Kemal Kılıç

Kemal Kılıç

Son dakika Kemal Kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 876 kemal kılıç haberi bulunmuştur. Tüm kemal kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor yarın deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
3.03.2024 Adana
Savunma hattı bocaladı: Kemal Kılıç'ın yeni taktiği çok tartışıldı
Savunma hattı bocaladı: Kemal Kılıç'ın yeni taktiği çok tartışıldı Adanaspor'un evinde ağırladığı Göztepe mücadelesinde takımı beşli savunma ile sahaya süren ve yer yer üçlü savunmaya dönen Kemal Kılıç eleştirilerin odağı oldu.
26.02.2024 Adana
Adanaspor’da 6. Kemal Kılıç dönemi
Adanaspor’da 6. Kemal Kılıç dönemi Adanaspor'da 6. Kemal Kılıç dönemi resmen başladı.. Sezon başında görevi bırakan Kılıç, tam 189 gün sonra yeniden Toros Kaplanı'nın başına geçti.. Deneyimli teknik adamla 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalanacağı açıklandı.. Kulüpten resmi açıklama yapılması bekleniyor.
30.01.2024 Adana
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Yeni safha başladı
Bakan Koca duyurdu! Yeni safha başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada yeni bir aşamaya geçildiğini belirterek sağlık çalışanlarının eşlerinin aşılanacağını duyurmuştu. Edirne'de koronavirüs salgını sürecinde aşılamada öncelikli gruplar arasına dahil edilen sağlık çalışanlarının eşleri aşı olmaya başladı.
13.05.2021 Gündem
Fatih Terim'den ilginç açıklama! 'Kerem için Erzincanlılara teşekkür ederim'
Fatih Terim'den ilginç açıklama! 'Kerem için Erzincanlılara teşekkür ederim' 2-1'lik Kasımpaşa galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu için ayrı bir parantez açtı.
14.02.2021 Galatasaray
Kadıköy'ü lağım kokusu sardı, çevredekiler isyan etti
Kadıköy'ü lağım kokusu sardı, çevredekiler isyan etti İstanbul Kadıköy'ün göbeğini lağım kokusu sardı. Çevredekiler duruma isyan ederken esnaf ise işlerinin aksadığını söyledi.
17.08.2020 Gündem
Giresunspor'da Kılıç'la yollar ayrıldı!
Giresunspor'da Kılıç'la yollar ayrıldı! Giresunspor’da teknik direktör Kemal Kılıç ile yolların ayrıldığı duyuruldu.
14.04.2019 TFF 1.Lig
Ali Tandoğan'ın yeni adresi Şanlıurfaspor!
Ali Tandoğan'ın yeni adresi Şanlıurfaspor! TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktör Ali Tandoğan ile sözleşme imzalandığı açıkladı.
23.11.2018 TFF 1.Lig
Tahkim Kurulu derbi cezalarını onadı!
Tahkim Kurulu derbi cezalarını onadı! Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz, yardımcı antrenör Hasan Şaş, futbolcu Ndiaye'nin yanı sıra Fenerbahçeli futbolcular Soldado ve Jailson'a verilen cezaları onadı. Ayrıca erteleme talepleri de reddedildi.
22.11.2018 Galatasaray
Şanlıurfaspor'da Kemal Kılıç dönemi sona erdi
Şanlıurfaspor'da Kemal Kılıç dönemi sona erdi TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da yönetim, teknik direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdı.
21.11.2018 Futbol
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor Spor Toto 1. Lig'de 20. hafta maçlarının ardından sezon başından bu yana teknik direktör değişikliği yapan takım sayısı 14'e yükseldi.
7.02.2018 TFF 1.Lig
PFDK ceza yağdırdı!
PFDK ceza yağdırdı! PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza...
21.12.2017 Galatasaray
Kemal Kılıç’tan taraftarlara sert tepki
Kemal Kılıç’tan taraftarlara sert tepki Kendisine ve takıma küfür eden Adanaspor taraftarına karşı Kemal Kılıç tepki gösterdi
7 haftada 6 teknik adam gitti
7 haftada 6 teknik adam gitti Geçen sezon sadece 3 takımın teknik adam değişikliğine gitmediği TFF 1. Lig'de, bu sezon ilk 7 haftanın ardından görevinden ayrılan teknik direktör sayısı 6'ya çıktı
6.10.2017 TFF 1.Lig
Gazişehir'den farklı tarife
Gazişehir'den farklı tarife TFF 1. Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında Adanaspor’u 4-0 mağlup etti.
8.09.2017 TFF 1.Lig
Adanaspor'da Kemal Kılıç dönemi
Adanaspor'da Kemal Kılıç dönemi TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşma sağladı.
28.07.2017 TFF 1.Lig
TFF 1. Lig'e yükselen son takım belli oldu
TFF 1. Lig'e yükselen son takım belli oldu Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükseldi.
24.05.2017 Futbol
'Bu saatten sonra Beşiktaş'ı bile eleriz'
'Bu saatten sonra Beşiktaş'ı bile eleriz' Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Demirhan, "(Gümüşhanespor maçı) Finalde şansımız yarı yarıya, ama inanıyorum ki Erzurumspor kupayı buraya getirecek" dedi.
17.05.2017 Futbol
Şanlıurfaspor'da Ogün Temizkanoğlu dönemi
Şanlıurfaspor'da Ogün Temizkanoğlu dönemi TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktör Ogün Temizkanoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
6.03.2017 TFF 1.Lig
Şanlıurfaspor'da Kemal Kılıç ile yollar ayrıldı
Şanlıurfaspor'da Kemal Kılıç ile yollar ayrıldı TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yolların ayrıldığını açıkladı.
4.03.2017 TFF 1.Lig
Engelli kadını sevindiren ‘ceza’
Engelli kadını sevindiren ‘ceza’ Amasya’da bulduğu cep telefonunu satan şüpheliye bedensel engelli bir kadına tekerlekli sandalye alma cezası verildi.
23.02.2017 Yaşam
Ümraniye Urfa engelini de geçti!
Ümraniye Urfa engelini de geçti! Ümraniyespor, Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısında da çıkışını devam ettiriyor.
22.01.2017 TFF 1.Lig
Şanlıurfaspor Atıemwen'i kiraladı
Şanlıurfaspor Atıemwen'i kiraladı TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'da forma giyen Iyayı Believe Atıemwen'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.
7.01.2017 TFF 1.Lig
Şanlıurfaspor, Kemal Kılıç ile anlaştı
Şanlıurfaspor, Kemal Kılıç ile anlaştı TFF 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor, teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaştı.
30.11.2016 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.