Judo

Judo

Son dakika judo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan judo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını judo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Judo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan judo gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 judo haberi bulunmuştur. Tüm judo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı judocular başarıya ulaştı
Adanalı judocular başarıya ulaştı Adanalı Judo sporcuları Nevşehir’de hedefi 12’den vurdular. Başarıya ulaşan sporcuları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
13.02.2024 Adana
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü?
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü? Rocky serisinin ilk dört filminde Apollo Creed karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Carl Weathers, hayatını kaybetti. Carl Weathers, lise sırasında boks, futbol, jimnastik, judo, futbol ve güreşle uğraştı. Peki, Carl Weathers kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Carl Weathers hangi filmlerde oynadı?
4.02.2024 Magazin
'Savaştan dolayı canımız sıkkın!'
'Savaştan dolayı canımız sıkkın!' Hatice Şendil, 2015 yılında o dönem oyunculuk yapan yapımcı Burak Sağyaşar ile dünyaevine girmişti. Can adında altı yaşında bir oğulları olan çift, önceki gün Emirgan'da görüntülendi.
23.10.2023 Magazin
Sporcuları taşıyan minibüs hafriyat kamyonuna çarptı: 1 ölü, 16 yaralı
Sporcuları taşıyan minibüs hafriyat kamyonuna çarptı: 1 ölü, 16 yaralı Bursa’nın İnegöl ilçesinde sporcuları taşıyan minibüs hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada antrenör Abdülcelil Er Bayram (44) hayatını kaybederken 14’ü sporcu, 1’i antrenör, 1’i şoför olmak üzere 16 kişi yaralandı. Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılırken olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.
1.06.2023 Yaşam
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Okul Sporları'nda 92 madalya
Okul Sporları'nda 92 madalya Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bir diğer müsabaka olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda da (Gymnasiade) 174 sporcumuz, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Judo, Yüzme, Tekvando, Güreş, Boks, Ragbi gibi spor dallarında yarışarak, 25’i altın, 25’i gümüş ve 42’si bronz olmak üzere toplam 92 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Putin'in hastalığı hakkında flaş iddia: Hayattayken kendini mumyalamaya çalışıyor...
Putin'in hastalığı hakkında flaş iddia: Hayattayken kendini mumyalamaya çalışıyor... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu hakkında savaş başladığından bu yana birçok haber yapıldı. Kimi zaman kanser olduğu söylenen liderin kimi zaman da farklı hastalıklardan muzdarip olduğu iddia edildi. Ancak bazı uzmanlar gerçeğin çok daha farklı olduğunu söylüyor.
17.06.2022 Dünya
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu!
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu! Denizli’de judo antrenörlüğü yapan siyah kuşak sahibi gelin ile damat, nikah masasına judo kıyafetleriyle oturdu. İmzayı atmadan önce damadı yerden yere vuran gelin, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
9.05.2022 Yaşam
Siyah kuşak sahibi gelin damadı yerden yere vurdu!
Siyah kuşak sahibi gelin damadı yerden yere vurdu! Denizli’de judo antrenörlüğü yapan siyah kuşak sahibi gelin ile damat, nikah masasına judo kıyafetleriyle oturdu. İmzayı atmadan önce damadı yerden yere vuran gelin, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
9.05.2022 Yaşam
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Ukrayna'ya 4 TIR daha insani yardım malzemesi gönderildi
Ukrayna'ya 4 TIR daha insani yardım malzemesi gönderildi Rusya'nın askeri harekatını sürdürdüğü Ukrayna'ya, insani yardım malzemesi taşıyan 4 TIR daha gönderildi.
27.02.2022 Gündem
Almanya Başbakanı Scholz: Putin'in saldırısı insanlık dışıdır
Almanya Başbakanı Scholz: Putin'in saldırısı insanlık dışıdır Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Federal Meclis'in pazar günkü özel oturumunda Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Putin'in saldırısı insanlık dışıdır. Hiçbir şey ve hiç kimse bu saldırıyı haklı çıkaramaz” dedi.
27.02.2022 Dünya
Uluslararası Judo Federasyonu, Putin'in onursal başkanlığını askıya aldı
Uluslararası Judo Federasyonu, Putin'in onursal başkanlığını askıya aldı Uluslararası Judo Federasyonu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in onursal başkanlığını askıya aldığını duyurdu.
27.02.2022 Dünya
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı!
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı! Tüm dünya Vladimir Putin’i konuşuyor! Rusya-Ukrayna krizi ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği isimlerin başında gelen Putin son 20 yıla damga vuran siyasetçilerin başında geliyor. Tüm dünyanın gözü Rusya – Ukrayna gerilimine çevrilirken, Putin’in hayatı da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin ne zaman geldi? Putin kaç yıldır başkan? İşte Putin’in hayatı!
24.02.2022 Gündem
Judo antrenöründen 4 kız öğrencisine iğrenç istismar! Kayıplara karıştı
Judo antrenöründen 4 kız öğrencisine iğrenç istismar! Kayıplara karıştı Ordu'da Judo Federasyonu antrenörünün, 4 kız öğrencisine sarkıntılık düzeyinde istismarda bulunduğu iddiasıyla toplam 18 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan antrenör Yüksel Ç. hakkındaki istinaf başvurusu reddedildi. Tutuksuz yargılanan antrenör Yüksel Ç., cezasının kesinleşmesi üzerine kayıplara karıştı. Yüksel Ç. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
27.01.2022 Yaşam
Recep Çiftçi'den bronz madalya!
Recep Çiftçi'den bronz madalya! Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nda milli judocumuz Recep Çiftçi Venezuelalı rakibi Marcos Dennis Blanco'yu yenerek bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli judocu Mihael Zgank madalya kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor
Milli judocu Mihael Zgank madalya kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda judo erkekler 90 kilo mücadelesinde bronz madalya mücadelesinde Özbek rakibine yenilerek madalyayı kaçıran milli judocu Mihael Zgank, çok üzgün olduğunu söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Judoda 90 kiloda Türkiye'yi  temsil eden Mihael Zgank yarı finale yükseldi
Judoda 90 kiloda Türkiye'yi temsil eden Mihael Zgank yarı finale yükseldi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın beşinci gününde judoda Türkiye'yi temsil eden Mihael Zgank, yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli judocu Mihraç Akkuş,  son 16 turunda Kazak Smetov'a yenilerek elendi
Milli judocu Mihraç Akkuş, son 16 turunda Kazak Smetov'a yenilerek elendi Milli judocu Mihraç Akkuş, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na son 16 turunda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
İBB yaz spor okulları kayıtları ne zaman?  İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvuru ekranı!
İBB yaz spor okulları kayıtları ne zaman? İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvuru ekranı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaz spor okulları başlıyor. İBB okul spor salonlarında, çocukları ağırlamaya yaz tatilinde de devam edecek. Şehrin 26 ilçesindeki 47 salon, ücretsiz yaz spor okullarına ev sahipliği yapacak. 15 farklı branşta ücretsiz spor eğitiminin verileceği okullarda çocuklar eğlenirken spor yeteneklerini geliştirmeleri hedefleniyor. Peki, İBB ücretsiz spor okulları kayıtları ne zaman? İBB yaz spor okulları kayıtları nasıl yapılır? İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvurusu detayları...
16.06.2021 Eğitim
Spor camiasından "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi" mesajları
Spor camiasından "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi" mesajları Spor camiası, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü" nedeniyle mesajlar yayımladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Judo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki judo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.