Kulüp

Kulüp

Son dakika Kulüp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kulüp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kulüp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kulüp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kulüp gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.645 kulüp haberi bulunmuştur. Tüm kulüp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi Siyah-beyazlı kulüp, 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
4.05.2024 Beşiktaş
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine...
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine... Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'in istifasının ardından hoca arayışları çok uzun sürmedi. Bordo-beyazlı kulüp, yeni hocasını buldu ve ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
3.05.2024 Süper Lig
UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları ne zaman? UEFA Avrupa Ligi yarı final 2024 maçları saat kaçta?
UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları ne zaman? UEFA Avrupa Ligi yarı final 2024 maçları saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final nihayet başlıyor. İlk maçlar Fransa ve İtalya'da 2 maç oynanacak.
3.05.2024 Şampiy10
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
2.05.2024 İddaa
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Süper Lig
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Süper Lig
Fatih Terim Yunanlıları çıldırttı! Kulüp başkanı takımdan kovacak
Fatih Terim Yunanlıları çıldırttı! Kulüp başkanı takımdan kovacak Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor. Aralık ayında Ivan Jovanovic'in yerine Panathinaikos teknik direktörlüğüne getirilen Fatih Terim'in Yunanistan'daki macerası bitiyor. Yunan basını, Yeşiller'in Terim'le yolları ayırma kararı aldığını duyurdu.
30.04.2024 Fenerbahçe
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yolların ayrıldı.
29.04.2024 Şampiy10
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi!
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi! Seçim dönemi yaklaşırken Galatasaray’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, çalışmalara başladı.
28.04.2024 Şampiy10
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor forması giyen Enis Destan'a rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men cezası verildiğini açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi..
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi.. Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar, iki arkadaşıyla bölgeye gittiği, onlar yorulunca Ereğli ilçesinden gelen dağcılarla zirveye çıktığı kaydedildi.
26.04.2024 Gündem
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Kritik puan kaybı sonrası 3 yıldız isimle yollar ayrılıyor. Ali Koç yönetiminden oyuncuya kendine 'kulüp bul' talimatı geldi. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti Kırmızı-beyazlı kulüp, bir dönem takımda forma giyen Joseph Boum'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
16.04.2024 Süper Lig
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti artık güvenmiyor, ayrılığı açıkladı, işte yeni takımı
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti artık güvenmiyor, ayrılığı açıkladı, işte yeni takımı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Bundesliga’da Bayer Leverkusen tarihinde ilk kez şampiyon
Bundesliga’da Bayer Leverkusen tarihinde ilk kez şampiyon Almanya Bundesliga’nın 29’uncu haftasında sahasında Werder Bremen’i 5-0 mağlup eden Bayer Leverkusen bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
14.04.2024 Almanya
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kulüp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kulüp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.