Justin Verlander

Justin Verlander

Son dakika Justin Verlander haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Justin Verlander ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Justin Verlander haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Justin Verlander

haberleri sayfasında son dakika yaşanan justin verlander gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 justin verlander haberi bulunmuştur. Tüm justin verlander haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı!
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı! 5 yıl önce Justin Verlander ile evlenen Kate Upton, eşi ve arkadaşlarıyla haftalık 450 bin dolarlık villada parti yaparken minik mavi bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi.
16.12.2022 Magazin
Ünlü model güzel haberi sosyal medyadan duyurdu
Ünlü model güzel haberi sosyal medyadan duyurdu Geçen yıl Justin Verlander ile dünyaevine giren Kate Upton, anne oldu.
11.11.2018 Magazin
Anneliğe hazır
Anneliğe hazır ABD’li oyuncu ve model Kate Upton, Temmuz ayında Miami’den paylaştığı Instagram gönderisiyle hamile olduğunu açıklamıştı.
8.09.2018 Magazin
Hamilelik öncesi son pozlar
Hamilelik öncesi son pozlar Süper model Kate Upton hamileliğini geçen ay duyurmuştu.
3.08.2018 Magazin
Ben de hamileyim
Ben de hamileyim Maxim dergisi tarafından “dünyanın en seksi kadını” seçilen Kate Upton, hamile olduğunu açıkladı.
16.07.2018 Magazin
Kate Upton’ın en mutlu günü
Kate Upton’ın en mutlu günü Ünlü model Kate Upton, uzun süredir beraber olduğu Amerika’nın en ünlü beyzbolcusu Justin Verlander ile geçtiğimiz gün İtalya’nın Siena şehrinde evlendi.
5.11.2017 Magazin
Zafer öpücüğü
Zafer öpücüğü ABD’li oyuncu ve model Kate Upton (25) önceki akşam Detroit Tigers’da forma giyen beyzbolcu nişanlısı Justin Verlander’a destek olmak için maça gitti
2.11.2017 Magazin
Yakın arkadaşım
Yakın arkadaşım Oyuncu ve model Kate Upton, geçtiğimiz yıl nişanlandığı beyzbol oyuncusu Justin Verlander ile düğün hazırlıklarına başladı.
2.08.2017 Magazin
Elbisesi yırtıldı
Elbisesi yırtıldı 24 yaşına giren top model Kate Upton, yeni yaşını iki gün önceden kutladı...
9.06.2016 Magazin
Ünlülerin WikiLeaks’i!
Ünlülerin WikiLeaks’i! Aralarında dünyanın en seksi kadınlarından Kate Upton’ın da olduğu 101 ünlünün çıplak fotoğrafları hacklenerek internete sızdı...
1.09.2014 Magazin
Kate Upton yakın takipte!
Kate Upton yakın takipte! Havada aşk kokusu var! Kate Upton...
7.08.2014 Magazin
Bikini izi kalmış!
Bikini izi kalmış! Erkek arkadaşı Justin Verlander ile Mexico sahillerinde tatil yapan Kate Upton, aldığı kilolar bir yana bikini iziyle gözleri üzerine topladı...
17.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Justin Verlander ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki justin verlander haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.