Teknik Direktör

Teknik Direktör

Son dakika Teknik Direktör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Teknik Direktör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Teknik Direktör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknik Direktör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknik direktör gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.443 teknik direktör haberi bulunmuştur. Tüm teknik direktör haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal Fred ve İrfan Can Kahveci'yi değil sadece o yıldızı övdü: Örnek alın
İsmail Kartal Fred ve İrfan Can Kahveci'yi değil sadece o yıldızı övdü: Örnek alın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'da son olarak teknik direktör İsmail Kartal'ın o yıldızı takıma örnek olarak gösterdiği aktarıldı.
2.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan Okan Buruk'a bomba gönderme: Kiminmiş göstereceğiz
İsmail Kartal'dan Okan Buruk'a bomba gönderme: Kiminmiş göstereceğiz Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan şampiyonluk sözleri gündem oldu. Derbide Beşiktaş'ı yenerek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, şampiyonluk için iddialı konuştu. Deneyimli teknik adamın oyuncularıyla yaptığı toplantıda adeta ezeli rakibi Galatasaray'a meydan okudu. İşte detaylar...
2.05.2024 Fenerbahçe
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu Avrupa devi, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran, Fransız ekibi Nice'te başarılı işlere imza atan 35 yaşındaki teknik adamın peşine düştü.
2.05.2024 Süper Lig
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta başkan Giannis Alafouzos, Yunan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Alafouzos, Terim'in göreve gelişi ve Jovanovic ile yolların ayrılma süreci hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
1.05.2024 Şampiy10
Galatasaray maçı öncesi Sivasspor'da Rey Manaj gelişmesi
Galatasaray maçı öncesi Sivasspor'da Rey Manaj gelişmesi Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor’da sakatlığını Rey Manaj'ın durumu merak ediliyordu. Golcü futbolcunun son durumu belli oldu.
1.05.2024 Süper Lig
Cengiz Ünder sabırları taşırdı! Milyon eurolar çöp oldu, İrfan Can Kahveci var sana gerek yok
Cengiz Ünder sabırları taşırdı! Milyon eurolar çöp oldu, İrfan Can Kahveci var sana gerek yok Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Cengiz Ünder, bazı maçların kazanılmasında pay sahibi olsa da İrfan Can Kahveci'nin etkili performansı sonrası yedek kalmıştı. Teknik direktör İsmail Kartal, milli futbolcu konusunda kararını verdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal ve Dzeko tartıştı mı? Fenerbahçe'den resmi açıklama
İsmail Kartal ve Dzeko tartıştı mı? Fenerbahçe'den resmi açıklama Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile takım kaptanı Edin Dzeko arasında herhangi bir sorun yaşanmadığını açıkladı.
30.04.2024 Fenerbahçe
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yolların ayrıldı.
29.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
Derbi öncesi Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sürpriz karar! Dzeko ilk kez yedek...
Derbi öncesi Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sürpriz karar! Dzeko ilk kez yedek... Süper Lig'in 34. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Edin Dzeko'ya ilk 11'de yer vermedi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın listelerinde bulunduğunu açıkladı.
27.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Derbi öncesi son idmanda beklendiği gibi Ali Koç da vardı. Ancak Samandıra’nın tek ziyaretçisi başkan olmadı. Futbolcuların aileleri de Can Bartu Tesisleri’nde soluğu aldı. Hep birlikte yemek yenildi, moraller tavan yaptı. Teknik direktör İsmail Kartal yemek öncesindeki idmanda derbi için hazırladığı zafer planını öğrencilerine anlattı. İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisindeki imha organizasyonları...
27.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor. Ali Koç bu kez gemileri yaktı. İsmail Kartal sarı lacivertli ekibe veda ediyor. Fenerbahçe'nin başına kariyerinde Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi kupası bulunan teknik direktör geliyor. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Szymanski artık gözden düştü! Beşiktaş derbisi öncesi Mert Hakan'a gün doğdu
Szymanski artık gözden düştü! Beşiktaş derbisi öncesi Mert Hakan'a gün doğdu Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisinde sürpriz Mert Hakan ve Szymanski kararı verildi. Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde ideal 11’inde değişikliğe gidecek. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde puan kaybı sonrası teknik direktör İsmail Kartal eleştirilerin odağı olmuştu. Tüm bu yaşananlar sonrasında yeni kriz patladı. Buna göre; Takımın bazı yıldızları İsmail Kartal'ın takımın başında kalması durumunda Fenerbahçe'ye veda edeceklerini duyurdu. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Süper Lig
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Adana Demirspor, kadro dışı bıraktığı Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.
22.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de kriz! Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder başlattı, İsmail Kartal resti çekti
Fenerbahçe'de kriz! Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder başlattı, İsmail Kartal resti çekti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a elenerek kupaya veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve bazı oyuncular eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Süper Lig'de Sivasspor ile şampiyonluk yarışında kritik bir maça çıkacak olan sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'dan flaş bir karar geldi.
22.04.2024 Fenerbahçe
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki!
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Teknik Direktör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknik direktör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.