Lösev

Lösev

Son dakika LÖSEV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LÖSEV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LÖSEV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lösev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lösev gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 lösev haberi bulunmuştur. Tüm lösev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Bakan Fahrettin Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız'
Bakan Fahrettin Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız' Ak Parti seçim stantında yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Koca, diğer siyasi partilerin seçim stantlarını da ziyaret etti.
9.03.2024 Gündem
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatını kaybeden Oyuncu Civan Canova’nın vasiyeti ailesi tarafından yerine getirildi. Sergisi 'Damlalar'ı tamamlayamayan sanatçının kazandığı gelir LÖSEV’e bağışlandı.
20.10.2023 Magazin
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı Alışveriş platformu Amazon’un İstanbul Tuzla’daki lojistik merkezi düzenlenen resmi törenle açıldı.
5.10.2023 Ekonomi
LÖSEV 2023 Kurban Bayramı kampanyasına başladı
LÖSEV 2023 Kurban Bayramı kampanyasına başladı LÖSEV bu yıl için kurban bağışı fiyatlarını 5 bin 450 TL olarak belirlediğini duyurdu.
19.06.2023 Vitrin
Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde yüz arttı, 8 bin liradan başlayacak
Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde yüz arttı, 8 bin liradan başlayacak Vatandaş kurbanlık arayışına başladı. Canlı hayvan kilogram fiyatı geçen yıla göre % 100’ün üzerinde artarak ortalama 165 TL’den satılacak. Bu yıl % 50 artış beklenen bağışlar deprem bölgesine gidecek. Kurbanlık bir küçükbaş fiyatı ortalama 7-8 bin TL'den başlayıp 12-13 bin TL'ye çıkacak. Büyükbaş fiyatı ise 70-80 bin TL'den başlayıp 130 bin TL'yi bulacak. Diyanet, Mehmetçik Vakfı, Lösev, İHH gibi dernek, vakıf ve kurumlar aracılığıyla yapılan bağışlarda ortalama hisse bedelleri ise küçükbaşta 5-6 bin TL, büyükbaşta ise 7-8 bin TL olacak.
6.05.2023 Ekonomi
“Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nde ‘çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat’  temalı kutlama
“Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nde ‘çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat’ temalı kutlama Yıldız Holding’in yurt içi ve yurt dışındaki çalışanlarının her yıl Kasım ayının üçüncü perşembe günü kutladığı geleneksel “Mutlu Et Mutlu Ol Günü” bu yıl “çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat” temalarıyla gerçekleştirildi.
18.11.2022 Ekonomi
Muazzez Ersoy'un sahne kostümleri satışa çıktı!
Muazzez Ersoy'un sahne kostümleri satışa çıktı! Muazzez Ersoy daha önce Ankara’daki evini LÖSEV’e bağışlamıştı. Şimdi de sahne kostümlerini internet üzerinden bir platformda satıyor. Ünlü sanatçı ilk etapta gelen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
11.11.2022 Magazin
Şehit Yusuf Ataş'ın sözleri üzerine ünlüler harekete geçti!
Şehit Yusuf Ataş'ın sözleri üzerine ünlüler harekete geçti! Türkiye, Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Yusuf Ataş'ın vasiyetini konuşuyor. Ataş’ın çektiği görüntüde, “Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur" ifadeleri yer aldı. Haluk Levent, Oğuzhan Uğur, Çelik, Yasemin Sakallıoğlu, İzzet Çapa gibi birçok ünlü isimden art arda paylaşım geldi.
3.10.2022 Magazin
Dünyada 3 dakikada 1 çocuk kanser tanısı alıyor
Dünyada 3 dakikada 1 çocuk kanser tanısı alıyor Uluslararası Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı’nda LÖSEV, Türkiye genelinde gerçekleştirmeyi planladığı “Sessiz Etkinlik” ile dünyada her 3 dakikada 1 çocuğun kanser tanısı alıp yüzde 80’ninden fazlasının tedavi olamadığına dikkat çekerek herkesi etkinliğe davet ediyor.
24.09.2021 Sağlık
Koray Avcı'nın babası hayatını kaybetti
Koray Avcı'nın babası hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Koray Avcı, babası Veysel Medet Avcı'nın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Avcı, cenazede çelenk yerine LÖSEV'e bağış yapılmasını istedi.
14.09.2021 Magazin
Lösemiyi yenen gençlerin başarı hikâyesi on binlere umut oluyor!
Lösemiyi yenen gençlerin başarı hikâyesi on binlere umut oluyor! Bir hastane odasında tedavileri devam ederken LÖSEV ile tanışan çocukların başarı hikayeleri, şimdi lösemi mücadelesi veren on binlere umut oluyor.
2.05.2021 Sağlık
Erken teşhisle tedavi oranı yüzde 80'lere ulaşıyor
Erken teşhisle tedavi oranı yüzde 80'lere ulaşıyor Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), erken teşhisle çocukluk çağı kanserlerinde tedavi oranının yüzde 80'lere ulaştığını bildirdi.
13.02.2021 Sağlık
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü turuncu renge büründü
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü turuncu renge büründü Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, lösemi hastalığıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla turuncu renkle ışıklandırıldı.
6.11.2020 Yaşam
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık"
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık" Fahrettin Koca; "Hangi bölümlere kaçar kişi alınmasıyla ilgili de talep, Cumhurbaşkanlığımıza gönderildi. Zannediyorum önümüzdeki haftalarda orada değerlendirilip karar çıktığında da kılavuz yayımlanmış olacak." dedi.
14.11.2019 Gündem
Bakan Koca'dan LÖSANTE hakkında açıklama
Bakan Koca'dan LÖSANTE hakkında açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
13.11.2019 Gündem
Paylaşılamayan güzel!
Paylaşılamayan güzel! Biran Damla Yılmaz’ı paylaşamayan Türk ve Arap hayranları sosyal medyada birbirlerine girdi.
28.08.2019 Magazin
Reynmen açıkladı! Bakın ne kadar kazanmış...
Reynmen açıkladı! Bakın ne kadar kazanmış... Derdim Olsun şarkısıyla milyonlarca izlenme sayısına ulaşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, şarkısından ne kadar kazandığını açıkladı.
8.05.2019 Magazin
Kanserin birini yendi diğeriyle mücadelesi devam ediyor
Kanserin birini yendi diğeriyle mücadelesi devam ediyor Batman'da, öce testis ardından karaciğer kanserine yakalanan Fikret Altun, tedavi ile testis kanserini yendi ancak karaciğer kanserine karşı mücadelesine devam ediyor.
1.03.2019 Sağlık
En acı bekleyiş
En acı bekleyiş İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan Esra ve Kamil Göktaş çiftinin çocukları 4,5 yaşındaki Servet Metin'e lösemi teşhisi konulmasının ardından aile donör arayışına başladı. Temmuz ayında oğullarının lösemi hastası olduğunu öğrenen ve o günden sonra uygun ilik bulunması için çabalayan Göktaş ailesi umudunu, 17 Aralık'ta dünyaya gelen oğulları Mustafa Kemal'e bağladı. Servet'in hayatı, kardeşinin doğumu sonrası alınan kordon kanının uyumuna bağlı. Sonuç, 17 Ocak'ta belli olacak.
26.12.2018 Yaşam
Güneş ve Avcı'dan LÖSEV’e destek
Güneş ve Avcı'dan LÖSEV’e destek Lösemili çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı karşılaşma öncesinde maske takarak poz verdi.
3.11.2018 Beşiktaş
LÖSEV’e saçlarını bağışladılar
LÖSEV’e saçlarını bağışladılar İZMİR’in Tire ilçesindeki ilkokulda eğitim gören 5 kız öğrenci ile 1 veli, ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına destek için kestirdikleri saçlarını Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) peruk olarak gönderilmek üzere İzmir Profesyonel Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Derneği’ne bağışladı.
19.10.2018 Yaşam
Lösev için Anıtkabir’e sürüyorlar!
Lösev için Anıtkabir’e sürüyorlar! Eşini kanser hastalığından kaybeden Kayhan Kıyıcı (50) kanser hastalığına ve hastalarına dikkat çekmek için oğlu Ege Kıyıcı (16) ve oğlunun arkadaşı Kutay Haşimoğlu (16) ile birlikte İstanbul’dan Ankara’ya kadar bisiklet yolculuğu yapıyor.
22.06.2018 Yaşam
Baban çatışmada öldü yavrum size baba diyebilir miyim amca!
Baban çatışmada öldü yavrum size baba diyebilir miyim amca! İzmir’de yaşayan ve annesi tarafından asker babasının yıllar önce çatışmada hayatını kaybettiği söylenen Kenan Bintaş (53), e-devlet sisteminde de babasını bulamayınca annesine gerçeği söyletti. Babasının Ayvalık’ta yaşayan emekli öğretmen İbrahim F. olduğunu öğrenen Bintaş baba demeye fırsat bulamadı
17.06.2018 Yaşam
53 yaşında e-devlet'ten babasını buldu
53 yaşında e-devlet'ten babasını buldu İzmir’de yaşayan ve annesi tarafından kendisine babasının asker olduğu, yıllar önce çatışmada hayatını kaybettiği söylenen Kenan Bintaş (53), e-devlet sistemindeki ‘alt soy-üst soy sorgulama hizmetinde baba tarafından kimseye rastlamayınca şüpheye düştü. Nüfusa kayıtlı olduğu Balıkesir’in Karesi ilçesinde kendi soy isminde kimseyi bulamayan Bintaş'ın ısrarı üzerine annesi, babasının Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşayan emekli öğretmen İbrahim F. olduğunu söyledi. Kenan Bintaş, kendisini nüfusuna alamayacağını belirten İbrahim F.'ye, babasız geçirdiği her yıl için 10 bin TL olmak üzere, toplam 530 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
17.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Lösev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lösev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.