Komiser

Komiser

Son dakika komiser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan komiser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını komiser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komiser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komiser gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.150 komiser haberi bulunmuştur. Tüm komiser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tutuklu emniyet müdür yardımcısı gizli tanık M7’yi anlattı
Tutuklu emniyet müdür yardımcısı gizli tanık M7’yi anlattı Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasının gizli tanığının firarına ilişkin soruşturmada tutuklanan Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik’in ifadesi ortaya çıktı. Çelik, “Serdar Sertçelik gizli tanık programındaydı. Deşifre olmasın diye ekiplerimiz kendisine yaklaşmıyordu. Şahıs Tanık Koruma Şubesi tarafından korunuyordu” dedi.
25.05.2024 Gündem
Komiserin sır ölümü ailesini perişan etti
Komiserin sır ölümü ailesini perişan etti Adanalı komiserin Karaman’da aracında ölü bulunduğu olayla ilgili yeni keşiflere rastlanırken, olaydan 3 gün önce odasından pırlanta yüzüğünün çalındığı, konunun davalık olduğu öğrenildi. Aile, avukatları aracılığıyla kayıtlara intihar olarak geçen olayla ilgili yeni keşifler bulup, yeniden dava açılması için başvuru yaptı.
22.05.2024 Adana
Polis tayinleri ne zaman belli olacak, EGM 2024 polis tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?
Polis tayinleri ne zaman belli olacak, EGM 2024 polis tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis tayin sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılacak açıklamayla belli olacak. Komiser, başkomiser ve emniyet müdürü gibi terfiler, EGM tarafından yapılıyor. POLNET sistemi üzerinden yapılacak açıklamanın ardından polis tayinleri ile şark (doğu) görevi atamaları netlik kazanacak. Peki, 2024 polis tayinleri ne zaman açıklanacak?
21.05.2024 Çalışma Hayatı
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi'
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi' Ayhan Bora Kaplan (ABK) suç örgütüne yönelik soruşturmanın M7 kod adlı gizli tanığı Serdar Sertçelik’in iddiaları üzerine açığa alınan isimlerden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner, 15 Mayıs günü avukatı Suna Öztaşdönderen ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak ifade vermek istediğini söyledi. Savcının talimatı üzerine Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nca Öner hakkında ‘suç için anlaşma’, ‘göreve ilişkin sırrın açıklanması’, ‘yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs’, ‘suçluyu kayırma’, ‘gizliliğin ihlali’ suçlamasıyla gözaltı işlemi yapıldı. Öner’in ifadesi Jandarma Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’ndaki ‘İfade Odası’nda alındı. Öner’in 11 sayfalık ifadesine Hürriyet ulaştı.
20.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada gözaltına alınan 7 şüpheli, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları istemiyle Ankara Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
19.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular Ankara’da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan üç üst düzey polis müdürü ile bir komiser ve bir polisin evinde dün arama yapıldı. Mülkiye başmüfettişleri devrede. Soruşturmada “Gizli tanık M7’nin gözaltındayken kimlerle görüştürüldüğü, elektronik kelepçeyle nasıl rahat dolaştığı, nasıl kaçtığı, bazı siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokulmaya çalışıldığı” gibi soruların yanıtları aranıyor.
15.05.2024 Gündem
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Magazin
Yeni tanıtım yayınlandı, Mesut Komiser heyecan yarattı! Şevket Çoruh yeniden Arka Sokaklar’da
Yeni tanıtım yayınlandı, Mesut Komiser heyecan yarattı! Şevket Çoruh yeniden Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi unvanına sahip 'Arka Sokaklar’ın 18 yıldır ekran serüveni devam ediyor. Dizide 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un yeniden diziye dönüşü izleyicileri sevindirdi. “Yaşarken de ölünür" cümlesinin ekrana geldiği tanıtım filmi bir gündem oldu.
1.05.2024 Magazin
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı Türkiye’nin en çok izlenen dizlerinden biri olan Emmy ödüllü Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti, gözyaşları sel olup aktı. Dizide Tuğçe’nin babası Komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan ile Efe Savcı karakterine hayat veren Ulvi Kahyaoğlu’nun oyunculuk performansı ise geceye damga vurdu. Haykırışların, göz yaşlarının ve feryatların bir an olsun kesilmediği bölüm seyircileri derinden sarstı.
18.03.2024 Magazin
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Magazin
İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?
İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Taneleri dizisinde Nehir bilmecesi çözülüyor. Perşembe günleri yeni bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem’in kızı ortaya çıktı. Yıllardır görmediği kızını kapısında bulan Azem Yücedağ gözyaşlarına boğuldu. Peki, İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?
15.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniye atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın oldu. Peki, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir?
2.03.2024 Gündem
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat olan sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.
1.02.2024 Magazin
Fenomenlerin el konulan lüks araçları Arka Sokaklar’a geldi! Hüsnü Komiser’in selfisi olay oldu: Öf öf yağ gibi akıyor yağ
Fenomenlerin el konulan lüks araçları Arka Sokaklar’a geldi! Hüsnü Komiser’in selfisi olay oldu: Öf öf yağ gibi akıyor yağ Yasadışı bahis ve kara para aklama iddiasıyla açılan soruşturmalar sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılamaya başlanan fenomenlere ait lüks araçlar, bu kez Arka Sokaklar dizinde kullanıldı.
1.02.2024 Magazin
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı Gümüşhane’de zorunlu kış lastiği uygulamasının başlamasıyla birlikte denetimler başladı.
3.12.2023 Gündem
Arka Sokaklar'a  Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu!
Arka Sokaklar'a Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu! Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.
25.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Komiser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komiser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.