Lösemi

Lösemi

Son dakika lösemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lösemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lösemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lösemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lösemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 786 lösemi haberi bulunmuştur. Tüm lösemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Bakan Fahrettin Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız'
Bakan Fahrettin Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız' Ak Parti seçim stantında yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Koca, diğer siyasi partilerin seçim stantlarını da ziyaret etti.
9.03.2024 Gündem
Lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor
Lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor Adana’da yaşayan 27 yaşındaki Doğukan Demir, lösemiyle karşı verdiği savaşı kazandığı hastanede işe başladı.
3.03.2024 Adana
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar sosyal medyada beğeni topladı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde ülkesinde yayın yapan bir gazeteye röportaj vererek lösemi hastası olduğunu duyurmuştu. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Wanda Nara şimdi ise bir klip çekimi için kamera karşısına geçti. Wanda Nara, sosyal medya sayfasından kostümünü giyerken eşi Icardi’nin kendisine yardım ettiği anları yayınladı.
2.11.2023 Magazin
İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu! Polis baskın düzenledi
İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu! Polis baskın düzenledi İstanbul’da yasadışı yollarla ele geçirdikleri çok sayıda kaçak veya sahte ilacı el altından sattıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
26.10.2023 Yaşam
Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor
Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor Cinsel gücü arttırıyor. Grip, nezle, yüksek ateş olmak üzere birçok hastalığa karşı savaşıyor, aynı zamanda lösemi tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Çiğ ya da pişirerek tüketiliyor, bağırsak, mide ve sindirimi problemini yaşayan kişilerde gaz söktürücü özelliğe sahip. A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri yönünden çok zengin, iştah açıcı bir etkiye de sahip bu besin, Türkiye'de özellikle Elazığ'ın yanı sıra, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş ve Bitlis başta olmak üzere yüksek kesimlerde doğal olarak yetişiyor. Kilo almaya yardımcı oluyor, şeker ve tansiyon hastalıklarına deva oluyor. Afrodizyak özelliğine de sahip, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroit, ülser gibi vakalara da iyi geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dediği bu bitki, tam bir C vitamini deposu ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor...
29.08.2023 Sağlık
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir? Yaren Çakar, canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a söylediği sözler nedeniyle gündeme geldi. Çakar'ın, Ali Yiğit Buruk'un fotoğraflarına bakarak kötü ifadeler kullanması Galatasaray taraftarlarını kızdırırken, Yaren Çakar, taraftarların sert sözleri sonucu özür dileyip hesabını kapattı. Olayın gündeme gelmesinin ardından “Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?” sorularını yanıtı araştırılmaya başlandı.
28.08.2023 Gündem
Bilim insanları kanser riskini artıran en büyük hatayı açıkladı!
Bilim insanları kanser riskini artıran en büyük hatayı açıkladı! Avustralyalı bilim insanları hareketsiz bir yaşamın kanser riskini artırdığını ortaya çıkardı. Yapılan araştırmalar sonucu egzersiz yapmayan bireylerin egzersiz yapan bireylere nazaran daha fazla kanser riski taşıdığı öğrenildi.
28.07.2023 Sağlık
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin 76 yaşında hayatını kaybetti. Yıldız isim popüler kültürün en büyük efsanelerinden biriydi.
16.07.2023 Magazin
Işkın Otu Nedir? Işkın Otu Faydaları Nelerdir?
Işkın Otu Nedir? Işkın Otu Faydaları Nelerdir? Çeşitli isimlerle tanınan ışkın otunun bilimsel adı “Reun Ribes” olarak geçer. Aynı zamanda ışkın, rebez, uçkun, ohçun gibi isimleri de vardır. Anadolu’da genel olarak “yayla muzu” olarak isimlendirilir. Bu adı, ışkın otunun muz gibi soyularak yenmesi nedeniyle aldığı düşünülmektedir. Kuzukulağı familyasına ait olan bu bitki oldukça ekşimsi tadı ile kiviyi anımsatır. Aynı zamanda Türkiye’de yetişen ve yabani olan ilk ravent türüdür.
13.07.2023 Sağlık
İzole yaşam süren 4 yaşındaki Umut, ilik nakli bekliyor
İzole yaşam süren 4 yaşındaki Umut, ilik nakli bekliyor  Ankara'da lösemi tedavisi gören ve bağışıklığının çok zayıf olması nedeniyle izole bir yaşam süren Umut Hüseyin Gürdal (4), sağlığına kavuşmak için kemik iliği nakli bekliyor.
26.06.2023 Sağlık
Hakan Fidan ve Ömer Çelik Berlusconi’nin cenaze törenine katılacak
Hakan Fidan ve Ömer Çelik Berlusconi’nin cenaze törenine katılacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İtalya eski Başbakanı Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor
14.06.2023 Gündem
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi Halit Ergin, 18 yaşındayken işe girmek için sağlık raporu almaya gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. 4 yıl boyunca tedavi gören hasta, kız kardeşinden yapılan ilik nakli sonrasında hayata tutundu.
6.04.2023 Sağlık
Kanseri can evinde vuracak çalışma! ‘Hastada uygular gibi’ önce laboratuvarda deniyorlar
Kanseri can evinde vuracak çalışma! ‘Hastada uygular gibi’ önce laboratuvarda deniyorlar Marmara Üniversitesi (MÜ) Genetik ve Metabolik Hastalıklar Araştırma ve Uygulama Merkezi (GEMHAM) tarafından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir çalışmayla, kanser teşhisi alan hastadaki tümörün tedaviye nasıl yanıt vereceği, tedaviye başlanmadan önce laboratuvarda belirleniyor. 
2.04.2023 Sağlık
Helin Kandemir'in babası son yolculuğuna uğurlandı! Dostları destek oldu
Helin Kandemir'in babası son yolculuğuna uğurlandı! Dostları destek oldu Helin Kandemir’in bir süredir lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki babası Murat Kandemir hayatını kaybetti.
1.03.2023 Magazin
Genç oyuncu Helin Kandemir'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Genç oyuncu Helin Kandemir'in acı günü! Babası hayatını kaybetti Genç oyuncu Helin Kandemir baba acısıyla sarsıldı. Helin Kandemir'in bir süredir lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki babası hayatını kaybetti.
28.02.2023 Magazin
Böcek ısırığı hayatını kabusa çevirdi! ‘Acilen hastaneye gel’
Böcek ısırığı hayatını kabusa çevirdi! ‘Acilen hastaneye gel’ Böcek ısırığının neden olduğu yara iyileşmeyince doktora giden 34 yaşındaki Joe Beckwith, duydukları karşısında hayatının şokunu yaşadı. Uzmanlar 6 hafta sonunda iyileşmeyen yaralar için doktorlardan yardım alınmasını öneriyor. İşte hayatı kabusa çeviren olayın detayları...
17.01.2023 Yaşam
Emine Erdoğan'dan kanser hastası çocuklara moral ziyareti
Emine Erdoğan'dan kanser hastası çocuklara moral ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastası çocukları TRT Çocuk'ta yayımlanan çizgi film kahramanlarının maskotlarıyla ziyaret ederek moral verdi.
29.12.2022 Gündem
Lösemiden yaşamını yitiren savcı için tören
Lösemiden yaşamını yitiren savcı için tören Van'da bir süredir tedavi gördüğü lösemiden hayatını kaybeden Cumhuriyet savcısı Mustafa Hakan Kaya (55) için tören düzenlendi.
12.12.2022 Yaşam
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var Çatalca’da bir Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşanan olay mide bulandırdı. İddiaya göre dört kız çocuğunun muayene ettiği bir doktor iğrenç bir olaya imza attı.
9.12.2022 Yaşam
Oyuncu Nicki Aycox hayatını kaybetti!
Oyuncu Nicki Aycox hayatını kaybetti! Dünyaca ünlü 'Supernatural' dizisinde 'Meg Masters' rolüyle ünlenen Nicki Aycox, kanserle savaşını kaybetti. Pek çok dizide rol alan 47 yaşındaki oyuncu, Mart 2021'de yaptığı bir Instagram paylaşımında, kendisine lösemi teşhisi konulduğunu açıklamıştı.
21.11.2022 Magazin
Oyuncu Mehmet Aykaç ve kız arkadaşının panik anları!
Oyuncu Mehmet Aykaç ve kız arkadaşının panik anları! Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Etkileyici' dizisiyle kamera karşısında geçen oyuncu Mehmet Aykaç, önceki gece kız arkadaşıyla birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Aykaç, gazetecilerin sorularına yanıt vermeyerek kız arkadaşından uzaklaşırken, gizemli kadın ise "Neden çekiyorsunuz?" diyerek; muhabirlere bağırdı.
14.11.2022 Magazin
Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti...
Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti... Ünlü oyuncu Sinem Öztürk Uslu sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde annesinin kansere yakalandığını duyurmuştu. Öztürk'ten acı haber geldi. Sinem Öztürk Uslu'nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk vefat etti.
28.08.2022 Magazin
Lösemiye yenik düşen doktor Selin, 3'üncü ilik nakli için hazırlık yapıyormuş
Lösemiye yenik düşen doktor Selin, 3'üncü ilik nakli için hazırlık yapıyormuş Eskişehir’de geçen yıl doktor olarak göreve başlarken yapılan sağlık taramasında lösemi teşhisi konulan, dün ise yaşamını yitiren Selin Gizem Kıreli’nin (31) tedavi sürecinde babasından ve kardeşinden ilik nakledildiği, bu kez de annesinden ilik nakli için hazırlık yaptığı ortaya çıktı.
20.08.2022 Yaşam
Şeker, tansiyon, kanser için şifa! Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor
Şeker, tansiyon, kanser için şifa! Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor Cinsel gücü arttırıyor. Grip, nezle, yüksek ateş olmak üzere birçok hastalığa karşı savaşıyor, aynı zamanda lösemi tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Çiğ ya da pişirerek tüketiliyor, bağırsak, mide ve sindirimi problemini yaşayan kişilerde gaz söktürücü özelliğe sahip. A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri yönünden çok zengin, iştah açıcı bir etkiye de sahip bu besin, Türkiye'de özellikle Elazığ'ın yanı sıra, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş ve Bitlis başta olmak üzere yüksek kesimlerde doğal olarak yetişiyor. Kilo almaya yardımcı oluyor, şeker ve tansiyon hastalıklarına deva oluyor. Afrodizyak özelliğine de sahip, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroit, ülser gibi vakalara da iyi geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dediği bu bitki, tam bir C vitamini deposu ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor...
9.07.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Lösemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lösemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.