Kpss

Kpss

Son dakika kpss haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpss ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpss haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.406 kpss haberi bulunmuştur. Tüm kpss haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Hastanelere hasta danışmanı: 31 Mart'a kadar alım devam ediyor: KPSS şartı yok, 18-60 yaş arası!
Hastanelere hasta danışmanı: 31 Mart'a kadar alım devam ediyor: KPSS şartı yok, 18-60 yaş arası! Sağlık sektöründe yer almak isteyenler İŞKUR üzerinden hasta danışmanı ilanlarına başvurmaya devame ediyor. Hastane personeli olmak isteyenlerin kaçırmayacağı bir fırsatta KPSS şartı yok, 18-60 yaş arasında olmak gerekiyor. İŞKUR ilanları üzerinden başvurular yapılabiliyor.
15.03.2024 Çalışma Hayatı
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi?
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi? PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, kurumun duyurusunu yaptığı personel alım ilanlarını pür dikkat takip ediyor. Geçen yıl 10 bin alım yapan, bu yıl da aynı sayıda personel alımının yapılacağı iddia edilen PTT'nin internet sitesinde yoğunluk yaşandı. Kurum hem kendisi hem iştirakleri için personel alımını duyurduğu ilanlara yapıyor. Peki KPSS şartı olmadan PTT alımı var mı? PTT personel alıımı 2024'ün hangi ayında olacak? İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı!
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı! İŞKUR Mart ayında ilkokul mezunlarına büyük bir alıma başlıyor. Depo yönetiminden büro memuruna kadar pozisyonlar belirlendi. Düzenli çalışma saatlerine uyacak adaylar için KPSS şartı istenmiyor. Firmalar tarafından gerekli evrakların sağlanacağı belirtildi. Forklift ehliyeti gibi detaylar işveren tarafından veriliyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı Kamuda çalışmak isteyenlere güzel haber! Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru süreci başladı. Binlerce personel alımı yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için kamuda çalışma imkanı bulunuyor. KPSS şartı ile alım yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 8 kamu kuruluşu bünyesine 36.834 personel alacak. Peki bunlar hangi kuruluşlar ve ayrılan kadrolar neler? İşte detaylar…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Personel alımı yapılacak. KPSS şartı bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, personel alım ilanını Resmi Gazete'den duyurdu.
21.02.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı açıkladı! 27 bin sözleşmeli personel alınacak
Sağlık Bakanlığı açıkladı! 27 bin sözleşmeli personel alınacak Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre; 27 bin sözleşmeli personel alacağını duyurdu.
20.02.2024 Çalışma Hayatı
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda...
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda... KPSS şartı olmadan personel arayan kamu kurumu ya da belediyelerde çalışmak bir fırsat olarak görülür. İŞKUR üzerinden yayınlanan birçok ilanda adaylar başvurularını, şartlarını ve detayları öğrenebilirler. Kamu sektöründe ve belediyelerde çalışmak isteyenler bu personel alım ilanları için internet sitesini ziyaret etmelidir. İlgili adaylar belirlenen tarihler arasında başvurularını tamamlamak zorundadır.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Hastanelere KPSS şartı olmadan temizlik görevlisi alınıyor! İŞKUR illeri ve şartları açıkladı
Hastanelere KPSS şartı olmadan temizlik görevlisi alınıyor! İŞKUR illeri ve şartları açıkladı Hastanelerde görevlendirilmek üzere temizlik görevlisi ve hizmetli ilanları yayınlandı. Türkiye genelinde geçerli olan bu ilanlar İŞKUR aracılığıyla başvuruluyor. KPSS şartı olmadan başvurulabilecek hastane temizlik görevlisi ilanlarına iş arayanlar, bu fırsattan yararlanarak sağlık sektöründe istihdam edilmek için başvuruda bulunabilirler.
12.02.2024 Ekonomi
Dolgun maaş + KPSS şartı yok + İlkokul mezunu olmak yetiyor! Bu ay huzurevlerine hasta bakıcı alımı başladı
Dolgun maaş + KPSS şartı yok + İlkokul mezunu olmak yetiyor! Bu ay huzurevlerine hasta bakıcı alımı başladı İş arayanlar için önemli bir ilan İŞKUR internet sitesinde yayınlandı. Huzurevi ve yaşlı bakım evlerinde KPSS şartsız hasta bakıcı alımı yapılacağı duyuruldu. Özellikle bu alanlarda çalışmak isteyenler için maaş da dolgun... Pek çok aday için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
9.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS şartsız bekçi alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı! En az lise mezunu koşulu var: Başvurular online yapılabiliyor
KPSS şartsız bekçi alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı! En az lise mezunu koşulu var: Başvurular online yapılabiliyor KPSS şartı olmadan bekçi alım ilanına başvurmak isteyenler için ilan İŞKUR'da yayınlandı. Bekçi alımlarına dair bilgiler paylaşıldı. Özel sektörün de artan güvenlik ihtiyacı sonrası yapılan alımlarda en az lise mezuunu olma koşulu var. Başvuruların online yapıldığı bekçi alımları için son tarih de belirlendi.
5.02.2024 Gündem
2024/3 tercih kılavuzu | MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2024/3 tercihleri ne zaman bitiyor, nasıl yapılır?
2024/3 tercih kılavuzu | MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2024/3 tercihleri ne zaman bitiyor, nasıl yapılır? ÖSYM Başkanlığı, KPSS-2024/3 Milli Eğitim Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınmasına dair tercih kılavuzunu yayımladı. Yayımlanan kılavuza göre, adaylar tercihlerini 19-25 Ocak 2024 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024/3 tercih kılavuzu ve KPSS 2024/3 tercihleri ile ilgili aytırıntılar…
19.01.2024 Personel Alımı
ÖSYM KPSS yerleştirme sonuçlarını açıkladı
ÖSYM KPSS yerleştirme sonuçlarını açıkladı KPSS-2023/2 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanarak, yerleştirme sonuçlarına erişim açıldı.
8.01.2024 Eğitim
KPSS NİTELİK KODLARI 2023 | Lisans, önlisans, ortaöğretim için nitelik kodları ve 6225 nitelik kodu nedir? Tüm KPSS tercih nitelik kodları
KPSS NİTELİK KODLARI 2023 | Lisans, önlisans, ortaöğretim için nitelik kodları ve 6225 nitelik kodu nedir? Tüm KPSS tercih nitelik kodları KPSS nitelik kodları ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Lisans, önlisans, ortaöğretim için nitelik kodları ve 6225 nitelik kodu nedir? ÖSYM Başkanlığı KPSS-2023/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınmasına dair tercih kılavuzunu yayımladı. Kılavuz ile 3742 personel alımı yapılacak. Peki, KPSS nitelik kodları nedir? 6225 nitelik kodu neyi ifade ediyor? İşte 7322, 7374, 7111, 6506 ve 6225 nitelik kodları…
20.12.2023 Eğitim
2023/2 tercih kılavuzu || Merkezi atama 2023/2 ne zaman? KPSS 2023/2 tercih kılavuzu yayımlandı
2023/2 tercih kılavuzu || Merkezi atama 2023/2 ne zaman? KPSS 2023/2 tercih kılavuzu yayımlandı KPSS 2023/2 tercih kılavuzu yayımlandı. ÖSYM Başkanlığı KPSS-2023/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınmasına dair tercih kılavuzunu yayımladı. Kılavuz ile 3742 personel alımı yapılacak. Peki, Merkezi atama 2023/2 ne zaman?
20.12.2023 Eğitim
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “KPSS puanı baz alınarak Sosyal Güvenlik Kurumumuza alınarak 25 Müfettiş Yardımcısı personel alımı gerçekleştiriyoruz” dedi.
14.11.2023 Personel Alımı
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral (21) ve Mehmet Caner Bahçivancı (21), 2 yıl önce Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. KPSS sınavına giren Maral 85, Bahçivancı ise 83 puan alarak hastanenin destek personel alımına başvurdu. Atanan Maral ve Bahçivancı, hem tıp fakültesinde öğrenim görüyor hem de hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.
31.10.2023 Gündem
FETÖ'nün KPSS çalışma evinde kalan 2 şüpheliye gözaltı kararı
FETÖ'nün KPSS çalışma evinde kalan 2 şüpheliye gözaltı kararı Ankara'da FETÖ/PDY'nin KPSS çalışma evlerinde kaldıkları belirlenen 2 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
4.10.2023 Gündem
KPSS’den düşük puan aldı sonrası korkunç! Annesi bu halde buldu
KPSS’den düşük puan aldı sonrası korkunç! Annesi bu halde buldu Afyonkarahisar’da KPSS’den düşük puan aldığı için annesi ile tartışan 27 yaşındaki psikolog iple tavana kendisini asarak hayatına son verdi.
26.09.2023 Yaşam
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
21.09.2023 Personel Alımı
KPSS sonuçları açıklandı! 2023 KPSS Lisans Eğitim, Genel Kültür, Alan Bilgisi, ÖABT sınav sonuçları sonuc.osym.gov.tr ekranı…
KPSS sonuçları açıklandı! 2023 KPSS Lisans Eğitim, Genel Kültür, Alan Bilgisi, ÖABT sınav sonuçları sonuc.osym.gov.tr ekranı… KPSS sonuçları açıklandı. ÖSYM duyuru sayfası üzerinden 2023 KPSS Lisans Eğitim, Genel Kültür, Alan Bilgisi, ÖABT sınav sonuçları erişime açıldı.
25.08.2023 Eğitim
KPSS'ye yönelik FETÖ soruşturmasında eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı
KPSS'ye yönelik FETÖ soruşturmasında eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı Ankara merkezli 8 ilde terör örgütü FETÖ'nün 2013 yılında gerçekleştirilen KPSS'de yaptığı usulsüzlüklere yönelik soruşturmada 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
15.08.2023 Gündem
KPSS başarı sözleri ve mesajları | KPSS’ye gireceklere motive edici, başarı dileyen KPSS başarı mesajları ve sözleri… KPSS’de başarılar
KPSS başarı sözleri ve mesajları | KPSS’ye gireceklere motive edici, başarı dileyen KPSS başarı mesajları ve sözleri… KPSS’de başarılar KPSS A Grubu ve Öğretmenlik, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınavı  6 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınava girecek adaylara başları dilemek ve onları motive etmek isteyenler ise KPSS başarı sözleri ve mesajları araştırmasına başladı. Biz de KPSS’ye gireceklere motive edici, başarı dileyen KPSS başarı mesajları ve sözleri bir araya getirdik.
5.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kpss ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.