Mehmet Büyükekşi

Mehmet Büyükekşi

Son dakika mehmet büyükekşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet büyükekşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet büyükekşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Büyükekşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet büyükekşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 602 mehmet büyükekşi haberi bulunmuştur. Tüm mehmet büyükekşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024 Futbol
TFF açıkladı! İşte Türkiye Kupası Finalinin oynanacağı stadyum
TFF açıkladı! İşte Türkiye Kupası Finalinin oynanacağı stadyum TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadı duyurdu.
13.05.2024 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı 13 Mayıs Pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerinin kararlaştırılması için Riva'ya davet etti. İşte detaylar...
10.05.2024 Süper Lig
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri olay oldu. Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi. İşte detaylar:..
26.04.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Süper Lig
TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyor
TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyor Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da Seçimli Genel Kurul yapılacağını açıkladı.
7.04.2024 Futbol
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi?
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi? Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
22.03.2024 Şampiy10
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
21.03.2024 Fenerbahçe
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya gelerek gündeme dair konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
14.03.2024 Süper Lig
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Fenerbahçe'den Mauro Icardi tepkisi: Bugün, sözün bittiği yerdeyiz
Fenerbahçe'den Mauro Icardi tepkisi: Bugün, sözün bittiği yerdeyiz Fenerbahçe, Mauro Icardi'ye verilen 1 maçlık cezaya yaptığı açıklamayla tepki verdi.
26.02.2024 Fenerbahçe
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Süper Lig
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024 Süper Lig
TFF'den Süper Lig için yeni proje! Mehmet Büyükekşi resmen duyurdu
TFF'den Süper Lig için yeni proje! Mehmet Büyükekşi resmen duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'nin tanıtımının yapıldığı programda, TFF'nin yeni projesini açıkladı.
19.01.2024 Süper Lig
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
1.01.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı iptal edildi. İki takım, gün içinde çıkan pankart ve tişört krizleri sebebiyle maça çıkmama kararı aldı. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi.
30.12.2023 Şampiy10
Süper Lig'de hakemler maçlara çıkacak mı? Resmi açıklama geldi
Süper Lig'de hakemler maçlara çıkacak mı? Resmi açıklama geldi Ankaragücü - Rizespor maçında Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, bugün yaptığı açıklamayla hakemlerin görevlerine devam etmesine dair çağrıda bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile hakemler arasında yapılan toplantıdan da karar çıktı. Hakemler yaptığı açıklamayla geleceklerine dair son durumu duyurdu. İşte detaylar...
16.12.2023 Süper Lig
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye ev sahipliğinden çıkarılacağı iddiaları yoğun bir şekilde gündemde yer etti. Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'in, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğramasının ardından Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi orta atıldı. İddialara TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yanıt verdi. Peki Euro 2032 Türkiye'den alındı mı? İşte detaylar...
12.12.2023 Şampiy10
Maçlar süresiz ertelendi ne demek? Süresiz ertelenen maçlar ne zaman oynanır, maçlar süresiz ertelenince ne olur?
Maçlar süresiz ertelendi ne demek? Süresiz ertelenen maçlar ne zaman oynanır, maçlar süresiz ertelenince ne olur? Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Saldırı sonrası toplanan TFF başkanı Mehmet Büyükekşi, "Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." ifadelerini kullandı. Peki, Maçlar süresiz ertelendi ne demek?
12.12.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Büyükekşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet büyükekşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.