Lady Diana

Lady Diana

Son dakika Lady Diana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lady Diana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lady Diana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lady Diana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lady diana gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 lady diana haberi bulunmuştur. Tüm lady diana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı!
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı! 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana trajik ölümüyle tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de Prenses Diana'nın eşyaları hala konuşuluyor. Bu ilgi dünyaca ünlü isimleri de kapsıyor. Attallah Haçı olarak bilinen Prenses Diana'nın ikonik mücevheri, şimdi o ünlü ismin koleksiyonunda.
20.01.2023 Magazin
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı! Prenses Diana 25. ölüm yıl dönümünde anılıyor! “Halkın prensesi” olarak anılan Diana Spencer’ın ölümü dünyayı yasa boğmuştu. 25 yıl önce Lady Diana'nın hayatı her saniyesiyle konuşulmaya değer bir hayattı. Dünyayı etkileyen düğünü, hayat hikayesi, yaptığı yardımlar, giyimi onu ikon haline getirdi. Ölümü tüm dünyayı sarstı. Peki, Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana’nın düğünü nasıldı? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
31.08.2022 Magazin
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum! Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Aracını istediği sırada gazetecilerle konuşan oyuncu, kendisine yapılan bir yorum üzerine “Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum” cevabını verdi.
30.11.2021 Magazin
Prens Harry isyan etti: Annemden sonra karım da kurban ediliyor
Prens Harry isyan etti: Annemden sonra karım da kurban ediliyor Sussex Düşesi Meghan Markle, babasına yazdığı mektubu yayımlayan Mail on Sunday gazetesine dava açtı. Prens Harry de "bulvar gazetelerine" yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi.
2.10.2019 Dünya
Kate Middleton alay konusu oldu!
Kate Middleton alay konusu oldu! Her zaman giyimi kuşamıyla bir moda ikonu olarak görülen Cambridge Düşesi Kate Middleton bu kez sosyal medyada alay konusu oldu.
24.10.2018 Dünya
Kalplerin kraliçesi olacağım
Kalplerin kraliçesi olacağım “Ben insanların kalplerindeki kraliçe olmak istiyorum, bir ülkenin kraliçesi değil” diyen Lady Diana aramızdan ayrılalı dün tam 21 yıl oldu
31.08.2018 Magazin
Efsane tulum satışa çıkıyor!
Efsane tulum satışa çıkıyor! Amerikalı aktör Steve McQueen'in, 1971 yapımı 'Le Mans' filminde giydiği yarış pilotu tulumu açık artırmaya çıkıyor.
4.12.2017 Kültür Sanat
Ona çok hızlı aşık oldum!
Ona çok hızlı aşık oldum! Meghan Markle ile nişanlarının duyurulmasından saatler sonra birlikte röportaj veren Prens Harry, duygularını anlattı: “Meghan’a inanılamayacak kadar hızlı bir şekilde aşık oldum. Her şey mükemmeldi”
28.11.2017 Magazin
Resmi olarak açıklandı! Evleniyorlar
Resmi olarak açıklandı! Evleniyorlar Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan Prens Harry ile oyuncu Meghan Markle’ın evlilik kararı aldığı Clarence House tarafından resmen doğrulandı.
27.11.2017 Magazin
Annemle gurur duyuyorum
Annemle gurur duyuyorum Lady Diana’nın ölümünün 20. yıl dönümünde yayınlanan ses kayıtlarında Prenses’in ilginç itirafları yer almıştı.
22.08.2017 Magazin
Prensin Türkiye kaçamağı
Prensin Türkiye kaçamağı Lady Diana’nın ölümünün 20. yılına özel hazırlanan belgesel, ilginç görüntüleri ortaya çıkarmaya devam ediyor.
13.08.2017 Magazin
Diana etkileri sürüyor
Diana etkileri sürüyor Ölümünün 20. yıl dönümüne özel hazırlanan belgeselde daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları yayınlanan Galler Prensesi Lady Diana’nın her gün yeni bir fotoğrafı ortaya çıkıyor.
9.08.2017 Magazin
Daha önce yayınlanmayan fotoğrafları ortaya çıktı!
Daha önce yayınlanmayan fotoğrafları ortaya çıktı! İngiliz Daily Mail gazetesi, Prenses Diana’nın 20. ölüm yıldönümüne özel hazırladığı yazı dizisi kapsamında prensesin daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraflarından bir seçki yayınladı
29.07.2017 Magazin
Lady Diana hamileyken ölmek istedi
Lady Diana hamileyken ölmek istedi 1997 yılında Paris’te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana’nın ölümünün 20. yılında ortaya çıkan ses kayıtları şok etkisi yarattı. Kayıtlara göre, Leydi Di, Prens William’a hamileyken intihar girişiminde bulundu
13.06.2017 Magazin
Lady Diana'nın ölümüyle ilgili yeni iddia! Arabası...
Lady Diana'nın ölümüyle ilgili yeni iddia! Arabası... Fransız gazeteci Pascal Rostain, Lady Diana'nın içinde can verdiği arabanın daha önce de kaza geçirmiş olduğunu ve hurdaya çıkarılması gerekirken eski sahibi tarafından Paris Ritz Oteline verildiğini iddia etti. Kazada Lady Diana'nın, kendisiyle birlikte can veren sevgilisi Dodi el Fayed'in babası söz konusu otelin sahibiydi.
1.06.2017 Dünya
Türk kadınına Angelina Jolie formülü!
Türk kadınına Angelina Jolie formülü! Angelina Jolie ve Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Micro Plus uygulamasını Türkiye’ye getiren Sema Arabacıoğlu, serüvenini anlattı.
1.03.2017 Sağlık
‘Rus Lady Di’nin gizemli ölümü
‘Rus Lady Di’nin gizemli ölümü Rusya lideri Vladimir Putin’in en büyük muhaliflerinden biri olan işadamı Platon Lebedev’in 19 yaşındaki torunu Diana Lebedeva, İsviçre’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
27.11.2016 Dünya
Elton John'dan Türkiye mesajı
Elton John'dan Türkiye mesajı Elton John, binlerce hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı. Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Elton John, Antalya konserinde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ve yaşanan bazı terör olayları nedeniyle Türkiye konserlerini iptal eden Sting, Jennifer Lopez gibi dünya yıldızlarına sahneden mesaj gönderdi. John, "Bazı arkadaşlar Türkiye konserlerini iptal etmişler. Neler kaçırdıklarını bilmiyorlar. Bu şarkıyı da onlara ithaf ediyorum" dedi.
10.09.2016 Magazin
“Erbakan’a, ‘zam verin bildiri yayınlarım’ dedi”
“Erbakan’a, ‘zam verin bildiri yayınlarım’ dedi” 28 Şubat davasının Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın dünkü duruşmasına 4. kez tanık olarak çağrılan dönemin Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller, yine mazeret bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Yeğenin önlenemez yükselişi
Yeğenin önlenemez yükselişi 1997 yılında hayatını kaybeden eski İngiltere prensesi Lady Diana’nın yeğeni Kitty Spencer’ın önlenemez yükselişi sürüyor...
28.11.2015 Magazin
Prenses Di’nin tacını taktı
Prenses Di’nin tacını taktı Futbolcu Alparslan Öztürk ile Belçika’daki bir şatoda evlenen Ebru Şancı, Prenses Di’nin tacının aynısını taktı ‘Şans getirir inşallah’ dedi
18.09.2015 Magazin
Görünmez Düşes
Görünmez Düşes Zarafetiyle Lady Diana’ya benzetilen Düşes Kate’in doğumdan sonra kendini çekmesi üzerine İngiliz basını ona ‘görünmez Düşes’ ünvanını yakıştırdı
22.08.2015 Magazin
Doğumdan önce son görüntü
Doğumdan önce son görüntü İNGİLTERE kraliyet ailesinin en renkli ismi olan Camdridge Düşesi Catherine ve Prens William, ikinci bebeklerinin doğumundan önce son kez birlikte halka karıştı...
27.03.2015 Magazin
Moda dünyasını yasa boğdu!
Moda dünyasını yasa boğdu! En son George Clooney ile evlenen Amal Alamuddin’in gelinliğine imza atan efsane modacı Oscar de la Renta 82 yaşında hayata gözlerini yumdu.
21.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lady Diana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lady diana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.