Kevin Constant

Kevin Constant

Son dakika Kevin Constant haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kevin Constant ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kevin Constant haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kevin Constant

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kevin constant gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 kevin constant haberi bulunmuştur. Tüm kevin constant haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kevin Constant futbolu bıraktı!
Kevin Constant futbolu bıraktı! 2014-2015 sezonunda Trabzonspor forması giyen Kevin Constant, emekli olduğunu duyurdu.
22.01.2020 Trabzonspor
Kevin Constant 800 bin Euro'yu aldı ve gitti
Kevin Constant 800 bin Euro'yu aldı ve gitti Gineli futbolcu Trabzonspor'dan 800 bin Euro'sunu aldı ve İtalya'ya döndü
19.05.2016 Trabzonspor
Constant alacak tahsiline geldi
Constant alacak tahsiline geldi Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon sergilediği disiplinsiz hareketler nedeniyle 2 milyon Euro karşılığında sözleşmesini feshettiği Gineli futbolcu Kevin Constant, 7 ay sonra Trabzon'a döndü.
17.05.2016 Trabzonspor
Muharrem Usta'dan teknik direktör açıklaması!
Muharrem Usta'dan teknik direktör açıklaması! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Yaz dönemi, yeniden yapılanma için kritik önem taşıyor. Hoca konusunda da karar vermemiz gerekiyor" dedi.
9.05.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'a büyük şok!
Trabzonspor'a büyük şok! Trabzonspor’dan ayrılan Kevin Constant ve Belkalem, TFF’ye başvurdu. Federasyondan ceza gelmesi halinde kulübe ciddi yaptırımların uygulanması bekleniyor.
31.03.2016 Trabzonspor
Constant ve Sefa krizi çözüldü
Constant ve Sefa krizi çözüldü Cumartesi günkü Gaziantepspor maçından önce futbolcularının şubat ve mart ayı paralarını yatıran Trabzonspor yönetiminin Costant'ın ödemesini taksitlendirdiği, kulübe ihtar çektiren Sefa Yılmaz konusunu da çözüme kavuşturacağı bildirildi
30.03.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'un başı FIFA ile dertte!
Trabzonspor'un başı FIFA ile dertte! Trabzonspor’un geçtiğimiz Kasım ayında sözleşmesini feshettiği Kevin Constant ile Watford’dan kiralık olarak geçen sezon forma giyen Essaid Belkalem’in ödenmeyen paraları, kulübün başına büyük iş açacak gibi gözüküyor.
26.03.2016 Trabzonspor
Trabzon'da Constant sürprizi!
Trabzon'da Constant sürprizi! Trabzonspor’dan ilginç gelişme...
9.01.2016 Trabzonspor
Şota ayrıldıktan sonra itiraf etti
Şota ayrıldıktan sonra itiraf etti Şota Arveladze, Trabzonspor'da çalıştığı sürenin zorlu geçtiğini belirterek, 4 aylık süreçte sürekli sorunlarla mücadele ettiğini ve saha dışı etkenlerin takımın performansını olumsuz etkilediğini söyledi.
12.12.2015 Trabzonspor
Constant, Fransa 3. Ligi'ne gitti!
Constant, Fransa 3. Ligi'ne gitti! Trabzonspor'un Milan'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Kevin Constant, futbol yaşamını Fransa'da sürdürüyor.
27.11.2015 Trabzonspor
Medjani ayrıldı Cardozo sırada
Medjani ayrıldı Cardozo sırada Trabzonspor, Carl Medjani'nin sözleşmesini tek taraflı feshettiğini ve konuyla ilgili FIFA'ya başvuracağını borsaya bildirdi.
24.11.2015 Trabzonspor
Trabzonspor resmen açıkladı!
Trabzonspor resmen açıkladı! Trabzonspor Kulübü, Gineli futbolcu Kevin Constant ile yollarını aayırdığını resmen açıkladı.
18.11.2015 Trabzonspor
Ayrılık Fırtına'sı
Ayrılık Fırtına'sı Trabzonspor'da Şota ve Bosingwa ile başlayan yaprak dökümü sürüyor
17.11.2015 Trabzonspor
Trabzonspor’da revizyon zamanı
Trabzonspor’da revizyon zamanı Çalkantılı bir dönemden geçen Trabzonspor'da, moral bulmak için büyük önem verilen Medipol Başakşehir maçında Teknik Direktör Şota Arveladze'nin kaleden başlayarak takımda büyük bir revizyon uygulayacağı belirtildi.
3.11.2015 Trabzonspor
Tek kişilik karşılama!
Tek kişilik karşılama! Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, özel uçakla kentte geldi.
23.10.2015 Trabzonspor
Trabzon'da 4 gollü hazırlık maçı
Trabzon'da 4 gollü hazırlık maçı Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 1461 Trabzon ile yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.
13.10.2015 Trabzonspor
Constant'a milli davet
Constant'a milli davet Trabzonsporlu futbolcu, Gine Milli Takımı'nın aday kadrosunda yer aldı.
5.10.2015 Trabzonspor
Büyük ceza kapıda!
Büyük ceza kapıda! Kriz üstüne kriz yaşayan Trabzonspor'da yönetim olağanüstü hal ilan etti.
5.10.2015 Trabzonspor
Yıldız futbolcu gözaltına alındı
Yıldız futbolcu gözaltına alındı Trabzonsporlu futbolcu gözaltına alındı.
3.10.2015 Trabzonspor
Osmanlı Stadı’nda Japon televizyonu
Osmanlı Stadı’nda Japon televizyonu Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan Trabzonspor, geçen haftaya göre kadrosunda 4 değişiklik yaptı.
26.09.2015 Trabzonspor
Ankara'ya eksik gittiler
Ankara'ya eksik gittiler Trabzonspor Spor toto Süper Lig'in 6'ıncı haftasında yarın oynayacağı Osmanlıspor karşılaşması için Ankara'ya gitti.
25.09.2015 Trabzonspor
Trabzon'dan kavgaya yalanlama
Trabzon'dan kavgaya yalanlama Son günlerin olay takımı olan Trabzonspor, Kevin Constant ve Aykut Demir'in kavga ettiği iddialarını yalanladı.
31.07.2015 Trabzonspor
Cardozo moralleri yükseltti
Cardozo moralleri yükseltti Almanya'da ikinci etap kamp çalışmaları yapan Trabzonspor'da, Cardozo'nun sağlık durumu moralleri yükseltti.
20.07.2015 Süper Lig
Onur ile özel görüşme
Onur ile özel görüşme Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Renkum kasabasında kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarını sürdürdü.
12.07.2015 Trabzonspor
Constant: Trabzon'da mutluyum
Constant: Trabzon'da mutluyum Kampın 3. Günüde ilk basın toplantısını Kevin Constant yaptı. Constant kamp ortamı ve geleceği hakkında bilgiler verdi.
5.07.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Kevin Constant ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kevin constant haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.