Kate Upton

Kate Upton

Son dakika Kate Upton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kate Upton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kate Upton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kate Upton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kate upton gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 kate upton haberi bulunmuştur. Tüm kate upton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı!
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı! 5 yıl önce Justin Verlander ile evlenen Kate Upton, eşi ve arkadaşlarıyla haftalık 450 bin dolarlık villada parti yaparken minik mavi bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi.
16.12.2022 Magazin
Hande Erçel IMDb listesinde ikinci oldu! Önüne geçen isim...
Hande Erçel IMDb listesinde ikinci oldu! Önüne geçen isim... Ünlü oyuncu Hande Erçel, IMDb'nin paylaştığı 28-30 yaş arası en seksi kadınları listesinde dünya ikincisi oldu. Çukur dizisinde yer alan Beste Kanar'ın da 18. olduğu listede birinciliği ise ABD'li oyuncu ve model Kate Upton elde etti.
15.11.2021 Magazin
Kate Upton: Gına geldi
Kate Upton: Gına geldi ABD’li model Kate Upton, şovlarında yıllardır zayıf modelleri kullanan Victoria’s Secret için, "Sürekli aynı vücut tiplerini görmekten gına geldi" dedi.
20.08.2019 Magazin
Kızı için ayakta!
Kızı için ayakta! Kate Upton, şimdiye dek deneyimlediği tüm güçlükler ve mücadeleler hakkında konuşabilmek için, sosyal medya hesaplarından #ShareStrong etiketini oluşturdu.
13.08.2019 Magazin
Ünlü model güzel haberi sosyal medyadan duyurdu
Ünlü model güzel haberi sosyal medyadan duyurdu Geçen yıl Justin Verlander ile dünyaevine giren Kate Upton, anne oldu.
11.11.2018 Magazin
Anneliğe hazır
Anneliğe hazır ABD’li oyuncu ve model Kate Upton, Temmuz ayında Miami’den paylaştığı Instagram gönderisiyle hamile olduğunu açıklamıştı.
8.09.2018 Magazin
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme!
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme! 2014 yılında ABD'de ünlü isimlerin iCloud hesaplarını ele geçirerek çıplak fotoğraflarını paylaşan George Garofano, 8 ay hapis cezası aldı.
30.08.2018 Magazin
Hamilelik öncesi son pozlar
Hamilelik öncesi son pozlar Süper model Kate Upton hamileliğini geçen ay duyurmuştu.
3.08.2018 Magazin
Ben de hamileyim
Ben de hamileyim Maxim dergisi tarafından “dünyanın en seksi kadını” seçilen Kate Upton, hamile olduğunu açıkladı.
16.07.2018 Magazin
Yeni yaşını çıplak video ile kutladı
Yeni yaşını çıplak video ile kutladı Model Kate Upton, doğum gününü kutlayan takipçilerine üstsüz video paylaşarak teşekkür etti.
12.06.2018 Magazin
Bikini çekimleri ondan sorulur
Bikini çekimleri ondan sorulur ABD’li model Kate Upton (25), Sports Illustrated markasının yeni bikini ve mayo koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
20.04.2018 Magazin
Havada takla atan Türk kemancı
Havada takla atan Türk kemancı En son geçtiğimiz salı gecesi kanserli çocuklara yardım etkinliğinde sahne alan elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson performansıyla büyülüyor.
22.12.2017 Arşiv
Kate Upton’ın en mutlu günü
Kate Upton’ın en mutlu günü Ünlü model Kate Upton, uzun süredir beraber olduğu Amerika’nın en ünlü beyzbolcusu Justin Verlander ile geçtiğimiz gün İtalya’nın Siena şehrinde evlendi.
5.11.2017 Magazin
Zafer öpücüğü
Zafer öpücüğü ABD’li oyuncu ve model Kate Upton (25) önceki akşam Detroit Tigers’da forma giyen beyzbolcu nişanlısı Justin Verlander’a destek olmak için maça gitti
2.11.2017 Magazin
Bikini özel sayısına poz verdi
Bikini özel sayısına poz verdi Son dönemin öne çıkan modellerinden Kate Upton, Sports Illustrated’ın bikini özel sayısı için Bahamalar’da objektif karşısına geçti.
15.10.2017 Magazin
Anne Hathaway şokta! Çıplak fotoğrafları sızdırıldı...
Anne Hathaway şokta! Çıplak fotoğrafları sızdırıldı... ABD'li oyuncu Anne Hathaway'ın özel fotoğrafları internete sızdırıldı. Ünlü oyuncu Anne Hathaway'in fotoğrafları Reddit ve Tumblr siteleri tarafından yayınlandı.
17.08.2017 Magazin
Kate Upton'ın spor aşkı!
Kate Upton'ın spor aşkı! Moda dünyasının en popüler isimlerinden Kate Upton, Shape Dergisi'nin eylül sayısına kapak oldu.
15.08.2017 Magazin
Yakın arkadaşım
Yakın arkadaşım Oyuncu ve model Kate Upton, geçtiğimiz yıl nişanlandığı beyzbol oyuncusu Justin Verlander ile düğün hazırlıklarına başladı.
2.08.2017 Magazin
Monako'da Türk şovu!
Monako'da Türk şovu! Elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson, Monako Prensi II.Albert’in desteğiyle 2006 yılından beri düzenlenen “Amber Lounge Fashion Show”da gerçekleştirdiği muhteşem performansıyla herkesi büyüledi.
1.06.2017 Magazin
İşte gerçek Kate
İşte gerçek Kate Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz.
18.04.2017 Magazin
Kate Upton'ın makyajsız hali şaşırttı!
Kate Upton'ın makyajsız hali şaşırttı! Kate Upton, sosyal medya hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.
17.04.2017 Magazin
Kate Upton'ın dönüşü muhteşem oldu!
Kate Upton'ın dönüşü muhteşem oldu! ABD'li model Kate Upton, Vouge Dergisi'nin Tayland edisyonu için birbirinden seksi pozlar verdi.
4.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kate Upton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kate upton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.