Jp Morgan

Jp Morgan

Son dakika JP Morgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan JP Morgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını JP Morgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jp Morgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jp morgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 431 jp morgan haberi bulunmuştur. Tüm jp morgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın son dakika! Gram altında yeni rekor geliyor, alım fırsatı için tarihi açıkladı
Altın son dakika! Gram altında yeni rekor geliyor, alım fırsatı için tarihi açıkladı Altında son günlerdeki yükselişin arkasında öncü merkez bankalarından faiz indirimi beklentisi var. Enflasyonda hedef seviyelere yaklaşılması ABD ve Avrupa merkez bankalarının faiz indirimi beklentisini kuvvetlendirdi. Bu durum altın fiyatına yükseliş olarak yansıdı. İç piyasalarda altının gram/TL fiyatına bakıldığında ise yeni zirve denemeleriyle çıkış trendi sürüyor. Öte yandan ABD'li JP Morgan, ons altın fiyatında rekor için tarih verdi. İşte detaylar...
14.03.2024 Ekonomi
Mehmet Şimşek'ten vergi düzenlemesi açıklaması: Bir daha tekrarlanmayacak
Mehmet Şimşek'ten vergi düzenlemesi açıklaması: Bir daha tekrarlanmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Türkiye’ye karşı esen rüzgârların 2024’ün ikinci yarısından itibaren destekleyici bir nitelik kazanacağını belirterek, "Türkiye’nin hala önünde çok uzun süre bir programın olduğu yapısal reformun olduğu gündeminin canlandırıldığı bir dönemde olacağız" dedi.
10.08.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da yeni rekor! Yabancı yatırımcı ile yoğun temas
Borsa İstanbul'da yeni rekor! Yabancı yatırımcı ile yoğun temas Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın, İstanbul’da uluslararası yatırımcılarla toplantı yaptığı haftanın son işlem gününde gelen alımlar, borsayı yeni bir rekora taşıdı.
5.08.2023 Ekonomi
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak!
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak! ABD Merkez Bankası (FED) bugün faiz kararını açıklayacak. Bankalar faiz kararının yüzde 25 baz puan artırılacağını belirtiyor. Yatırımcılar, dolar, altın ve borsa yatırımlarını güvenli bir şekilde yapabilmek için bugün açıklanacak FED kararını merakla beklemeye başladı.
26.07.2023 Ekonomi
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı Bazı şirketler, 2023’ün ilk çeyreğinde net satış gelirlerini açıkladı. Buna göre; Penta Teknoloji, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84 artırarak 3,6 milyar TL’ye ulaştırdı. Ülker Bisküvi, 2023 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 10,1 milyar TL’ye ulaştırdı. Net satış gelirleri yüzde 103,6 büyüyen ŞOK Marketler’in ekonomiye ve istihdama katkısı devam etti.
10.05.2023 Ekonomi
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek Akbank Uluslararası Danışma Kurulu (IAB) bu yıl Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde Türkiye’de bir araya gelecek. Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “Uluslararası Danışma Kurulumuz zengin bir bilgi ve tecrübeyi Akbank’ta buluşturuyor” dedi.
29.03.2023 Ekonomi
Bitcoin’de hareketlilik! Kripto paralarda sert yükseliş! Kripto paralarda son durum ne? Piyasa değeri 1 trilyona yaklaştı!
Bitcoin’de hareketlilik! Kripto paralarda sert yükseliş! Kripto paralarda son durum ne? Piyasa değeri 1 trilyona yaklaştı! Son günlerde kripto para piyasalarında hareketlilik yaşanıyor. Kirpto piyasalarının amiral gemisi Bitcoin, uzun süredir 20 bin dolar seviyesinde kalmıştı. Kripto para piyasalarında başlayan yükseliş, Bitcoin’de de yükselişe neden oldu. Yatırımcının yüzü gülerken sıklıkla “Bitcoin’de yükseliş devam eder mi?” soruları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum’da son durum ne? 1 Bitcoin kaç dolar? İşte detaylar…
18.07.2022 Ekonomi
Kripto paralar psikolojik sınıra dayandı! Bitcoin, Ethereum ve diğer coinlerde...
Kripto paralar psikolojik sınıra dayandı! Bitcoin, Ethereum ve diğer coinlerde... Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto para borsası son dakika. Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini geldi. Piyasalar son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti. Kripto paraların toplam piyasa değeri 982 milyar dolara geriledi. 17 bin dolara kadar düşen Bitcoin, 20 bin dolar seviyesi üzerinde tutunmaya çalışırken yeni tahminler geldi. İşte detaylar ve kripto para piyasasında son durum...
28.06.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili şok gelişme! 'Hazır olun'
Bitcoin ile ilgili şok gelişme! 'Hazır olun' Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini geldi. Kripto para birimleri son haftalarda büyük kayıp yaşayarak yatırımcısını tedirgin etmişti. Bitcoin, 20 bin dolar seviyesi üzerinde tutunmaya çalışırken dev bankadan flaş bir tahmin geldi. İşte detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Kripto parada flaş gelişme! Kaderi belli olacak! Bitcoin, Ethereum...
Kripto parada flaş gelişme! Kaderi belli olacak! Bitcoin, Ethereum... Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 26 Mayıs’ta 28 bin dolar sınırına kadar inen Bitcoin, 31 Mayıs’ta 32 bin 375 dolara kadar çıktı. Ancak 5 günde yaşanan yüzde 15’lik artışın devamı gelmedi. Bitcoin yeniden 30 bin doların altını gördü. Böylece uzun zamandır ‘ralli’ bekleyenlerin umutları yine yarım kaldı. Peki, son günlerde dalga boyunun iyice arttığı Bitcoin’de dikkat edilmesi gereken seviyeler nerede?
4.06.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı MART 2022 ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası toplantısı saat kaçta, hangi gün yapılacak? 2022 toplantı tarihleri!
Merkez Bankası faiz kararı MART 2022 ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası toplantısı saat kaçta, hangi gün yapılacak? 2022 toplantı tarihleri! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı piyasa tarafından yakından takip ediliyor. Amerikan Merkez Bankası FED kararından sonra TCMB faiz kararı açıklanacak. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Mart ayı Merkez Bankası toplantısı saat kaçta, hangi gün yapılacak?
14.03.2022 Ekonomi
Tüm gözler FED ve TCMB'nin alacağı faiz kararlarında! Faiz artışı olacak mı? İşte tahminler...
Tüm gözler FED ve TCMB'nin alacağı faiz kararlarında! Faiz artışı olacak mı? İşte tahminler... Bütün dünya gibi küresel piyasalarında haftalardır gözü kulağı Rusya-Ukrayna savaşında. Moskova’nın ekonomisini sarsmayı hedef alan yaptırımlar, fiyatlamaları da etkiliyor. Yüksek enflasyon endişesi gölgesinde bu hafta gözler merkez bankalarının alacağı kararlara çevrildi. Bu hafta ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısı ile açıklanacak faiz kararı başta olmak üzere küresel piyasalar 4 ülkenin merkez bankalarının duyuracağı kararlara odaklandı. Peki faiz artışı olacak mı? İşte olası tahminler...
14.03.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları için bomba tahmin! Daha da yükselecek, resmen açıkladılar
Petrol fiyatları için bomba tahmin! Daha da yükselecek, resmen açıkladılar Petrol fiyatları hakkında son dakika açıklaması geldi. Fiyatlar daha da yükselecek. ABD'li JP Morgan, Brent petrol fiyatının yıl sonunda 185 dolara çıkabileceğini tahmin etti.
4.03.2022 Dünya
Kripto parada kritik gelişme! Satış rüzgarı başladı, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple...
Kripto parada kritik gelişme! Satış rüzgarı başladı, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple... Kripto para borsasında yeni gelişme! Fed’in faiz kararı sonrası kripto paralarda satış rüzgarı başladı. Bitcoin ve Ethereum fiyatları kripto para birimlerinde toparlanma çabasının devam etmesi nedeniyle ellerindeki parayı değerlendirmek isteyenler güncel durumu araştırıyor. Lider para birimi Bitcoin; Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi diğer coinlere de yön vermeye devam ediyor. İşte kripto para ile ilgili son dakika gelişmeleri...
11.02.2022 Ekonomi
Bitcoin için son dakika kararı! Adil fiyat belirlendi ve...
Bitcoin için son dakika kararı! Adil fiyat belirlendi ve... Kripto para piyasasının atası Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Ayı piyasasından çıkma çabası içinde olan kripto para piyasaları için JP Morgan stratejistleri yeni fiyatlar ortaya koymaya başladı. JP Morgan stratejistleri Bitcoin için adil fiyatı ortaya çıkardı.
9.02.2022 Ekonomi
AK Parti’li Turan: Sıkıntıları beraber aşacağız
AK Parti’li Turan: Sıkıntıları beraber aşacağız AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Amerika'nın dev yatırım bankası JP Morgan, tekrar Türkiye'nin notunu değerlendirdi. Türkiye'nin 'nötr'den ağırlığını 'arttır' bölümüne yükselterek, Türkiye'yi yatırım yapılır, geleceği rahat, ekonomisi açık bir ülke haline geldiğini değerlendirdi. Amerikalının gördüğünü, Çanakkalelinin, Türkiye'dekinin görmesini istiyoruz. Sıkıntıları beraber aşacağız” dedi.
27.01.2022 Siyaset
Dolar ile ilgili flaş açıklama! ABD'li dev banka JP Morgan'dan Türkiye değerlendirmesi
Dolar ile ilgili flaş açıklama! ABD'li dev banka JP Morgan'dan Türkiye değerlendirmesi ABD'li dev yatırım bankası JP Morgan, Türkiye'de dolarizasyonun azaldığını ve çok kısa vadede kredi piyasasında istikrarın kazanılacağını açıkladı. Bununla birlikte bazı Türk bankalarının tahvillerine yönelik olarak tavsiyesini yükseltti.
27.01.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Piyasa altüst oldu, resmen dibi gördü, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer Altcoin'ler..
Kripto paralarda deprem! Piyasa altüst oldu, resmen dibi gördü, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer Altcoin'ler.. Kripto paralar düşüş trendinden çıkamıyor. Rekorlar kıran Bitcoin artık yatırımcısına kaybettiriyor. Bitcoin ve kripto para fiyatı vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Bitcoin Fed’in açıklamaları ve Kazakistan’da yaşananlar sonrası sert çakılarak 40 bin doların altını gördü. “Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Yükselecek mi düşecek mi?” soruları yatırımcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bitcoin ve diğer Altcoin'lerin son durumuna ilişkin son dakika gelişmeleri merak edilirken BTC fiyatı için önemli bir değerlendirme geldi. Bitcoin'den yeni bir rekor bekleniyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte merak edilen tüm detaylar...
11.01.2022 Ekonomi
Omicron hamlesi! Dev şirketler kararı peş peşe duyuruyor
Omicron hamlesi! Dev şirketler kararı peş peşe duyuruyor İngiltere’de yeni varyant nedeniyle devreye alınan önlemler sonrası JP Morgan ve Deutsche Bank’ın Londra’daki çalışanları yeniden evden çalışma sistemine geri dönecek. Sadece JP Morgan ve Deutsche Bank değil birçok şirket pandeminin ilk zamanlarındaki çalışma sistemine dönmeye başladıklarını duyurdu.
10.12.2021 Ekonomi
İngiltere'den Kalyon Enerji'ye 217 milyon sterlin finansman
İngiltere'den Kalyon Enerji'ye 217 milyon sterlin finansman UKEF Kalyon Enerji'nin Karapınar'da kuracağı 1.35 gigawatt kurulu güçteki güneş santrali için 217 milyon sterlin, yani yaklaşık 291 milyon dolar tutarında finansman sağlayacak.
15.11.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasında kritik hafta! Bitcoin'de tarihi zirve sonrası büyük risk
Kripto para piyasasında kritik hafta! Bitcoin'de tarihi zirve sonrası büyük risk Kripto para devi Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırarak zirveye oturdu. Bitcoin’e yatırım yapanlar büyük kazanç sağladı. Rekor yükseliş sonrası gerileme başlarken, tüm gözler gelecek hafta yapılacak açıklamaya çevrildi. Fed tarafından yayımlanması beklenen 'Dijital Dolar Raporu' kripto para piyasaları açısından kritik olacak. Bu rapor, kripto parada fiyatlar açısından aşağı yönlü risk oluşturabilir.
22.10.2021 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Dev banka duyurdu
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Dev banka duyurdu Kripto para birimlerinin atası Bitcoin hızlı yükselişe girmişken dünyanın en büyük bankalarından JP Morgan'ın CEO'su Jamie Dimon Bitcoin'i "değersiz" olarak tanımladı.
12.10.2021 Ekonomi
Bitcoin'de rekor yükseliş! Sebebi belli oldu
Bitcoin'de rekor yükseliş! Sebebi belli oldu ABD'li dev yatırım bankası JP Morgan, Bitcoin'de yükselişe ilişkin rapor hazırladı. JP Morgan'ın raporuna göre yükselişte kurumsal alımların etkili olduğu ortaya çıktı.
8.10.2021 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye, her alanda gaza basmış durumda
Bakan Varank: Türkiye, her alanda gaza basmış durumda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde savunma sanayinden otomotive, tekstilden gıdaya, elektronikten mobilyaya her alanda ciddi bir şekilde gaza basmış durumda. Birilerinin kara propagandası ekonomimizin gelişmesini ve büyümesini elbette engelleyemez" dedi.
12.07.2021 Ekonomi
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru…
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru… Kripto paralara olan ilgi her geçen gün artıyor. Bitcoin yatırımcıları kripto borsa piyasasındaki kur hareketlerini yakından takip edilirken, ABD merkezli çok uluslu banka JPMorgan Chase'in belirli müşterilerine sunmak üzere, yaz aylarının başlarında aktif olarak yönetilecek bir bitcoin fonu kuracağı haberlerinin gelmesi alımları yoğunlaştırdı. Artan alımlardan bitcoin yükselerek 55,000 dolar sınırına yakın işlem görmeye başladı. Peki, 1 bitcoin kaç dolar oldu, bitcoin kaç TL gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte 28 Nisan Bitcoin piyasası…
28.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jp Morgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jp morgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.