Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ayrılık Fırtına'sı

Ayrılık Fırtına'sı

Trabzonspor'da Şota ve Bosingwa ile başlayan yaprak dökümü sürüyor

Ayrılık Fırtına'sı

Alacakları yüzünden FIFA’ya giden Constant serbest kalırken Gineli’ye ödenmesi gereken 1 milyon Euro’yu çok bulan yönetim anlaşma peşinde

Tam bir kaosun hakim olduğu takımda Carl Medjani, Dame N’Doye ve Pedro Cavanda da takımla yollarını ayırmak için sırada bekleyen diğer futbolcular
TRABZONSPOR’DA sular durulmuyor. Önce teknik direktör Şota Arveladze ile yollarını ayıran, sonrasında ise alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA’ya başvurup serbest kalan Jose Bosingwa’nın şokunu yaşayan bordo-mavililere bir darbe de Kevin Constant’tan geldi.
TIPKI Portekizli sağ bek gibi parasını alamayan ve FIFA’nın yolunu tutan Gineli futbolcu, dün serbest kaldı. 1 milyon Euro’luk alacağını da tahsil etmek isteyen Constant’ın bu talebini fazla bulan yönetim oyuncuyla daha az bir ücretle orta yolu bulmak için temaslarını sürdürüyor.
HURMA SAVAŞIYOR!
FIRTINA’DAKİ ayrılık rüzgarı bununla da sınırlı değil. Takımın istikrarlı isimlerinden Carl Medjani ve Pedro Cavanda’nın da ayrılmak için gün sayarken parasını almasına rağmen kulüpteki mutsuz havadan rahatsız olan Dame N’Doye’nin de gitmeyi kafasına koyduğu öğrenildi. Sportif direktör Süleyman Hurma’nın bu oyuncular ve menajerleriyle adeta savaş halinde bulunduğu belirtilirken sorunların nasıl halledileceği merak konusu.

Haberin Devamı