Para

Para

Son dakika para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para gelişmeleri de dahil olmak üzere 75.881 para haberi bulunmuştur. Tüm para haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cebinde altını olan fiyata bakmasın! Alan pişman olmayacak: Gram altın 4.335 TL'ye geleceği tarih...
Cebinde altını olan fiyata bakmasın! Alan pişman olmayacak: Gram altın 4.335 TL'ye geleceği tarih... Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın piyasası için kritik veri olan Fed faiz kararı açıklandı. Veri sonrası Fed Başkanı açıklamalarıyla altın gram fiyatı ONS öncülüğünde ibresini aşağı çevirdi. ONS kısmi düşüş gösterirken buradan esen ters rüzgarla altın gram fiyatı yükselişini sınırladı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Gelirin TL de olsa altını dolar paritesi üzerinden veya ons üzerinden takip etmelisin. Eğer TL üzerinden bakıyorsan fiyata değil miktara bak" diyerek rekor fiyat için tarih verdi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Kripto piyasası dalganıyor! Yılın ilk çeyreğinde kazandırdılar
Kripto piyasası dalganıyor! Yılın ilk çeyreğinde kazandırdılar Kripto ekosisteminde yılın ilk çeyreğine ilişkin bilanço dönemi devam ediyor, ekosistemindeki çeşitli temaların karnesi belli oldu. Yayımlanan araştırmaya göre, memecoin'ler yüzde 1.312, yapay zeka ise yüzde 222 kazandırdığı açıklandı.
2.05.2024 Gündem
Hesabınıza para geldi 777 mesajı nedir? Twitter Hesabınıza Para Geldi 777 olayı
Hesabınıza para geldi 777 mesajı nedir? Twitter Hesabınıza Para Geldi 777 olayı Hesabınıza para geldi 777 ne demek? Sosyal medya platformu X’in keşfet kısmında yer alan Hesabınıza para geldi 777 konusunun ne olduğu araştırılıyor.
2.05.2024 Gündem
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti OECD, Türkiye için 2024 yılında büyüme beklentisini yüzde 2,9'dan yüzde 3,4'e yükseltti.
2.05.2024 Ekonomi
İlk çıktığından bu yana motorlu araç alımında uygulanan ÖTV oranları: 2024'de ÖTV indirimi olacak mı?
İlk çıktığından bu yana motorlu araç alımında uygulanan ÖTV oranları: 2024'de ÖTV indirimi olacak mı? İlk çıktığından bu yana 10 yıl geçen Özel Tüketim Vergisi, günümüze kadar uğradığı değişimleri araştırdık. Bir harcama vergisi olarak bilinir ve belirli mal veya ürünler üzerinden alınır. Avrupa Birliği'ne uyum amacıyla gündeme gelimştir. 2002 yılında kabul edilip yürürlüğe giren ÖTV'de asıl amaç devlete para kazandırmak değil sosyal fayda sağlamaktır. KDV gibi mal her el değiştirdiğinde alınmaz, sadece ilk alıcısından alınır. Araba, kürk, sigara, mücevher, akaryakıt, alkol gibi ürünlerden ÖTV alınır. İşte geçmişten günümüze ÖTV oranları...
2.05.2024 Gündem
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.
1.05.2024 Ekonomi
81 ilin tamamında denetimler başladı! Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak
81 ilin tamamında denetimler başladı! Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak Lira, KDV oranları ve iban hesapları mercek altına alınıyor.Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışılıkla mücadelede yeni bir evreye geçti. 81 ilin tamamında 24 saat kesintisiz denetimler başladı. Kayıt dışılıkla mücadele kesintisiz sürüyor.
1.05.2024 Ekonomi
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem
Eşinin cebinden habersiz para alma boşanma sebebi sayıldı
Eşinin cebinden habersiz para alma boşanma sebebi sayıldı Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi, maddi istekleri bitmediği ve cebinden habersiz para aldığı gerekçesiyle eşine karşı boşanma davası açan kocayı haklı bularak, boşanmaları yönünde karar veren yerel mahkemenin kararını kısmen onadı.
1.05.2024 Gündem
Kripto paralarda sert hareket! Bitcoin tepetaklak oldu
Kripto paralarda sert hareket! Bitcoin tepetaklak oldu Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin, gün içerisinde yüzde 6 değer kaybederek 56 bin 486 dolara kadar geriledi.
1.05.2024 Ekonomi
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
1 Mayıs’ta EFT yapılır mı, bugün banka havalesi yapılıyor mu?
1 Mayıs’ta EFT yapılır mı, bugün banka havalesi yapılıyor mu? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanırken işçi bayramının hafta içine denk gelmesi nedeniyle 1 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu, 1 Mayıs EFT Havale yapılır mı? Sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs'ta bankaların havale ve EFT durumu günün en merak edilen konu başlıklarından biri oldu.
1.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
1 Mayıs işçi bayramında bankalar tatil mi, bugün bankalar açık mı kapalı mı? 1 Mayıs’ta bankalar çalışıyor mu?
1 Mayıs işçi bayramında bankalar tatil mi, bugün bankalar açık mı kapalı mı? 1 Mayıs’ta bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken bayramın hafta içine denk gelmesi nedeniyle banka işi olanlar 1 Mayıs Çarşamba gününde bankaların çalışma durumunu sorgulamaya başladı. Resmi tatillerde bankalar kapalı oluyor. Peki, bugün bankalar açık mı, 1 Mayıs bankalar kapalı mı? Bankalar bugün açık mı, 1 Mayıs bankalarda havale, EFT işlemi yapılıyor mu?
1.05.2024 Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok Adana'nın Kozan ilçesinde oto tamir atölyelerindeki ustalar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de yoğun mesailerini sürdürürken, artık geleceğin işçi ve ustalarının yetişmediğini kaydetti.
2.05.2024 Adana
Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı
Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı Tuzlaspor Kulübü Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı'ya yönelik yürütülen yasadışı bahis soruşturması kapsamında 2020-2021 yıllarında Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu tanık olarak ifadeye çağırıldı.
30.04.2024 Futbol
Kripto piyasası hareketlendi! İkinci çeyreğin odağı Ethereum ETF mi olacak?
Kripto piyasası hareketlendi! İkinci çeyreğin odağı Ethereum ETF mi olacak? kripto para ekosisteminin 2023'ün ortalarından bu yana konuştuğu kripto para varlığı tabanlı spot borsa yatırım fonları (ETF) açısından hareketli geçtiğini ifade eden küresel kripto borsasının Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, “Kriptoda ikinci çeyreğin odağı Ethereum ETF” hakkında konuştu.
30.04.2024 Ekonomi
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Fatih Karahan önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Ekonomi
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’ Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
30.04.2024 Yaşam
FED faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? FED toplantısı ne zaman, 1 Mayıs Powell konuşması saat kaçta 2024?
FED faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? FED toplantısı ne zaman, 1 Mayıs Powell konuşması saat kaçta 2024? Amerikan Merkez Bankası (FED) faiz kararı için gözler FED toplantına çevrildi. FED'in faiz indirimine gideceği beklentisi sürerken, dolar, altın, kripto para yatırımcısı FED Mayıs ayı faiz beklentisine yönelik araştırmalarını yoğunlaştırdı. Son toplantıda faizi sabit bırakan FED faiz kararını ne zaman açıklayacak? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte FED faiz beklentisi ve FED faiz kararının açıklanacağı tarih...
1.05.2024 Ekonomi
Sosyal medyada tartıştığı kişilere cinsel organını gösteren şüpheli gözaltına alındı!
Sosyal medyada tartıştığı kişilere cinsel organını gösteren şüpheli gözaltına alındı! Mardin'in Midyat ilçesinde sosyal medyada kendisini ‘medyum’ olarak tanıtıp, ‘15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, büyü bozma ve dil bağlama’ gibi işlemler yaptığını iddia eden, canlı yayında tartıştığı kişilerin, kişisel verilerini paylaşarak tehdit ve küfürler savurarak, cinsel organını gösterdiği öne sürülen 'Yusuf Murat 'adını kullanan Yusuf Y. hakkında, gözaltı kararı verildi.
30.04.2024 Gündem
Arda Güler için çılgına döndüler! İlk kez itiraf etti: 50 milyon euro, daha fazla para verin
Arda Güler için çılgına döndüler! İlk kez itiraf etti: 50 milyon euro, daha fazla para verin Real Madrid'de forma şansı bulmaya başlayan Arda Güler tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Genç futbolcu için İngiliz ekibi kesenin ağzını açtı. Öte yandan Arda Güler bomba bir itirafta bulundu. İşte detaylar...
30.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.