Meghan Markle

Meghan Markle

Son dakika Meghan Markle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meghan Markle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meghan Markle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meghan Markle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meghan markle gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 meghan markle haberi bulunmuştur. Tüm meghan markle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı Son aylarda hastalık haberleriyle sarsılan kraliyet ailesinde yıllardır devam eden küslüğün bitmesi için küçük de olsa bir umut ışığı yandı. Önce Kral Charles sonra da Kate Middleton’ın kansere yakalanmasıyla sarsılan aile beklediği huzura bu yaz kavuşabilir.
12.04.2024 Magazin
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı Antalya’da yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi. Şahsın olay yerine avukatını çağırması ve çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.
26.10.2023 Yaşam
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat...
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat... İngiliz kraliyet ailesinde yaşananlar tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kral Charles'ın küçük oğlu Harry yazdığı kitapla kraliyet ailesini derinden sarsmıştı. Saray koridorlarında yankılanan ve sessizce de olsa dillendirilmeye başlanan yeni iddialara göre Meghan Markle’ın aklında kocası Harry’nin adımlarını takip edip bir anı kitabı yazma fikri var...
26.10.2023 Dünya
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak!
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak! Ülkesi İngiltere'de halkın prensesi olarak anılan Prenses Diana'nın yeni ses kayıtları ortaya çıktı.
4.09.2023 Dünya
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler!
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler! Daha ileride kocası Prens Harry’yle tanışmadan önce bile aslında ileride eltisi olacak Kate Middleton’dan pek hoşlanmamıştı Meghan Markle. Kraliyet ailesine gelin gitmeden bir süre önce kapattığı ünlü bir blogu vardı ve oraya yıllar önce Kate Middleton’la ilgili ilginç gözlemlerini aktarmıştı.
27.09.2023 Magazin
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?'
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?' Henüz 36 yaşındayken üzerindeki sır perdesi hala aydınlanmayan bir trafik kazasına kurban giden Prenses Diana, kocası Charles'tan ayrıldıktan sonra Hollywood hayalleri kuruyordu. İddiaya göre, Diana'nın hayalini Meghan’ın gerçekleştirecek.
11.07.2023 Dünya
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları...
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları... Tarihin en ilginç ve ürkütücü davası ABD'de yaşandı. Ülkenin Batı Virginia bölgesinde 1897 yılında gerçekleşen cinayet davası, kimsenin aklına gelemeyecek bir şekilde çözülmüştü. Günümüzde hâlâ duyanları şaşkına çeviren bu davada bir hayaletin şahitliği kullanılmıştı.
20.06.2023 Dünya
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam İngiliz kraliyet ailesini terk edip ABD’ye yerleşen Suxxex Dük ve Düşesi Harry ve Meghan Markle’la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Çiftin kurdukları medya şirketinin Spotify’le yaptığı anlaşma sona ermiş, Harry ve Meghan milyon dolarlardan olmuştu. Harcadıkları kadar hızlı kazanamayan çiftin çok paraya ihtiyacı olunca yeni anlaşmalar gündeme geldi.
20.06.2023 Dünya
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı Geçtiğimiz günlerde eşi Sussex Dükü Prens Harry ile birlikte gittiği basketbol maçındaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) anları gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle, 'dünyanın görmesini asla istemediği' bir fotoğrafla gündeme geldi. Markle'ın arasının bozuk olduğu ailesi, Avustralya medyasına vereceği bir röportaj için kızlarının kimsenin görmesini istemediği karesini gazeteci Taylor Auerbach aracılığıyla yayınladı.
29.04.2023 Magazin
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler!
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler! İngiliz yazar ve gazeteci Robert Jobson, yeni kitabı 'Our King'de (Kralımız); Sussex Dükü Prens Harry'nin yıllar önce Meghan Markle ile evlenmeyi planladığını dile getirdiğinde, o zamanlar Galler Prensi olan Charles'ın verdiği tepkiyi açıkladı. Harry'nin duydukları karşısında çileden çıktığı anlatılırken, Charles'ın araya giren Kraliçe II. Elizabeth'e verdiği cevap çok konuşuldu.
8.04.2023 Magazin
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı!
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı! 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana trajik ölümüyle tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de Prenses Diana'nın eşyaları hala konuşuluyor. Bu ilgi dünyaca ünlü isimleri de kapsıyor. Attallah Haçı olarak bilinen Prenses Diana'nın ikonik mücevheri, şimdi o ünlü ismin koleksiyonunda.
20.01.2023 Magazin
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil!
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil! İngiliz Kraliyet ailesinde son günlerdeki Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki çekişme yeni bir boyut kazandı. Araları açık olan eltiler Türk asıllı modacı Erdem Moralıoğlu yüzünden yeni bir gerilim yaşadı.
16.01.2023 Dünya
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry'nin otobiyografisinden bazı bölümler, kitap piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı. İşte o bomba etkisi yaratan itiraflardan bazıları...
7.01.2023 Dünya
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı?
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı? Prens Harry ve Meghan Markle'ın dijital platformda yayınlanan belgeseli öfke dalgası yaratmaya devam ediyor. Kraliyet uzmanları, Meghan ve Harry'nin son hamlesi karşısında Prenses Diana nasıl davranacağını açıkladı.
13.12.2022 Dünya
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil'
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil' Kırgın Çiçekler dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Nil Keser, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Keser, hayatındaki değişikliklere kolay uyum sağladığından bahsetti.
7.12.2022 Magazin
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ziyaretinde kaos! Her şey bir anda oldu, ziyaretçiler dehşete düştü
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ziyaretinde kaos! Her şey bir anda oldu, ziyaretçiler dehşete düştü Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesini İngiltere’nin yanı sıra tüm dünya yakından takip ediyor. 19 Eylül Pazartesi günü için düzenlenecek cenaze töreni öncesi tabuta ziyaretçi akını yaşanırken, şok gelişmeler art arda yaşanıyor. Son olarak Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile ilgili casus iddiası ortalığı karıştırmıştı. Bu kez de kraliçenin cenazesinin halk ziyaretine açıldığı Westminster Salonu dün akşam heyecan dolu anlara sahne oldu. Kalabalığın arasından geçerek kraliçenin tabutuna koşan bir kişi kaosa neden oldu.
17.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreni için geri sayım başladı! Dünya yakın takipte, casus iddiası ortalığı karıştırdı
Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreni için geri sayım başladı! Dünya yakın takipte, casus iddiası ortalığı karıştırdı Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesini İngiltere’nin yanı sıra tüm dünya yakından takip ediyor. 19 Eylül Pazartesi günü için düzenlenecek cenaze töreni öncesi halkın ziyaretine açılan cenazeye ziyaretçi akını yaşanıyor. Kraliçe II. Elizabeth'in tabutunun yanında nöbet tutan askerlerden birinin bayılması kısa süreli tedirginliğe neden olurken, Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile ilgili ortaya atılan bir iddia ise ortalığı karıştırdı. İşte detaylar...
15.09.2022 Dünya
Prens Harry ile Meghan Markle Kraliçe 2. Elizabeth'i ziyarete gitti mi?
Prens Harry ile Meghan Markle Kraliçe 2. Elizabeth'i ziyarete gitti mi? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. CNN TÜRK Londra Temsilcisi Metin Güneş, tıbbi gözetim altına alınan Kraliçe II. Elizabeth hakkındaki son detayları paylaştı.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
2021 yılına damga vuran magazin olayları!
2021 yılına damga vuran magazin olayları! 2021 yılı bitirken magazin dünyasında akılda kalanları derledik. İşte Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanmasından, Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 17 yıl sonra yeniden alevlenen aşkına, Meghan Markle ile Prens Harry'nin İngiltere'yi ayağa kaldıran Oprah röportajından Britney Spears'ın özgürlüğüne kavuşmasına kadar yıla damga vuran magazin haberleri...
28.12.2021 Magazin
Prens Harry - Meghan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi
Prens Harry - Meghan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan'ın ikinci çocukları Lilibet "Lili" Diana'nın yerel saatle 11.40'da California'ya bağlı Santa Barbara'da bir hastanede dünyaya geldiği açıklandı. Doğum sonrası anne kızın sağlıklarının iyi olduğu da aktarıldı.
6.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Meghan Markle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meghan markle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.