Mehmet Yiğiner

Mehmet Yiğiner

Son dakika Mehmet Yiğiner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Yiğiner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Yiğiner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Yiğiner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet yiğiner gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 mehmet yiğiner haberi bulunmuştur. Tüm mehmet yiğiner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Diyadin ile yollar ayrıldı! Yerine ise...
Metin Diyadin ile yollar ayrıldı! Yerine ise... MKE Ankaragücü'nde Metin Diyadin dönemi sona erdi
11.11.2019 Futbol
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga Ankaragücü'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kavga çıktı. Delegelerden Ali İhsan Mutlu'nun mali raporlar hakkında söz almasının ardından eski başkan Mehmet Yiğiner tepki gösterdi ve olaylar çıktı.
31.10.2019 Ankaragücü
Ankaragücü-Yeni Malatyaspor: 0-4
Ankaragücü-Yeni Malatyaspor: 0-4 Süper Lig'de Btc Türk Yeni Malatyaspor deplasmanda Ankaragücü'nü 4-0 mağlup etti.
15.09.2019 Futbol
Ankaragücü genel kurulu öncesinde olay
Ankaragücü genel kurulu öncesinde olay Ankaragücü Kulübü'nün bugün gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde tansiyon yükseldi.
30.07.2019 Ankaragücü
Altay Bayındır resmen Fenerbahçe'de!
Altay Bayındır resmen Fenerbahçe'de! Fenerbahçe, Ankaragücü'nden Altay Bayındır'ı transfer ettiğini açıkladı.
9.07.2019 Fenerbahçe
Mehmet Yiğiner: Altay'ı Fenerbahçe'ye vereceğiz
Mehmet Yiğiner: Altay'ı Fenerbahçe'ye vereceğiz MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, genç kalecileri Altay Bayındır'ın transferi konusunda Fenerbahçe'yle anlaştıklarını söyledi.
5.07.2019 Fenerbahçe
Bülent Uygun: Ankaragücü'nü çalıştırmak herkese nasip olmaz
Bülent Uygun: Ankaragücü'nü çalıştırmak herkese nasip olmaz MKE Ankaragücü Kulübü'nün olağanüstü genel kurul sonrasında teknik direktör Bülent Uygun ile yeni sezona başlaması bekleniyor.
1.07.2019 Ankaragücü
Ağaoğlu: TBB yapılandırması, kulüplere ciddi rahatlama sağlayacak
Ağaoğlu: TBB yapılandırması, kulüplere ciddi rahatlama sağlayacak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TBB ve TFF'nin kulüplerin borçlarını yapılandırmasının kulüplere olumlu yansıyacağını söyledi.
29.06.2019 Trabzonspor
Ankaragücü'nde Mustafa Kaplan istifa etti
Ankaragücü'nde Mustafa Kaplan istifa etti Spor Toto Süper Lig ekibi Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Kaplan istifa etti.
16.06.2019 Ankaragücü
Fikret Orman'dan flaş açıklama: Yabancı kuralı 2019-2020'de...
Fikret Orman'dan flaş açıklama: Yabancı kuralı 2019-2020'de... Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Orman, "Yabancı sınırlaması sisteminin 2019-20'de aynı şekilde devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.
21.03.2019 Süper Lig
Bakan Kasapoğlu'ndan Ankaragücü başkanına taziye telefonu
Bakan Kasapoğlu'ndan Ankaragücü başkanına taziye telefonu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner'i telefonla arayarak, trafik kazasında hayatını kaybeden Ankaragücü taraftarları için taziyede bulundu. Olaydan duyduğu üzüntüyü ifade eden Bakan Kasapoğlu, yaralı taraftarlar hakkında da bilgi aldı.
2.03.2019 Ankaragücü
Ankaragücü Pazdan ve Sacko'yu kadrosuna kattı!
Ankaragücü Pazdan ve Sacko'yu kadrosuna kattı! Ankaragücü, Legia Varşova forması giyen Polonyalı milli stoper Michal Pazdan ve Leeds United'dan Hadi Sacko'yu kadrosuna kattı.
29.01.2019 Ankaragücü
MKE Ankaragücü Eryaman Stadı'nda çalıştı
MKE Ankaragücü Eryaman Stadı'nda çalıştı MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına, yapımı tamamlanan Eryaman Stadı'nda devam etti.
26.01.2019 Ankaragücü
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'den istifa dilekçesi!
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'den istifa dilekçesi! Ankaragücü resmi siteden yaptığı açıklamayla, kulüp başkanı Mehmet Yiğiner'in 35 milyon lira bağış yapılması halinde başkanlığı bırakacağına dair istifa dilekçesini yönetim kuruluna sunduğu ifade edildi.
21.01.2019 Ankaragücü
Maç sonu isyan: "Allah belasını versin"
Maç sonu isyan: "Allah belasını versin" Galatasaray'a 6-0 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde başkan Mehmet Yiğiner, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.
19.01.2019 Galatasaray
Ankaragücü'nden El Kabir açıklaması
Ankaragücü'nden El Kabir açıklaması Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Galatasaray karşılaşmasında alacakları ödenmediği gerekçesiyle sahaya çıkmak istemeyen Moestafa El Kabir'in alacaklarının ödendiğini açıkladı.
19.01.2019 Galatasaray
"Şu an için herhangi bir istifa söz konusu değil"
"Şu an için herhangi bir istifa söz konusu değil" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Bayram Bektaş'ın istifa ettiğine dair çıkan haberlerin ardından kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, açıklamalarda bulundu.
13.01.2019 Ankaragücü
MKE Ankaragücü'nde Mustafa Kaplan'a görev
MKE Ankaragücü'nde Mustafa Kaplan'a görev Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde yönetim kurulu, eski teknik direktörlerden Mustafa Kaplan'ı göreve getirdi.
11.01.2019 Ankaragücü
Kulüp başkanlarından TFF-TBB arasındaki anlaşmaya destek!
Kulüp başkanlarından TFF-TBB arasındaki anlaşmaya destek! Futbol kulüplerinin mali kurtuluşu için birlikte kolları sıvayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) projesi, Süper Lig'in başkanlarınca büyük destek gördü.
28.12.2018 Futbol
Ankaragücü'nden çağrı! 'Gelin aday olun'
Ankaragücü'nden çağrı! 'Gelin aday olun' Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde yönetim kurulu, göreve talip olmak isteyenlerin bulunduğunu ancak gizli saklı işlerle kulübe zarar verdiklerini savundu.
27.12.2018 Ankaragücü
İsmail Kartal'dan Mehmet Yiğiner'e yanıt
İsmail Kartal'dan Mehmet Yiğiner'e yanıt Teknik direktör İsmail Kartal, Ankaragücü'ndeki görevinin sonlandırılmasıyla ilgili yaşanan gelişmeleri yazılı bir açıklamayla paylaştı.
21.12.2018 Ankaragücü
Bayram Bektaş'tan, ilk sarı-lacivert idman!
Bayram Bektaş'tan, ilk sarı-lacivert idman! İsmail Kartal'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Bayram Bektaş, Ankaragücü ile ilk antrenmanına çıktı.
20.12.2018 Ankaragücü
Ankaragücü'nden teknik direktör kararı
Ankaragücü'nden teknik direktör kararı MKE Ankaragücü, devre arasına kadar kulübün bünyesinde yer alan teknik ekiple müsabakalara çıkılacağını açıkladı.
16.12.2018 Süper Lig
Erol Bedir: Galatasaray olmadan birlik olmaz
Erol Bedir: Galatasaray olmadan birlik olmaz Kayserispor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Erol Bedir, "Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor olmadan bir birlik, beraberlik olmaz." dedi.
6.12.2018 Kayseri Spor
Adalı: "VAR bize göre yararlı"
Adalı: "VAR bize göre yararlı" Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, "(VAR uygulaması) Bize göre yararlı ama bazen sonuçları bizim aleyhimize oluyor. Üstünde çok tartışılmasını da doğru bulmuyorum. Sonuçta bir karar verilecek." dedi.
24.11.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Yiğiner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet yiğiner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.