Kasiyer

Kasiyer

Son dakika kasiyer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kasiyer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kasiyer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasiyer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasiyer gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 kasiyer haberi bulunmuştur. Tüm kasiyer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı Milyonlarca çalışan merakla bu haberi bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yapacağı ilk toplantı tarihini duyurdu. Öte yandan Asgari ücret ne kadar olacak? Masadaki rakam belli oldu, işte zam oranı...
1.12.2023 Çalışma Hayatı
Adana'da 63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti
Adana'da 63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti Adana’da 63 yaşındaki fırıncı, annesi ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan ve okul harçlığını çıkarmak için fırında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki kız çocuğuna “cinsel organın” göstererek taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Kız çocuğu o anlar cep telefonuyla görüntüledi.
31.10.2023 Yaşam
Markette dehşet anları! Kadın kasiyeri defalarca yumrukladı
Markette dehşet anları! Kadın kasiyeri defalarca yumrukladı İstanbul'da bir zincir markette kasiyer olarak görev yapan Nurgül Koç (20), daha önce kasa sırası nedeniyle tartıştığı kişinin saldırısına uğradı. Genç kadını dakikalarca yumruklayan saldırgan kaçarak uzaklaştı
28.10.2023 Yaşam
Markette 2 milyon TL unuttu! Kasiyer fark etti
Markette 2 milyon TL unuttu! Kasiyer fark etti Erzincan’da özel bir markette kasiyer olarak çalışan kadın bulduğu 2 milyon TL’yi sahibine teslim etti.
27.06.2023 Yaşam
İstanbul’da kasiyer kadına “fiyat farkı” dayağı kamerada: Başını metal tezgaha vurdular
İstanbul’da kasiyer kadına “fiyat farkı” dayağı kamerada: Başını metal tezgaha vurdular Şişli’de müşteri iki kadın, reyondan aldıkları ürünün fiyatı kasada farklı çıkınca, tartıştıkları kasiyer kadına saldırdı. Saç saça kavga kameralara yansırken, kasiyer kasaya sıkıştırılıp başı metal tezgaha vuruldu. Gözaltına alınan 3 kadının birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.
7.01.2023 Haber
İstanbul’da kasiyer kadına “fiyat farkı” dayağı kamerada: Başını metal tezgaha vurdular
İstanbul’da kasiyer kadına “fiyat farkı” dayağı kamerada: Başını metal tezgaha vurdular Şişli’de müşteri iki kadın, reyondan aldıkları ürünün fiyatı kasada farklı çıkınca, tartıştıkları kasiyer kadına saldırdı. Saç saça kavga kameralara yansırken, kasiyer kasaya sıkıştırılıp başı metal tezgaha vuruldu. Gözaltına alınan 3 kadının birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.
7.01.2023 Gündem
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Kasiyere laf eden mülteci sınır dışı edildi!
Kasiyere laf eden mülteci sınır dışı edildi! Girdiği bir markette kasiyer kadına, “Markette alkol ve sigara satıyorlar. Normalde saçını göstermeye gerek yok. Günah. Sen niye gösteriyorsun?” diyen Faslı Marouane El Alagui gözaltına alındı. El Alagui, serbest kalmasının ardından sınır dışı işlemleri için Göç İdaresi’ne teslim edildi.
22.12.2022 Yaşam
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az Aydın'ın İncirliova ilçesinde, eski eşi İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında 5 parmağı kopan İlke Kuleli (29), tutuklu sanığa verilen 18 yıl hapis cezasının az olduğunu söyledi. Üst mahkemeye itiraz başvurusu yapacağını belirten Kuleli, "Çok zorlu süreçlerden geçtim hala daha tedavilerim sürüyor. Sol elimi biraz kullanabiliyorum fakat sağ elimi hiç kullanamıyorum" dedi.
18.11.2022 Yaşam
GSB kitap kart nedir, nasıl kullanılır? Kitap kart nasıl ve nereden alınır?
GSB kitap kart nedir, nasıl kullanılır? Kitap kart nasıl ve nereden alınır? GSB Kitap kart uygulaması Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Kartın nasıl ve nereden alındığı araştırılıyor. Peki GSB Kitap kart nedir? GSB Kitap kart nasıl ve nereden alınır?
16.07.2022 Eğitim
'Su saatine bakacağım' dedi sonrası korkunç! Eski nişanlısına...
'Su saatine bakacağım' dedi sonrası korkunç! Eski nişanlısına... Konya'nın Çumra ilçesinde, üzerine kezzap attığı 28 yaşındaki eski nişanlısını ağır yaralayan şahsın, "Su saatine bakacağım" bahanesiyle kapıyı açtırıp kezzabı döktüğü ortaya çıktı. Olaydan sonra kaçan şahıs, polis ekiplerince yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
22.06.2022 Yaşam
Zincir markette şok eden olay! Herkesin içinde kasiyeri dövdü
Zincir markette şok eden olay! Herkesin içinde kasiyeri dövdü İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir zincir markette kimliği belirsiz kadın, kendi çocuğunun gözü önünde mağaza çalışanı Aydan Canpolat'ı (22) darbetti. O anlar mağazanın güvenlik kameralarına yansırken, Canpolat bu kişiden şikayetçi oldu. Canpolat, "Bana saldıran kadından korktuğum için işimden de istifa ettim. Hem darp edildim hem de işimden oldum. Tek isteğim bulunması" dedi.
7.06.2022 Yaşam
İç çamaşırı çalıp, kasiyeri bıçakla tehdit etti
İç çamaşırı çalıp, kasiyeri bıçakla tehdit etti Antalya'da girdiği marketten iç çamaşırı çalarak, kasiyeri de bıçakla tehdit ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan E.B. (28) adlı kadın, savcının talimatıyla serbest bırakıldı.
10.05.2022 Yaşam
İç çamaşırı çaldı kasiyere bıçak çekti! Polisi görünce ağlamaya başladı
İç çamaşırı çaldı kasiyere bıçak çekti! Polisi görünce ağlamaya başladı Antalya’da bir zincir marketten iç çamaşırı çaldığı ileri sürülen genç kadın, kendisini yakalayıp üzerini aramak isteyen kasiyeri kelebek tabir edilen bıçakla tehdit etti. Olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan kadın, ekip otosu içerisinde uzun süre gözyaşı döktü.
9.05.2022 Yaşam
Yemek ücreti, ayni yardım ve tazminat hesabı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışan için geçerli
Yemek ücreti, ayni yardım ve tazminat hesabı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışan için geçerli Yemek ücreti, tazminat hesabı ve telafi çalışması ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. İş yerlerinin önemli bir bölümünde işçilere yemek veriliyor. Bazı işyerlerinde yemek ücreti yerine ticket veriliyor bazılarında ise dışarıdan yemek hizmeti satın alınıyor ya da iş yerinde yemek yapılıyor. Peki Ramazan'da iş yerlerinde yemek düzeni nasıl olur? Ramazan’da kimi iş yerlerinde yapılan toplu yıllık izin uygulamalarında nelere dikkat ediliyor? Erken paydos ve telafi çalışması nasıl yapılıyor? soruları yanıtını buldu. Eğer iş yerinde ticket veya kupon veriliyorsa, Ramazan ayında oruç tutsa da tutmasa da bütün çalışanlara aynı miktarda ticket veya kupon verilmeye devam edilmek zorunda. Yani, oruç tutuyor diye çalışanın ticket veya kuponu kesilemez. İş yerinde Ramazan ayında düzenli olarak paket ya da koli şekilde ayni veya nakdi yardım yapan işverenin, kıdem tazminatı öderken bu tutarları da hesaplamaya dahil etmesi gerekiyor. Kıdem tazminatına esas alınacak ödemeler kapsamında düzenli yapılan yardımlar da dikkate alınıyor. Bu nedenle düzenli bir şekilde yapılan Ramazan yardımları, kıdem tazminatına esas ödemeler kapsamına dahil ediliyor. Böylece çalışanın işten çıkarılması durumunda alacağı kıdem tazminatı yükseliyor.
17.04.2022 Çalışan Hakları
50 liraya 75 bin TL istiyor! Satışa çıkardı: Sahte mi diye kontrol ettim ama...
50 liraya 75 bin TL istiyor! Satışa çıkardı: Sahte mi diye kontrol ettim ama... Rize'de müşterinin verdiği 50'TL'de sıfır olmadığını fark eden İslam Sancaktutan isimli işletme sahibi hatalı basım sıfırı olmayan 50 TL'ye 75 bin TL fiyat biçiyor.
13.04.2022 Yaşam
Et çalmaya teşebbüs eden balerin Evlin Avidor'a 10 ay hapis cezası
Et çalmaya teşebbüs eden balerin Evlin Avidor'a 10 ay hapis cezası İstanbul Sarıyer'de yaklaşık 4,5 yıl önce bir süpermarketten 151 liralık et çalmaya teşebbüs ettiği iddiasıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan balerin Evlin Avidor hakkında karar çıktı. Mahkeme, sanık Avidor'u "Hırsızlığa teşebbüs" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
24.03.2022 Yaşam
Baltalı saldırıda 5 parmağı kopan İlke: Öldürmek için geldiğini biliyordum
Baltalı saldırıda 5 parmağı kopan İlke: Öldürmek için geldiğini biliyordum Aydın'ın İncirliova ilçesinde boşandığı İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında kopan sağ elinin 4 parmağı yerine dikilen, sol elinin serçe parmağını ise kaybeden İlke Kuleli (29), "Beni öldürmek için geldiğini biliyordum. Çünkü daha önce attığı tehdit mesajları vardı. O caninin cezaevinden çıkmasını kesinlikle istemiyorum" dedi.
25.02.2022 Yaşam
Kasiyer neye uğradığına şaşırdı! 2 dakikada 800 lira dolandırdı
Kasiyer neye uğradığına şaşırdı! 2 dakikada 800 lira dolandırdı Arnavutköy'de kuruyemiş dükkanına giren 2 kişi, tırnakçılık yöntemi ile 2 dakika arayla aynı kasiyeri dolandırdı. Dolandırılan kasiyer, kasadaki paranın eksik olduğunu fark edince dolandırıldığını anlarken, yaşanan olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
8.11.2021 Yaşam
Kuryelerden isyan! Puan sistemi kalksın
Kuryelerden isyan! Puan sistemi kalksın İstanbul’daki motokuryelerle yapılan anket çalışmasına göre, motokuryeler üzerlerinde baskı yarattığı ve kazalara yol açtığı gerekçesiyle puanlama sisteminin kaldırılmasını istedi. Ayrıca kuryeliğin tehlikeli meslekler sınıfına alınmasını talep etti.
19.10.2021 Gündem
İki kadın mağazadan alarm sökücü çaldı; o anlar kamerada
İki kadın mağazadan alarm sökücü çaldı; o anlar kamerada Esenyurt'ta, 2 kadın girdikleri giyim mağazasından, ürünlerin üzerinde bulunan alarmları sökmeye yarayan ve değeri 150 dolar olan cihazı çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.
27.06.2021 Yaşam
9 yıl sonra fark edildi! Yıllık izne çıktığında ciro artınca...
9 yıl sonra fark edildi! Yıllık izne çıktığında ciro artınca... İstanbul’da bulunan bir manavda kasiyerlik yapan Hanife K.’nın 9 yıl boyunca her gün 700 ila bin 200 lira para çaldığı ortaya çıktı. Hanife K., yıllık izne çıktığında kasadaki dengesizliği fark eden iş yeri sahipleri güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlığı tespit edince kasiyer çıkarıldığı mahkeme tarafından 10 ay hapse mahkum edildi.
25.11.2020 Gündem
Yılmaz Erbek Apartmanı'nın enkazından market kasiyerinin cesedi çıkarıldı
Yılmaz Erbek Apartmanı'nın enkazından market kasiyerinin cesedi çıkarıldı İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'nın zemin kattaki enkazından bir erkeğe ait ceset çıkarıldı. Cesedin apartmanın en alt katındaki markette kasiyer olarak çalışan Serhat Er'e ait olduğu tespit edildi.
31.10.2020 Gündem
Tuğba Keleş olayı nedir? Tuğba Keleş’in katili Erdoğan Küpeli yaşıyor mu?
Tuğba Keleş olayı nedir? Tuğba Keleş’in katili Erdoğan Küpeli yaşıyor mu? Adana'nın Kozan ilçesinde Tuğba Keleş isimli kadın, 15 gün önce işe girdiği markette kendisine saplantılı şekilde aşık olan Erdoğan Küpeli tarafından silahla vurularak öldürüldü. Saldırgan, Tuğba Keleş'i öldürdükten sonra cinayet silahıyla intihar girişiminde bulundu. Keleş'in 1 ay önce de Keleş'i kaçırmaya çalıştığı öğrenildi. Ayrıca saldırganın kadına taciz, tehdit, tehdit gibi birçok suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı...
1.10.2020 Gündem
İŞKUR personel alımı ilanları! 70 bin 687 personel alımı yapılacak…
İŞKUR personel alımı ilanları! 70 bin 687 personel alımı yapılacak… Türkiye genelinde İŞKUR üzerinden 70 bin 687 personel alımı ilanı verildi. Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan özel işyerlerinde çalıştırılmak üzere en az ilkokul mezunu 70 Bin 687 personel alımı yapılacak.
17.09.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kasiyer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasiyer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.