Katie Holmes

Katie Holmes

Son dakika Katie Holmes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katie Holmes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katie Holmes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katie Holmes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katie holmes gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 katie holmes haberi bulunmuştur. Tüm katie holmes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu?
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu? ABD’li oyuncu Sandra Bullock’un geçtiğimiz yıllarda yüzüne enjekte ettirdiği ’çocuk derisi’ sayesinde genç kaldığı yönündeki açıklaması yeniden gündeme geldi.
26.06.2020 Dünya
Büyük aşk bitti!
Büyük aşk bitti! İlişkilerini gizli tutan Hollywood’un ünlü çifti Katie Holmes ve Jamie Foxx, altı yıllık birlikteliğin ardından ayrıldı.
21.08.2019 Magazin
John Travolta hakkında şok taciz iddiası!
John Travolta hakkında şok taciz iddiası! Scientology isimli tarikatın üyesi olan John Travolta hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan kimliği belirsiz masör, ünlü oyuncunun kendisinden kalçalarına masaj yapmasını istediğini söyledi.
19.06.2018 Dünya
Prensten şimdi de ‘yaşam tarzı’ atılımı
Prensten şimdi de ‘yaşam tarzı’ atılımı Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ın modernleşme hamlesinin parçası olarak 2020 yılına kadar eğlence, sağlık, spor ve eğitime 13 milyar doları aşkın yatırım yapılmasını planlıyor
5.05.2018 Dünya
Cadılar Bayramı'na hazırlık!
Cadılar Bayramı'na hazırlık! ABD'li aktris Katie Holmes, yaklaşan Cadılar Bayramı öncesi kızı Suri için robot kostümü hazırlarken görüntülendi.
12.10.2017 Magazin
Katie Holmes makyajsız yakalandı!
Katie Holmes makyajsız yakalandı! Son günlerde aşk haberleriyle gündeme bomba gibi düşen Katie Holmes, Los Angeles'ta alışverişte görüntülendi.
29.09.2017 Magazin
Tatlıtuğ'a 'Zero' şoku!
Tatlıtuğ'a 'Zero' şoku! Kıvanç Tatlıtuğ’un Amerikan filmi ‘Zero’ ertelendi
18.08.2017 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Katie Holmes'a şok sözler!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Katie Holmes'a şok sözler! Geçtiğimiz gün Akmerkez'de görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ'a, Katie Holmes sorulduğunda 'O kim' diyerek, ABD'li oyuncuyu Tİ'ye aldı.
17.08.2017 Magazin
Katie Holmes'tan Kıvanç Tatlıtuğ'a şok!
Katie Holmes'tan Kıvanç Tatlıtuğ'a şok! Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a çekimlerine ay sonunda ABD’de başlanması planlanan film için kadın partner bulunamadı. Tom Cruise’un eski eşi Katie Holmes, "Kıvanç’ı tanımıyorum’ diyerek kendisine gelen teklifi reddetti.
15.08.2017 Magazin
Basketbol tutkunu anne-kız!
Basketbol tutkunu anne-kız! Oyuncu Katie Holmes ve Tom Cruise'la evliğinden olan kızı Suri Cruise, önceki akşam NBA takımları Los Angeles Lakers ile Detroit Pistons'ın maçını izledi.
17.01.2017 Magazin
Metroda bir yıldız
Metroda bir yıldız ABD’li ünlü oyuncu Katie Holmes, önceki gün New York’ta metroda görüntülendi...
11.01.2017 Magazin
3 yıl sonra kızı Suri'yi gördü!
3 yıl sonra kızı Suri'yi gördü! Amerikalı oyuncu Tom Cruise (54), 2012'de kızı Suri'nin annesi Katie Holmes'tan boşanmıştı...
28.10.2016 Magazin
Anne kız GÜNÜ
Anne kız GÜNÜ Katie Holmes, Tom Cruise’dan olan 10 yaşındaki kızı Suri ile New York City’deki Central Park’ta tekne gezintisine çıktı...
17.08.2016 Magazin
Sır gibi aşk ortaya çıktı
Sır gibi aşk ortaya çıktı Tom Cruise ile boşandıktan sonra adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan Katie Holmes’ın, oyuncu Jamie Foxx ile birlikte olduğu ortaya çıktı
22.06.2016 Magazin
Katie Holmes mini eteğin azizliğine uğradı
Katie Holmes mini eteğin azizliğine uğradı Geçtiğimiz gün, beyaz mini elbisesinin azizliğine uğrayan güzel oyuncu Katie Holmes kameralara işte böyle yakalandı..
14.06.2016 Magazin
ABD'li ünlülere ev sahipliği yapan kasabada yangın
ABD'li ünlülere ev sahipliği yapan kasabada yangın ABD'de şöhret dünyasından birçok isme ev sahipliği yapan Los Angeles şehrine bağlı Calabasas kasabasasında başlayan yangın yürekleri ağza getirdi ABD'nin Los Angeles şehrine bağlı Calabasas kasabasında başlayan yangın hızla büyüyor...
5.06.2016 Dünya
Sorunlarıyla dans ediyor
Sorunlarıyla dans ediyor Amerikalı oyuncu Katie Holmes, More Dergisi’ne sıfır makyajla poz verdi. Eski eşi Tom Cruise ile evliliğindeki kötü günleri geride bırakan Holmes, “Artık kendimden daha eminim” dedi
21.01.2016 Magazin
Bırakın ruhunuz ‘spin’ atsın
Bırakın ruhunuz ‘spin’ atsın Etrafınızda terli onlarca kadın ve erkek... Son dönemde bağımlılığı artan bir trendden bahsediyorum. Soul Cycle yani ruh döngüsünden!
1.01.2016 Arşiv
Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönem
Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönem Tüm dünyada medikal estetik uygulamaları içinde en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alan Thermaperfect, Happily Ever After’da tanıtıldı...
10.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Katie Holmes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katie holmes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.