Meksiko

Meksiko

Son dakika Meksiko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meksiko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meksiko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meksiko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meksiko gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 meksiko haberi bulunmuştur. Tüm meksiko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meksika, Arkadaş’ın ilk doğum gününe herkesi davet etti
Meksika, Arkadaş’ın ilk doğum gününe herkesi davet etti Meksika Savunma Bakanlığı, Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Proteo’nun anısına Türkiye’nin hediye ettiği yavru köpek Arkadaş’ın 7 Ocak’ta doğum gününün kutlayacaklarını duyurarak herkesi kutlamalara davet etti.
4.01.2024 Dünya
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
3 bin kişilik göçmen konvoyu yola çıktı! Hedef ABD...
3 bin kişilik göçmen konvoyu yola çıktı! Hedef ABD... Meksika'nın Guatemala sınırından yola çıkan yaklaşık 3 bin kişilik yeni göçmen kafilesi, ABD sınırına ulaşmak için yürüyüşe başladı.
19.11.2021 Dünya
Meksika'da feci kaza: 19 ölü
Meksika'da feci kaza: 19 ölü Meksika'da, freni arızalanan kamyonun otoyol gişelerinde bekleyen araçlara çarpması sonucu 19 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
7.11.2021 Dünya
Alec Baldwin yönetmeni öldürmüştü! Yeni 'kurşun' detayı ortaya çıktı
Alec Baldwin yönetmeni öldürmüştü! Yeni 'kurşun' detayı ortaya çıktı ABD'de, "Rust" isimli filmin çekimleri esnasında aktör Alec Baldwin'in kullandığı silahtan çıkan kurşunun yönetmen Joel Souza'nın omzundan çıkarıldığı açıklandı.
27.10.2021 Dünya
Spencer Tunick kimdir? İsrail Lut gölü’nde nü fotoğraflarla iklim değişikliğine dikkat çekti!
Spencer Tunick kimdir? İsrail Lut gölü’nde nü fotoğraflarla iklim değişikliğine dikkat çekti! Yüzlerce model, nü çalışmalarıyla bilinen fotoğraf sanatçısı Spencer Tunick'in yönetmenliğinde, İsrail'deki Lut Gölü kıyılarında çırılçıplak kamera karşısına geçti. Peki, Spencer Tunick kimdir?
19.10.2021 Gündem
Meksika'da 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Meksika'da 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi Meksika'nın güneyinde 6,9 büyüklüğünde deprem oldu.Deprem sonrası tsunami uyarısı yapıldı. Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, can kaybı bilgisinin olmadığını açıkladı.
8.09.2021 Dünya
Meksika’da yolcu otobüsü devrildi: 13 ölü, 20 yaralı
Meksika’da yolcu otobüsü devrildi: 13 ölü, 20 yaralı Meksika’da şehirler arası yolcu taşıyan bir otobüs kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 13 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.
12.08.2020 Dünya
Meksika'da Aztek Sarayı'nın kalıntıları bulundu
Meksika'da Aztek Sarayı'nın kalıntıları bulundu Meksika'da büyük bir binanın altında tarihi bir Aztek Sarayı'nın kalıntıları bulundu.
14.07.2020 Dünya
Marimar dizisi ne zaman çekildi? Marimar dizisi oyuncuları kim? İşte Marimar dizisi konusu ve oyuncuları
Marimar dizisi ne zaman çekildi? Marimar dizisi oyuncuları kim? İşte Marimar dizisi konusu ve oyuncuları 90'lı yılların efsane dizisi Marimar bir döneme damga vurmuş başrollerinde şarkıcı Thalia'nın yer almıştı. Dünyanın döt bir yanında pembe dizi izleyenleri ekranlara bağlayan Marimar dizisi hakkında merak edilenleri sizin için derledik. Peki, Marimar dizisi ne zaman çekildi? Marimar dizisi konusu ne, oyuncuları kim? İşte Marimar dizisi ile ilgili merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Meksika'da mamut kalıntıları bulundu
Meksika'da mamut kalıntıları bulundu Meksika'nın başkenti Meksiko'da yapımı devam eden yeni havalimanının inşaat sahasında 60'ın üzerinde mamuta ait kemiklerin bulunduğu bildirildi.
22.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Sümeyye Boyacı kimdir, kaç yaşındadır? Milli yüzücü Sümeyye Boyacı saçını kesti!
Sümeyye Boyacı kimdir, kaç yaşındadır? Milli yüzücü Sümeyye Boyacı saçını kesti! Milli yüzücü Sümeyye Boyacı sosyal medya hesabından paylaştığı saç kesim videosu ile gündem oldu. Videoda kendi saçlarını kesen Sümeyye Boyacı internette merak edilen isimler arasında geliyor. “Kollarım yok ama kimsenin görmediği kanatlarım var” diyen milli yüzücü Sümeyye Boyacı daha önce de Türkiye’den rol model olarak seçilerek Barbie bebeği yapılmıştı. Peki, Sümeyye Boyacı kimdir, kaç yaşındadır? İşte Sümeyye Boyacı'nın herkese ilham olacak hikayesi...
11.05.2020 Gündem
Koronavirüs bir ülkede daha ortaya çıktı!
Koronavirüs bir ülkede daha ortaya çıktı! Güney Amerika ülkesi Brezilya'da iki gün önce ilk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının görülmesinin ardından Meksika'da da ilk vakalar kayıtlara girdi.
28.02.2020 Dünya
Köprüden düşen oyuncular hayatını kaybetti
Köprüden düşen oyuncular hayatını kaybetti Meksika'da "Sin miedo a la verdad" dizisinin iki oyuncusu çekimler sırasında köprüden düşerek hayatını kaybetti.
18.01.2020 Dünya
Interpol'den Morales için mavi bültenle arama kararı
Interpol'den Morales için mavi bültenle arama kararı Bolivya'da muhalefetin ve ordunun baskısıyla istifa eden Devlet Başkanı Evo Morales, Bolivya'daki gösterilerde hayatını kaybedenler için adalet istedi ve Interpol'ün, hakkında mavi bültenle arama kararı çıkardığını belirtti.
27.11.2019 Dünya
15 bin yıllık mamut tuzakları bulundu
15 bin yıllık mamut tuzakları bulundu Meksika'da 15 bin yıl önce insanların mamutları avlamak için kurduğu tuzaklar bulundu.
7.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Eğlence parkında hız treni faciası!
Eğlence parkında hız treni faciası! Meksika'nın ünlü eğlence parkındaki hız treninde, vagonlardan birinin yerinden oynaması nedeniyle bir facia yaşandı. Olayda iki kişi hayatını kaybederken beş kişi de yaralandı.
29.09.2019 Yaşam
Meksika'da darphaneyi soydular
Meksika'da darphaneyi soydular Meksika'nın başkenti Meksiko'da federal darphanenin silahlı kişiler tarafından soyulduğu bildirildi. Kent Kamu Güvenliği Sekreteri Jesus Orta Martinez, üç silahlı kişinin darphanedeki güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirerek önceden kapısının açıldığı belirlenen kasayı soyduğunu söyledi.
7.08.2019 Dünya
Meksika'da çeteler arası silahlı çatışma: 9 ölü
Meksika'da çeteler arası silahlı çatışma: 9 ölü Meksika'nın batısında çeteler arasında çıkan silahlı çatışmada en az 9 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı bildirildi.
23.05.2019 Dünya
Meksika'da gazetecinin koruması ile silahlı kişiler arasında çatışma
Meksika'da gazetecinin koruması ile silahlı kişiler arasında çatışma Koruma ile silahlı kişiler arasında çıkan çatışmada 1 saldırgan öldü, diğeri yaralandı.
7.05.2019 Dünya
Meksika, İspanya ve Vatikan'dan "fetih" için özür bekliyor
Meksika, İspanya ve Vatikan'dan "fetih" için özür bekliyor Meksika Devlet Başkanı Manuel Lopez Obrador, İspanya'nın 16. yüzyıl başında Amerika kıtasında yürüttüğü işgal ve yerli halklara karşı işlediği suçlar konusunda resmi özür dilenmesi için İspanya ve Vatikan'a mektup yolladığını bildirdi.
26.03.2019 Dünya
Meksika'da boru hattındaki patlamada ölü sayısı 114 oldu
Meksika'da boru hattındaki patlamada ölü sayısı 114 oldu Meksika'nın Hidalgo eyaletinde 18 Ocak akşamı bir boru hattındaki çatlaktan sızan petrolün alev alması sonucu yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 114'e yükseldi.
27.01.2019 Dünya
Meksika'daki patlamada ölü sayısı 85'e çıktı
Meksika'daki patlamada ölü sayısı 85'e çıktı Latin Amerika ülkesi Meksika'da başkent Meksiko'nun 100 kilometre kuzeyindeki Tlahuelilpan kasabası yakınlarında cumartesi günü boru hattındaki çatlaktan sızan petrolün alev alması sonucu yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 85'e çıktı.
21.01.2019 Dünya
Meksika'da petrol boru hattı patladı: Ölü sayısı artıyor
Meksika'da petrol boru hattı patladı: Ölü sayısı artıyor Meksika'da boru hattındaki çatlaktan sızan petrolün alev almasıyla yaşanan patlamada, sızan petrolü toplayan 66 kişinin öldüğü açıklandı.
19.01.2019 Dünya
ABD'de Suudi gençler ortadan kayboldu
ABD'de Suudi gençler ortadan kayboldu Suudi Arabistan'ın, taksirle adam öldürme, tecavüz ve çocukların cinsel istismarı suçlamalarıyla karşı karşıya olan veya hüküm giyen vatandaşlarının ABD'den çıkmalarına yardım ettiği öne sürüldü.
16.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Meksiko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meksiko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.