Mehmet Eymür

Mehmet Eymür

Son dakika mehmet eymür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet eymür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet eymür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Eymür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet eymür gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 mehmet eymür haberi bulunmuştur. Tüm mehmet eymür haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT Kontraterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti
MİT Kontraterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, KOAH tedavisi gördüğü Çam Sakura Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti.
13.01.2024 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
24.05.2021 Siyaset
'Yeşil' davasında flaş iddia: Bu adamı çağırın hiçbir faili meçhul olay kalmaz
'Yeşil' davasında flaş iddia: Bu adamı çağırın hiçbir faili meçhul olay kalmaz Yazar Musa Anter’in 1992’de Diyarbakır’da öldürülmesi ve AK Partili Orhan Miroğlu’nun yaralanmasına ilişkin görülen davada, tanık sıfatıyla bilgisine başvurulan MİT görevlisi H.K., ’Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım ile kaybolduğu söylenen 29 Kasım 1996’dan sonraki hafta telefonla görüştüğünü; ancak o günden bugüne kadar irtibatı olmadığını söyledi. H.K., Yıldırım’ın yaşayıp yaşamadığını da bilmediğini söyledi.
21.03.2019 Gündem
IŞİD terör örgütünün amaç ve yöntemlerini uzmanları anlattı
IŞİD terör örgütünün amaç ve yöntemlerini uzmanları anlattı Milli İstihbarat Teşkilatı Kontr Terör merkezi’nin eski çalışanlarından Mehmet Eymür: “Petrol kaynaklarının kontrolü ve Ortadoğu’nun yeniden şekillenmesinin yanı sıra dünyada hızla artmakta olan müslümanlığın önünü kesmek adına müslümanlıktan soğutma amaçlanmaktadır”
29.09.2021 Gündem
'Kürt yazarın öldürüleceğini MİT biliyordu ama...'
'Kürt yazarın öldürüleceğini MİT biliyordu ama...' Yazar Musa Anter'in 1992'de öldürülmesi ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yaralanmasına ilişkin, "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında olduğu 4 sanığın yargılandığı dosya ile birleştirilen 16 sanıklı JİTEM davasının görülmesine devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Yeşil’e ‘öldür’ demişler öldürmüş
Yeşil’e ‘öldür’ demişler öldürmüş JİTEM davasıyla birleştirilen Musa Anter cinayeti davasında dinlenen eski MİT Kontrterör Başkanı Mehmet Eymür, ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım için, “Ona ‘öldür’ demişler, öldürmüş. Görevi veren sorgulanmalı” şeklinde ifade verdi
29.09.2021 Gündem
Türkiye’de milyonluk terörist avı
Türkiye’de milyonluk terörist avı Türkiye’de faaliyet gösteren 13 terör örgütüne üye 702 kişinin yakalanması için başlatılan ödüllü ihbarın tamamı dudak uçuklattı...
29.09.2021 Gündem
O isimler ilk kez dinlenecek
O isimler ilk kez dinlenecek Musa Anter ve JİTEM ana davasının altıncı duruşmasında mahkeme, MİT eski Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür’ün tanık olarak dinlenmesine karar verdi
29.09.2021 Gündem
‘Buldan cinayetinde askerler de vardı’
‘Buldan cinayetinde askerler de vardı’ Eski MİT Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, 1990’lı yıllarda işlenen faili meçhul cinayetlere ilişkin mahkemeye verdiği yeni dilekçesinde önemli iddialarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Ölüm listesindeki isim konuştu
Ölüm listesindeki isim konuştu Londra'da işlettiği süpermarkette 20 yıl önce 29 Aralık 1994'te silahlı saldırıya uğrayan ve 90'lı yıllardaki "devletin vurulacaklar listesi"nde adı geçtiği belirtilen Halkevi Londra Şubesi eski Başkanı Nafiz Bostancı, kendisine yapılan saldırı nedeniyle Türkiye'ye dava açacağını ve AİHM'e başvuracağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Eski MİT'çi ölüm listesini açıkladı
Eski MİT'çi ölüm listesini açıkladı Eski MİT Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, 1990’lı yıllarda öldürülmesi planlanan, çoğu Kürt işadamı 28 kişilik listeyi açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Eymür: Ağar’ın haberi olmaması mümkün değil
Eymür: Ağar’ın haberi olmaması mümkün değil Faili meçhullerle ilgili ifade veren eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür, MİT üyesi Tarık Ümit’in kaçırılmasıyla ilgili Mehmet Ağar’la görüşmesini anlattı, “Haberi olmaması mümkün değil” dedi
29.09.2021 Gündem
Mahir Kaynak’a son görev
Mahir Kaynak’a son görev Eski MİT mensubu iktisatçı yazar Prof...
29.09.2021 Gündem
Mahir Kaynak'ın cenazesinde dikkat çeken çelenk
Mahir Kaynak'ın cenazesinde dikkat çeken çelenk MİT Eski Mensubu İktisatçı Yazar Prof...
29.09.2021 Gündem
Duruşmaya katılacak
Duruşmaya katılacak Bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin Mehmet Ağar, özel harekat polisleri ve ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 19 kişinin yargılamasına Ankara 1...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar'a kötü haber
Mehmet Ağar'a kötü haber Mehmet Ağar'ın vareste tutulma kararı kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
O komutan hayatını kaybetti!
O komutan hayatını kaybetti! Kenya'da yakalanan Abdullah Öcalan’ı 16 Şubat 1999’da Türkiye’ye getiren uçakta, “Memlekete hoş geldin” diyen sesin sahibi emekli Albay Abdullah Soyluoğlu, 65 yaşında yaşamını yitirdi ve köyünde düzenlenen sade bir törenle toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
‘Türkiye’de ne olsa İbrahim gel’ deniyor
‘Türkiye’de ne olsa İbrahim gel’ deniyor Faili meçhul davasında ifade veren Şahin:
29.09.2021 Gündem
Çetenin infaz listesi
Çetenin infaz listesi MİT’te Daire Başkanlığı da yapan Mehmet Eymür’ün, ortadan kaybolan MİT’e çalıştığı bilinen işadamı Tarık Ümit’le 1995’de yaptığı görüşmenin dökümü dava dosyasına girmişti...
29.09.2021 Gündem
'Zekeriya Öz bizi asmaya karar vermiş'
'Zekeriya Öz bizi asmaya karar vermiş' Ergenekon davası kapsamında tahliye edilen ancak Zirve Yayınevi cinayeti nedeniyle cezaevinde bulunan Orgeneral Hurşit Tolon, Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı'ya konuştu.
29.09.2021 Gündem
Faili meçhullere  yeni iddianame!
Faili meçhullere yeni iddianame! Ankara Başsavcılığı, Ağar, Eken, Şahin ve “Yeşil” kod adlı Yıldırım’ın da aralarında olduğu 19 kişi hakkında faili meçhullerle ilgili iddianame hazırladı...
29.09.2021 Gündem
Çarkın’dan yeni iddialar!
Çarkın’dan yeni iddialar! Lütfi Topal’ı Eymür öldürdü
29.09.2021 Gündem
'Ağar’ın yüreği varsa...'
'Ağar’ın yüreği varsa...' Ayhan Çarkın’dan faili meçhul iddiaları!
29.09.2021 Gündem
Sır perdesi aralanıyor!
Sır perdesi aralanıyor! 16 faili meçhulün ölüm timi aynı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Eymür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet eymür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.