Gazete Vatan Logo

Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı?

Kars seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kapsamında Kars ilçe seçim sonuçları da etkili oalcak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı genel seçimlerde Kars parti oy oranları da yer alacak. Kars ilçelerinden Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Sususeçim sonuçları canlı takip yapılabilecek. Kars AK Parti, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP, MHP oy oranlarının yanısıra Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı oy sayıları da açıklanacak. Peki Kars hangi parti kazandı? Kars Cumhurbaşkanı kim kazandı? İşte Kars canlı seçim sonuçları...

Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı?

14 Mayıs genel seçim sonuçları açıklandığından Kars Seçim sonuçları da açıklanmış olacak. YKS'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla saat 21:00'dan itibaren Kars seçim sonuçları da açıklanmaya başlanacak. gazetevatan.com seçim sayfası üzerinden Kars'ın ilçeleri olan Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Sususeçim sonuçlarına ulaşabileceksiniz.

KARS SEÇİM SONUÇLARI 2023 - KARS CANLI OY ORANI

Tüm yurtta oy verme saatleri 08.00-17.00 olarak uygulanacak. Oy vermenin bitiş saati geldiği halde sandık başında oylarını vermek üzere bekleyen seçmenler varsa, sandık kurulu başkanı seçmenleri saydıktan ve kimliklerini aldıktan sonra sırayla oylarını kullanmalarına izin verecek. Saat 17.00'den sonra gelen seçmen oy kullanamayacak.

KARS SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KARS CUMHURBAŞKANI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2018 seçimlerinde 3 milletvekilinden 2'sini Cumhur İttifakı'nın kazandığı ilde, AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP oy oranları Recep Tayyip Erdoğan oy yüzdesi garfikler ve haritalarla ekrana geliyor.

Haberin Devamı