Kpss Başvuru Kılavuzu

Kpss Başvuru Kılavuzu

Son dakika KPSS başvuru kılavuzu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KPSS başvuru kılavuzu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KPSS başvuru kılavuzu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss Başvuru Kılavuzu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss başvuru kılavuzu gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 kpss başvuru kılavuzu haberi bulunmuştur. Tüm kpss başvuru kılavuzu haberleri aşağıda listelenmiştir.
2021 KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS başvuru kılavuzu yayımlandı, sınav başvuru ücreti belli oldu!
2021 KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS başvuru kılavuzu yayımlandı, sınav başvuru ücreti belli oldu! ÖSYM KPSS başvurularının başladığını duyurdu. ÖSYM’nin resmi web sitesinden yapılan duyuruya göre, KPSS başvuruları 28 Mayıs 2021 tarihinde AIS sayfası üzerinden yapılacak. Başvuru kılavuzunun yayımlanmasının ardından sorgulanan başlıklardan biri de KPSS başvuru ücreti oldu. 300 TL olduğu iddia edilen başvuru ücreti netleşti. KPSS başvuru ücreti ne kadar?
28.05.2021 Eğitim
KPSS ücreti ne kadar? KPSS ücretleri hangi bankaya yatırılıyor? KPSS başvuruları başladı mı?
KPSS ücreti ne kadar? KPSS ücretleri hangi bankaya yatırılıyor? KPSS başvuruları başladı mı? KPSS başvuruları için gözler ÖSYM'den yapılacak açıklamaya çevrildi. KPSS 2021 başvuru kılavuzunun ÖSYM tarafından yayınlanması bekleniyor. ÖSYM sınav takvimine göre, KPSS başvuruları 2021 yılında 28 Mayıs tarihinde başlayacak, 14 Haziran'da sona erecek. Peki, KPSS başvuru kılavuzu yayınlandı mı? KPSS sınav ücreti ne kadar? KPSS başvuruları ne zaman? KPSS ücretleri hangi bankaya yatırılıyor? İşte KPSS başvuru kılavuzu, sınav ücreti ve başvuru süreci ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Eğitim
KPSS ön lisans 2020 kılavuzu yayımlandı!
KPSS ön lisans 2020 kılavuzu yayımlandı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2020-KPSS Ön Lisans Sınavı başvurularının 21 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.
21.08.2020 Eğitim
KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuruları nasıl yapılır? 2020 KPSS başvuru kılavuzu
KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuruları nasıl yapılır? 2020 KPSS başvuru kılavuzu Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyi başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular, 13 Temmuz'a kadar yapılabilecek. Peki, KPSS başvuruları nasıl yapılır? 2020 KPSS başvuru kılavuzu ve ÖSYM ais başvuru ekranı
30.06.2020 Eğitim
2019 KPSS başvuruları alınıyor! KPSS A grubu ve öğretmenlik başvurusu
2019 KPSS başvuruları alınıyor! KPSS A grubu ve öğretmenlik başvurusu KPSS başvurularının 2019 yılında ne zaman yapılacağını merak edenler için beklenen haber geldi. ÖSYM, 2019 KPSS A grubu ve öğretmenlik başvurularını bugün itibariyle almaya başladı. Adayların heyecanla araştırmaya başladığı 2019 KPSS başvurusu nereden ve nasıl yapılıyor? Başvurularda nelere dikkat etmek gerekir? İşte ayrıntılar...
3.05.2019 Eğitim
KPSS başvuruları başladı
KPSS başvuruları başladı Kamu Personel Seçme Sınavı lisans düzeyi başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular, 15 Mayıs'a kadar yapılabilecek.
3.05.2024 Gündem
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) duyurdu! İŞKUR üzerinden yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere nitelikli işçi alımı yapılacak. İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak. Peki, TTK işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TTK işçi alımı başvuru şartları ne? İŞKUR TTK işçi alımı başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman?
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman? ÖSYM tarafından kasım ayının ilk haftası gerçekleştirilen 2022-KPSS Ortaöğretim Sınavı hsonuçları açıklandı. Adaylar ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden sonuçlarını öğrenebilecek. Sınava katılan adaylar, memur ve kamu kurumlarına başvuru yapabilmek için geçerli olan baraj puanını araştırıyor. Peki, KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? İşte ÖSYM 2022 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları öğrenme linki!
24.11.2022 Eğitim
Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı başvuruları başladı! İşte ÖSYM 2022-İç Denetçi alımı başvuru kılavuzu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı başvuruları başladı! İşte ÖSYM 2022-İç Denetçi alımı başvuru kılavuzu! ÖSYM duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı için başvurular başladı. Başvuru kılavuzu ÖSYM’in internet sitesinden yayınlandı. Yapılan duyuruya göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı 24 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak. Sınav başvuruları ise 24 Kasım’da sona erecek. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İç denetçi alımı ÖSYM başvuru kılavuzu ve başvuru linki!
22.11.2022 Personel Alımı
2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı! Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartlar neler?
2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı! Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartlar neler? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak sözleşmeli personel alımı için ÖSYM KPSS-2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri 11 Kasım - 17 Kasım tarihleri arasında ÖSYM AİS üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
11.11.2022 Eğitim
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı? Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını açıkladı. Alıma ilişkin esaslar 14 Kasım 2022 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) açıklanacak. İlanın açıklanmasının ardından POMEM eğitim süresiyle ilgili araştırmalar arttı. Peki, POMEM eğitim süresi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
9.11.2022 Çalışma Hayatı
2022 KPSS DHAB başvuru ekranı! DHBT başvuruları nasıl yapılır? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi kılavuzu!
2022 KPSS DHAB başvuru ekranı! DHBT başvuruları nasıl yapılır? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi kılavuzu! 2022-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi başvuruları alınmaya başlandığını duyurdu. 27 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) için başvurular ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecektir.
7.10.2022 Eğitim
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak...
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak... KPSS şartı var. Kamuda farklı kurum ve meslek gruplarından 5 bin 3 personel aranıyor. Maaşlar 5 bin 200-9 bin lira arasında değişiyor. Kamudaki ilanlar incelendiğinde üniversitelerden belediyelere, bakanlıklardan kamu kurumlarına kadar birçok kurumun personel aradığı gözlemleniyor. İşte aranan personel sayıları ve işler...
28.05.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS lisans başvuruları başladı! İşte 2022 KPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS lisans başvuruları başladı! İşte 2022 KPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans başvuruları başladı! ÖSYM, 2022 KPSS başvuru kılavuzunu yayınladı. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Peki, 2022 KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2022 KPSS Lisans, başvuru ücreti ne kadar? İşte 2022 KPSS Lisans başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
24.05.2022 Eğitim
Karayolları Genel Müdürlüğü 224 sözleşmeli personel alacak!
Karayolları Genel Müdürlüğü 224 sözleşmeli personel alacak! Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu! ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile personel istihdam edilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı. Başvurular 21 Nisan’da sona erecek. Peki, Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? İşte ÖSYM başvuru ekranı!
18.04.2022 Personel Alımı
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapılacak! Resmen duyuruldu ve belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alım süreci başlatılıyor. Tercih kılavuzu ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlandıktan sonra tercihler 15 Mart tarihine kadar yapılabilecek. Aynı zamanda temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 10 bin sürekli işçi alınacak. Başvurular İŞKUR internet süresi üzerinden yapılacak.
11.03.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 24 Şubat’ta başlıyor. Yayımlanan başvuru kılavuzunda, Sahil Güvenlik Komutanlığında istihdam edilmek üzere merkez ve taşra teşkilatına sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru şartları ne? Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru şartları!
23.02.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) muvazzaf subay adayı alınacak! Yayımlanan ilana göre, Kara Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na 30, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na 10, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na 10 olmak üzere toplamda 50 kadın ve erkek subay adayı alınacak. Son başvuru tarihi 20 Mart 2022 olarak belirlendi. Peki, TSK subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Subay başvurusu şartları ne? İşte personel temin başvuru ekranı!
18.02.2022 Personel Alımı
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alacak!
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi 40 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, büro personeli, mühendis, tekniker, koruma ve güvenlik görevlisi ve temizlik destek personeli alınacak. Peki, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
27.12.2021 Personel Alımı
Polis Akademisi başvuruları ne zaman? 28. Dönem POMEM başvuruları başladı mı?
Polis Akademisi başvuruları ne zaman? 28. Dönem POMEM başvuruları başladı mı? Polis Akademisi (PA) başvuru süreci için gözler İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. 28. Dönem POMEM başvurularının alınacağı tarih merak ediliyor. Başvurusu kabul edilen adaylar, 6 aylık eğitim süreci sonrası göreve başlayacak. Peki, Polis Akademisi başvuruları ne zaman? 28. Dönem POMEM başvuruları başladı mı? Polis Akademisi başvuru tarihi belli oldu mu? İşte 28. Dönem POMEM başvuruları ve başvuru süreci ile ilgili detaylar…
14.12.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 20 bin personel alacak! ÖSYM'ye gönderildi, işte detaylar...
Sağlık Bakanlığı 20 bin personel alacak! ÖSYM'ye gönderildi, işte detaylar... Binlerce kişi bekliyordu! Bakan Koca güzel haberi duyurdu. Sağlık Bakanlığı'na 20 bin personel alımı yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 20 bin sözleşmeli personel alım sürecini başlatıyoruz. Gerekli bilgiler, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere ÖSYM'ye verilmiştir" dedi.
13.12.2021 Personel Alımı
MEB sözleşmeli personel alacak! Başvurular 26 Nisan'da başlıyor!
MEB sözleşmeli personel alacak! Başvurular 26 Nisan'da başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) KPSS ve sözlü sınav ile sözleşmeli personel alacak. Başvurular MEB tarafından istenilen belgelerle birlikte 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar yapılabilecek. Peki, MEB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MEB personel alımı başvuru şartları ne? İşte MEB personel alımı ilanı 2021 detayları
18.04.2021 Personel Alımı
MSB sözleşmeli personel alımı yapacak! MSB 200 personel alımı hangi kadrolara yapılacak, başvuru şartları ve son başvuru tarihi nedir?
MSB sözleşmeli personel alımı yapacak! MSB 200 personel alımı hangi kadrolara yapılacak, başvuru şartları ve son başvuru tarihi nedir? Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli 200 personel almak için ilana çıktı. Başvurular 21 Nisan2da sona erecek. Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığının internet sitesindeki personel teminine ilişkin başvuru kılavuzuna göre, adaylarda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca geçen yıl yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) katılmış ve puan almış olma şartı aranacak.
1.04.2021 Personel Alımı
Jandarma astsubay alımı 2021 başvuru şartları, kılavuzu... Başvuru ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? Astsubay alımı 2021 başvuru yap…
Jandarma astsubay alımı 2021 başvuru şartları, kılavuzu... Başvuru ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? Astsubay alımı 2021 başvuru yap… Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımı yapacağını duyurdu. 2021 jandarma personel alımı başvuru tarihleri belli oldu. Jandarma muvazzaf sözleşmeli astsubay başvuru kılavuzuna göre, başvurular bugün başladı, astsubay alımı ilanına KPSS'den en az 60 puan alan 1994 ve sonrası doğanlar başvuru yapabilecek. İşte, Jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir? 1640 astsubay alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte Jandarma astsubay alımı başvuru kılavuzu…
15.03.2021 Personel Alımı
Jandarma astsubay alımı kılavuzu yayımlandı! Jandarma ASEM başvuru şartları nelerdir, jandarma astsubay alımı ne zaman?
Jandarma astsubay alımı kılavuzu yayımlandı! Jandarma ASEM başvuru şartları nelerdir, jandarma astsubay alımı ne zaman? Jandarma astsubay alımı kılavuzu yayımlandı. Jandarma Genel Komutanlığı bin 640 muvazzaf/ sözleşmeli personel alımı yapacak. Astsubay alımı başvurusu 15 Mart 2021'de başlayıp, 28 Mart 2021 günü saat 23.59’da sona erecek. İşte astsubay alımı başvuru süreci...
13.03.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Başvuru Kılavuzu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss başvuru kılavuzu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.