Gazete Vatan Logo
Magazin Sorunlarıyla dans ediyor

Sorunlarıyla dans ediyor

Amerikalı oyuncu Katie Holmes, More Dergisi’ne sıfır makyajla poz verdi. Eski eşi Tom Cruise ile evliliğindeki kötü günleri geride bırakan Holmes, “Artık kendimden daha eminim” dedi

Sorunlarıyla dans ediyor

2006 yılında, Scientology tarikatına üye olduğu iddia edilen Tom Cruise ile evlenen ancak birçok sorunla beraber 2012 yılında boşanan ve kızı Suri ile yalnız kalan Katie Holmes, zor günleri geride bıraktı. İlk kez yönetmenlik yapıp oynadığı ‘All We Had’ filmi ve risk alma konusunda artan tutkusu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. “Artık kendimden daha eminim” diyen Holmes’ın röportajından satır başları şöyle:

Etrafımda bana bir şeyler öğretecek insanların olmasından hoşlanıyorum. Bir şey bilmiyorsan sorman gerek. Sor! Muhtemelen hata yapacaksın. Yap! Boşver. Bazı sorunlar asla çözülemez. Öyleyse bunu kabul et, sorunlarınla dans et ve kendini daha iyi hisset.

‘All We Had’in çekimleri bir tür maraton gibiydi ama sakin kalmaya çalıştım. ‘Oh bugün sadece bir kameramız mı var? İki tane olması gerekiyor. Tamam, ayarlansın’ gibi şeyler...

‘Touched With Fire’ filminde bipolar bozukluk yaşayan bir karakteri canlandırıyorum. Bu film sayesinde duygusal hastalıklar yaşayan insanlarla empati kurabilmeyi başardım. Toplum olarak maalesef yargılamaya çok meraklıyız. Özellikle bu günlerde sosyal medyada ve internette.

Haberin Devamı

Yaşamaya devam etmek zorundasınız. Olumluya odaklanın. Yaratıcı kalın. Sizi ilgilendiren şeylere gidin. Doyurucu işler yapın. Kendinizle yarışın. İnsan ruhu gerçekten inanılmaz. İlham veren işler yapan insanlar var.