Kağızman

Kağızman

Son dakika kağızman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kağızman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kağızman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kağızman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kağızman gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 kağızman haberi bulunmuştur. Tüm kağızman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı Doğu Anadolu'nun Çukurovası olarak bilinen Iğdır'a, kış sezonunun ilk karı düştü. Kar Ardahan'ı beyaza bürürken, Kars'ta Susuz- Ardahan karayolu ile Kağızman- Cumaçay karayolunun 0- 18 kilometresi arası ve Selim- Bozkuş- Göle karayolunun 7- 15 kilometreleri arası ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
Kafa kafaya korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var
Kafa kafaya korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var Kars'ta meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.
29.06.2023 Yaşam
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı?
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı? Kars seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kapsamında Kars ilçe seçim sonuçları da etkili oalcak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı genel seçimlerde Kars parti oy oranları da yer alacak. Kars ilçelerinden Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Sususeçim sonuçları canlı takip yapılabilecek. Kars AK Parti, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP, MHP oy oranlarının yanısıra Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı oy sayıları da açıklanacak. Peki Kars hangi parti kazandı? Kars Cumhurbaşkanı kim kazandı? İşte Kars canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama Kars’ta ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutulandı.
18.04.2023 Gündem
Kız Kulesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi
Kız Kulesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Kurulan iskelede çalışmalar devam ederken, kubbe aslına uygun olarak yeniden ortaya çıkarıldı ve kaplama aşamasına geçildi. Kulenin restorasyon yapılmadan önceki fotoğraflarında ise kolon demirlerinin açığa çıktığı, betonunda deniz kumu ve midye kabuklarının olduğu görüldü.
21.03.2023 Gündem
Komandolardan Kağızman'da bahar harekatı
Komandolardan Kağızman'da bahar harekatı Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı komandolar Kağızman ilçesi Çemçe- Madur bölgesinde başlattığı bahar harekatını sürdürüyor.
21.03.2023 Gündem
Kedilerde kuduz olur mu? Kediler kuduz olur mu, kediden kuduz bulaşır mı?
Kedilerde kuduz olur mu? Kediler kuduz olur mu, kediden kuduz bulaşır mı? Kars’ın Kağızman ilçesinde bulunan Denizgölü köyünde, saldırgan olan ve aniden ölen bir kedide kuduz virüsünün tespit edilmesi üzerine köy karantina altına alındı. Köydeki sahipsiz hayvanlara kuduz aşısı yapıldı. Söz konusu gelişmenin ardından kedilerde kuduz olur mu, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, kediler kuduz olur mu? Kediler kuduz olur mu?  
29.11.2022 Sağlık
Kars'ta, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde bin sosyal konut için kura çekildi
Kars'ta, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde bin sosyal konut için kura çekildi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Karsta yapılacak 1070 konuttan bini için kura çekimi yapıldı.
8.11.2022 Gündem
Hakime Emine Erdoğan kimdir? İdlib’te şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Yargıtay üyesi seçildi!
Hakime Emine Erdoğan kimdir? İdlib’te şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Yargıtay üyesi seçildi! Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulu, Yargıtay'a 10 yeni üye seçti. 2020’de İdlib harekat bölgesinde rahatsızlanarak şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi hakim Emine Erdoğan Yargıtay üyeliğine seçildi. Peki, Hakime Emine Erdoğan kimdir?
12.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
MEB harekete geçti! 81 ilde yapılacak, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında...
MEB harekete geçti! 81 ilde yapılacak, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında... MEB son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okullarla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Özer, Kars'ta düzenlenen Eğitim Değerlendirme Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, okul öncesi eğitime öncelik verdiklerini belirterek, ülke genelinde 3 bin yeni anaokulunun yapılacağını söyledi. Bakan Özer, doğal gaz erişimi olan okulların hepsinin dönüştürüleceğini kaydederek, "Tüm illerimizde doğal gaza erişimi olup da doğal gaz dönüşümü yapılmayan okulun kalmaması için çok ciddi bütçe ayırdık. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yeni doğal gaz erişimi olan ilçelerimizdeki okullarımızı da dönüştürerek tüm okullarımız doğal gaza erişimi olacak" diye konuştu.
8.06.2022 Eğitim
Yengesinin ağzını bantlayıp bayıltana kadar dövdü, sonra da... Komşular çığlıklarına koştu!
Yengesinin ağzını bantlayıp bayıltana kadar dövdü, sonra da... Komşular çığlıklarına koştu! Iğdır'da misafirliğe geldiği amcasının eşi Simizer Avşar'ın (75) elini ve ağzını koli bandı ile bantlayıp sopa ile bayıltana kadar dövüp evdeki altın bilezikleri alarak kaçan Cantürk Avşar (35), gittiği Ankara’da yakalanıp, tutuklandı.
7.04.2022 Yaşam
Kars’ta polis tarihi eserler ele geçirdi
Kars’ta polis tarihi eserler ele geçirdi Kars’ta polis, Roma ve Bizans dönemine ait tarihi eserler ele geçirdi.
18.03.2022 Gündem
Yedikleri pastadan rahatsızlandılar! 16 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Yedikleri pastadan rahatsızlandılar! 16 öğrenci hastaneye kaldırıldı Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki bir ortaokulda, başka okula nakil olan arkadaşları için kesilen pastadan yiyen 16 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedaviye alındı.
10.03.2022 Yaşam
Ağrı-Kağızman-Kars yolu ulaşıma kapandı
Ağrı-Kağızman-Kars yolu ulaşıma kapandı Ağrı'da yoğun tipi ve kar yağışı nedeni ile Ağrı-Kağızman-Kars yolu ulaşıma kapandı.
10.03.2022 Yaşam
TAG otoyolu son durum! TAG otoyolu açıldı mı, Tarsus Adana Gaziantep otoyolunda girişler açık mı, kapalı mı?
TAG otoyolu son durum! TAG otoyolu açıldı mı, Tarsus Adana Gaziantep otoyolunda girişler açık mı, kapalı mı? TAG otoyolu açıldı mı? Kar yağışı nedeniyle geçen hafta yüzlerce aracın ve vatandaşın mahsur kaldığı Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu, ulaşıma kapatılmış birkaç gün sonra yeniden trafik sağlanmıştı. TAG otoyolunun bu sabah hava muhalefeti nedeniyle Gaziantep yönü yeniden trafiğe kapatıldı. İşte TAG otoyolu son durum…
26.01.2022 Yaşam
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yol durumuyla ilgili yeni açıklama!
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yol durumuyla ilgili yeni açıklama! Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Türkiye’deki önemli karayolu güzergahlarındaki güncel yol durumunu açıkladı.
25.01.2022 Gündem
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden son açıklama! İşte açık ve kapalı yollar....
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden son açıklama! İşte açık ve kapalı yollar.... Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Anadolu'dan ve Trakya'dan İstanbul'a girişlerin durdurulduğunu açıkladı.
24.01.2022 Magazin
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar Hangi yollar trafiğe kapalı, İstanbul’da yollar kapalı mı? Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollar yaşanan ulaşım güçlükleri nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yoğun yağışın ardından Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araçların geçişlerine durduruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı. İşte İstanbul’da kapalı yollar ile karayolları ulaşıma kapalı yollar…
24.01.2022 Yaşam
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kağızman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kağızman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.