklandı mı? EKPSS’de kaç puanla atanılır, 60, 70, 75, 80 puan alanlar memur olarak nereye yerleşebilir?
EKPSS atama puanları 2020 açıklandı mı? EKPSS’de kaç puanla atanılır, 60, 70, 75, 80 puan alanlar memur olarak nereye yerleşebilir? EKPSS sonuçları erişime açılınca, puanlar ÖSYM sonuç ekranı üzerinden görüntülendi. Aldıkları puanla tercih yapacak engelli memur adayları, nerelere atanacaklarını araştırmaya başladı. EKPSS puanıyla atanıp atanmayacağını merak eden öğrenciler kaç puanla atanılır, EKPSS’de 60, 65, 70, 75, 80 puanla nereye atama yapılır, sorularına yanıt arıyor.
18.12.2020 Eğitim
EKPSS kura tercihleri ne zaman yapılacak? EKPSS taban puanları ve kadro kılavuzu yayınlandı mı?
EKPSS kura tercihleri ne zaman yapılacak? EKPSS taban puanları ve kadro kılavuzu yayınlandı mı? 2020 EKPSS sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından EKPSS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra memur adayları EKPSS kadro ve taban puanları hakkında araştırma yapmaya başladı. EKPSS sonuçları ve kuraya göre yapılacak tercih işlemleri için, osym.gov.tr adresinde açık kadrolar ve taban puanlarını içeren bir kılavuz yayımlanacak. Kılavuzun yayımlanmasının ardından tercih işlemleri tamamlanacak.
17.12.2020 Eğitim
KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? KPSS önlisans 2020 sınav yorumları ve KPSS önlisans soruları detayları!
KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? KPSS önlisans 2020 sınav yorumları ve KPSS önlisans soruları detayları! KPSS ön lisans sınavı bugün yapıldı. Ön lisans mezunu adaylar ve ön lisans öğrencilerinin katıldığı KPSS'de adayların merak ettiği soruların başında KPSS önlisans sorularının zorluk derecesi oldu. Sosyal medya üzerinden yapılan KPSS önlisans 2020 sınav yorumları gündem oldu. Peki, KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? KPSS sınavı zor muydu? İşte sosyal medyada öne çıkan KPSS ön lisans soruları...
25.10.2020 Eğitim
2020 KPSS başvuruları ne zaman? KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihleri!
2020 KPSS başvuruları ne zaman? KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihleri! Memur olmak isteyenlerin girdiği KPSS konusunda yapılan araştırmalar hızlandı. Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) başvuru dönemini bekleyen memur adayları, başvuru tarihi hakkındaki araştırmalarını sürdürüyor. KPSS tarihleri ÖSYM tarafından duyuruldu. Peki, KPSS başvuruları ne zaman yapılacak? KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim başvuruları başladı mı? İşte KPSS başvuru tarihi hakkında merak edilenler…
16.06.2020 Eğitim
KPSS önlisans, lisans ve ortaöğretim başvuru tarihleri belli oldu! KPSS başvuruları ne zaman? KPSS başvuru ücreti 2020 ne kadar?
KPSS önlisans, lisans ve ortaöğretim başvuru tarihleri belli oldu! KPSS başvuruları ne zaman? KPSS başvuru ücreti 2020 ne kadar? ÖSYM geçtiğimiz günlerde KPSS başvuru ve sonuç tarihlerini duyurdu. ÖSYM tarafından yayılan takvimde KPSS 2020 başvuru ve sonuç tarihleri ile ilgi tüm detaylara yer verildi. Kamu kuruluşlarında görev almak isteyen memur adayları, ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından KPSS başvuruları ne zaman? KPSS ortaöğretim, lisans, önlisans başvuru tarihleri ne zaman? sorularına tek tak yanıt aramaya başladı. KPSS başvuru ve sonuç tarihleri araştırılırken, KPSS başvuru ücretinin ne kadar olduğunu da merak edildi. İşte detaylar…
2.06.2020 Eğitim
Diyanet memur alımı yapacak! Taşra Teşkilatında 60 memur alınacak (Diyanet memur alımı şartları ve başvuru süreci)
Diyanet memur alımı yapacak! Taşra Teşkilatında 60 memur alınacak (Diyanet memur alımı şartları ve başvuru süreci) Diyanet 60 memur alımı yapacak. Diyanet İşleri Başkanlığı, Taşra Teşkilatında münhal kadrolara memur alımı yapacak. Toplamda 60 memur alımı yapacağını duyuran Diyanet, adayların yazılı ve sözlü sınav ile belirleneceğini belirtti. Diyanet memur alımı ile ilgili yayınlanan resmi açıklama bu haber içeriğinde detayları ile birlikte verilmiştir. Diyanet memur alımı şartları nelerdir? Diyanet memur alımı başvurusu nasıl yapılır?
29.04.2020 Personel Alımı
KPSS 2020 ne zaman? KPSS başvuruları başladı mı? KPSS nedir?
KPSS 2020 ne zaman? KPSS başvuruları başladı mı? KPSS nedir? KPSS sınavlarının 2020 turları için geri sayım devam ediyor. Her mezuniyet türü için farklı zamanlarda yapılan KPSS, kamu kurum ve kuruluşlarında memur olma hayali kuran lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için önem taşıyor. Peki KPSS 2020 ne zaman? KPSS başvuruları başladı mı? İşte detaylar…
12.02.2020 Gündem
EKPSS açıklandı mı? | ÖSYM AİS | EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
EKPSS açıklandı mı? | ÖSYM AİS | EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak? sorusuna engelli memur adayları tarafından yanıt aranıyor. EKPSS tercih bildiriminde bulunan vatandaşlar şimdi EKPSS kura sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, EKPSS kura sonuçları ne zaman çekilecek? İşte 2019 EKPSS engelli memur alımı tercih sonuçları hakkında derlediğimiz haberler…
4.01.2020 Gündem
ÖSYM AİS| EKPSS kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak?
ÖSYM AİS| EKPSS kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak? EKPSS kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak? sorusuna engelli memur adayları tarafından yanıt aranıyor. EKPSS tercih bildiriminde bulunan vatandaşlar şimdi EKPSS kura sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, EKPSS kura sonuçları ne zaman çekilecek? İşte 2019 EKPSS engelli memur alımı tercih sonuçları hakkında derlediğimiz haberler…
27.12.2019 Eğitim
Son dakika | Memur adayları dikkat! O madde çıkarıldı
Son dakika | Memur adayları dikkat! O madde çıkarıldı TBMM'de görüşülen ve ilk kez memuriyete atanacaklar için güvenlik soruşturması yapılmış olması şartı getiren düzenleme, yasa teklifinden çıkarıldı.
21.12.2019 Gündem
Kamu kurumları 1464 personel alımı yapacak!
Kamu kurumları 1464 personel alımı yapacak! Kamu kurumları KPSS’li, KPSS şartsız 1464 personel alımı yapılacağını duyurdu. DPB ve İŞKUR 17 kamu kurumuna KPSS 50, 60, 70 ve 80 puan ve KPSS şartsız personel alımı ilanı yayınladı. Başvurular İŞKUR ve kurumlar üzerinden yapılacak. İşte kamu kurumları personel alımı ilanın detayları…
8.11.2019 Personel Alımı
İki kurum çok sayıda personel alacak
İki kurum çok sayıda personel alacak Bilgi Teknolojileri Kurumu'na 120 memur alımı yapılacak. Ayrıca TÜVASAŞ da Milli Tren Projesi'nde istihdam edilmek üzere 12 personel alacak. İşte başvuru koşulları...
6.11.2019 Personel Alımı
İBB açıkladı! İstanbullulara müjde üstüne müjde
İBB açıkladı! İstanbullulara müjde üstüne müjde İstanbul genelindeki öğrencilerin kullandığı mavi kart öğrenci aylık abonman ücreti 40 liraya indirildi. 19 Mayıs ve Ramazan Bayramı boyunca toplu ulaşım ücretsiz oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, su fiyatlarında konutlarda yüzde 46'ya varan, iş yerlerinde yüzde 10 indirim sağlayan kararı kabul etti.
15.05.2019 Gündem
KPSS'ye girecek memur adayları dikkat!
KPSS'ye girecek memur adayları dikkat! KPSS'ye girecekler dikkat! A grubu kadrolar, B grubu kadrolar, DHBT sınavı ne demek?
26.02.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Memur Adayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur adayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.