Lale Orta

Lale Orta

Son dakika Lale Orta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lale Orta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lale Orta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lale Orta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lale orta gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 lale orta haberi bulunmuştur. Tüm lale orta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, spor yazarı Levent Tüzemen'e VAR kayıtları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.
9.11.2023 Galatasaray
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Erden Timur'a misilleme: Artık ölü taklidi yapmazlar
Ali Koç'tan Erden Timur'a misilleme: Artık ölü taklidi yapmazlar Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un önceki akşam “A Spor” ekranlarında dile getirdiği iddialar gündemi sarstı. Hürriyet'e konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'un iddialarının asılsız olduğunu belirtip Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerçekleri ortaya koyması gerektiğini söyledi. MHK eski başkanı Lale Orta ise Timur'un iddialarını yalanlayarak "Kesinlikle ne sayın Ali Koç’a ne de diğer kulüp başkan ve yöneticilerine tarafımdan herhangi bir görüntü gönderilmemiştir" dedi. İşte detaylar...
19.10.2023 Fenerbahçe
Erman Toroğlu'nun Lale Orta iddiası ortalığı yıktı
Erman Toroğlu'nun Lale Orta iddiası ortalığı yıktı Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun MHK Başkanı Lale Orta hakkında ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı.
8.05.2023 Futbol
Lale Orta için suç duyurusu
Lale Orta için suç duyurusu Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Fırat Develioğlu, Lale Orta hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
8.04.2023 Galatasaray
MHK Başkanı Lale Orta, yeni uygulamayı açıkladı
MHK Başkanı Lale Orta, yeni uygulamayı açıkladı Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, Spor Toto Süper Lig kulüplerinin açıklanmasını istedikleri pozisyonları kendilerine göndererek bir çatı altında buluşup, şeffaflıkla açıklayacaklarını aktardı.
4.04.2023 Süper Lig
Derbi 4-2 bitti Galatasaray Lale Orta'yı istifaya davet etti
Derbi 4-2 bitti Galatasaray Lale Orta'yı istifaya davet etti Süper Lig'in 27.haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-2 yendiği karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın MHK Başkanı Lale Orta'yı istifaya davet etmesi bomba etkisi yarattı.
2.04.2023 Galatasaray
TFF'den flaş Lale Orta kararı! Galatasaray ayağa kalkmıştı
TFF'den flaş Lale Orta kararı! Galatasaray ayağa kalkmıştı Türkiye Futbol Federasyonu, MHK Başkanı Lale Orta ile yola devam etme kararı aldı.
23.03.2023 Futbol
Dursun Özbek: Galatasaray'ın oynadığı bir maçta rakip takım forması giyen hakemi nasıl veriyorsunuz?
Dursun Özbek: Galatasaray'ın oynadığı bir maçta rakip takım forması giyen hakemi nasıl veriyorsunuz? MHK Başkanı Lale Orta hakkında yaptığı açıklamalarda bir hayli dikkat çeken Dursun Özbek, Konyaspor-Galatasaray maçında düdük çalan Zorbay Küçük ve Alanyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını yöneten Mete Kalkavan'la ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulundu.
21.03.2023 Galatasaray
Kasımpaşa maçı sonrasında gündemde yer alan iddialar üzerine Galatasaray'dan Lale Orta açıklaması
Kasımpaşa maçı sonrasında gündemde yer alan iddialar üzerine Galatasaray'dan Lale Orta açıklaması Galatasaray Kulübü, Kasımpaşa maçı sonrasında gündemde yer alan iddialar üzerine açıklama yaptı.
18.03.2023 Galatasaray
Okan Buruk da bahsetmişti! Lale Orta'dan 'yayıncı kuruluşa baskı' açıklaması
Okan Buruk da bahsetmişti! Lale Orta'dan 'yayıncı kuruluşa baskı' açıklaması MHK Başkanı Lale Orta hakkında ortaya atılan iddialara yazılı bir açıklamayla cevap verdi.
18.03.2023 Süper Lig
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
MHK'nin ilk kadın başkanı Lale Orta kimdir, kaç yaşında? Lale Orta nereli, ne iş yapıyor?
MHK'nin ilk kadın başkanı Lale Orta kimdir, kaç yaşında? Lale Orta nereli, ne iş yapıyor? Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanı Lale Orta oldu. Alınan kararla birlikte Türk futbol tarihinde de bir ilk gerçekleşti. Sabri Çelik'in istifası sonrası boşalan MHK başkanlığına getirilen Lale Orta'nın hayatı da merak konusu oldu. Türkiye'nin ilk kadın antrenörü ve ilk kadın futbol hakemi olan Lale Orta kaç yaşında, nereli? İşte Lale Orta'nın hayatı ve kariyeri...
30.01.2023 Futbol
TFF resmen açıkladı! MHK Başkanı Lale Orta oldu
TFF resmen açıkladı! MHK Başkanı Lale Orta oldu Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Lale Orta olduğunu açıkladı.
29.01.2023 Süper Lig
MHK'nin yeni başkanı Lale Orta oluyor
MHK'nin yeni başkanı Lale Orta oluyor FIFA kokartlı eski hakem Lale Orta, 4 aylığına MHK başkanlığı görevini kabul etti
28.01.2023 Futbol
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik istifa etti!
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik istifa etti! MHK Başkanı Sabri Çelik, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı toplantının ardından istifa etti.
28.01.2023 Süper Lig
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı...
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı... Galatasaray - Gaziantep FK maçından sonra yayıncı kuruluş ekranlarında tartışmalı pozisyonlar hakkında yorumlarda bulunan eski hakemlerden Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım 'Abdülkerim Bardakcı'nın' kırmızı kartına ise ayrı bir parantez açtı. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın ardından yapılan o analizler...
6.09.2022 Galatasaray
Türkiye bu pozisyonu tartışıyor! 4 hakem hocasından sadece bir tanesi faul dedi
Türkiye bu pozisyonu tartışıyor! 4 hakem hocasından sadece bir tanesi faul dedi Dün akşam Fenerbahçe - Galatasaray maçında sarı lacivertli ekibin 2.golünden önce Serdar Dursun ile Taylan Antalyalı'nın pozisyonu Türkiye'de resmen olay yarattı. Derbinin ardından 4 hakem hocasından sadece bir tanesi cereyan eden an için 'faul' yorumunda bulundu.
11.04.2022 Galatasaray
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum Galatasaray - Beşiktaş maçının 90+4.dakikasında Victor Nelsson'la hava topuna kalkan ve tecrübeli stoper tarafından çekildiğini söyleyen Larin'in pozisyonu için 5 eski hakemden yorum geldi. İşte o hakemlerin değerlendirmeleri...
15.03.2022 Galatasaray
3 eski hakemin Cüneyt Çakır yorumu Galatasaraylıları şok etti! Karar doğru...
3 eski hakemin Cüneyt Çakır yorumu Galatasaraylıları şok etti! Karar doğru... Dün akşam Galatasaray - Altay maçında çaldığı düdük ve verdiği kararlarla bir anda gündeme oturan Cüneyt Çakır hakkında Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban çok önemli tespitlerde bulundu. İşte 3 eski hakemin o yorumları...
5.12.2021 Galatasaray
Lale Orta: Son söz VAR hakeminde olmalı
Lale Orta: Son söz VAR hakeminde olmalı Avrupa'nın ilk FIFA kokartlı kadın hakemi ve İstanbul Okan Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Lale Orta, sahada son sözün VAR hakeminde olması gerektiğini söyledi.
19.03.2019 Süper Lig
FIFA tescilledi! İlk kadın futbol hakemi bir Türk
FIFA tescilledi! İlk kadın futbol hakemi bir Türk FIFA, dünyanın ilk kadın futbol hakeminin bir Türk olduğunu tescilledi.
18.12.2018 Futbol
Robin van Persie: Dünyalar benim oldu!
Robin van Persie: Dünyalar benim oldu! Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen "Okan Üniversitesi 2016 Spor Ödülleri"Tuzla Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
4.04.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Lale Orta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lale orta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.