Johannesburg

Johannesburg

Son dakika johannesburg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan johannesburg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını johannesburg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Johannesburg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan johannesburg gelişmeleri de dahil olmak üzere 245 johannesburg haberi bulunmuştur. Tüm johannesburg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu Güney Afrika Ligi ekiplerinden Kaizer Chiefs'in savunma oyuncusu Luke Fleurs, fidye için kaçırıldı ve trajik bir şekilde vurularak hayatını kaybetti.
5.04.2024 Futbol
Adana'da termometreler 22 dereceyi gösterdi
Adana'da termometreler 22 dereceyi gösterdi Adana'da kış ortasında termometreler 22 dereceyi gösterirken, bahar havasını fırsat bilen vatandaşlar parklara akın etti.
24.01.2024 Adana
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
Putin'den şartlı tahıl anlaşması onayı
Putin'den şartlı tahıl anlaşması onayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na ilişkin “Yükümlülükler gerçek anlamda yerine getirilirse tahıl anlaşmasına geri dönmeye hazırız.” dedi.
22.08.2023 Dünya
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir İsrail merkezli Haaretz gazetesi yayınladığı analiz haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu karşılaştırarak “Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir” ifadelerine yer verdi.
25.07.2023 Dünya
Ünlü rapçi konser anında sahneden düşerek öldü!
Ünlü rapçi konser anında sahneden düşerek öldü! Güney Afrikalı rapçi Costa Titch, müzik festivalinde verdiği konser sırasında sahneden düşerek hayatını kaybetti.
14.03.2023 Magazin
Rapçi Costa Titch sahnede hayatını kaybetti
Rapçi Costa Titch sahnede hayatını kaybetti Gerçek adı Constantinos Tsobanoglou olan 28 yaşındaki Güney Afrikalı rapçi Costa Titch, Johannesburg'daki bir müzik festivalinde verdiği konser sırasında iki kere baygınlık geçirdi. Daha sonra sahneden düşen ve çevredekilerin yardımlarıyla hastaneye kaldırılan ünlü rapçinin yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi. Costa Titch'in ailesi tarafından yapılan açıklamada, "Şu anda onun vefatını kabul etmek zorunda kaldığımız için derin bir acı çekiyoruz. Acil müdahale ekiplerine ve son saatlerinde hazır bulunan herkese minnettarız" denildi.
14.03.2023 Magazin
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman? Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti. Peki, Ali Nihat Gökyiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
25.01.2023 Ekonomi
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti.
25.01.2023 Ekonomi
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Suriye-Rusya arasında gerçekleştirilmesini beklenen üçlü görüşmeye ilişkin, "Şubat ayı başında görüşme olabilir" dedi.
12.01.2023 Gündem
Dance Your Style Dünya Finali’nin kazananı belli oldu
Dance Your Style Dünya Finali’nin kazananı belli oldu Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali 10 Aralık Cumartesi akşamı Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gerçekleştirildi.
14.12.2022 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Güney Afrika-Hollanda seferini yapan uçağın iniş takımlarında kaçak yolcu bulundu
Güney Afrika-Hollanda seferini yapan uçağın iniş takımlarında kaçak yolcu bulundu Hollanda polisi, Güney Afrika’dan Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a inen bir kargo uçağının iniş takımlarında kaçak bir yolcu bulunduğunu açıkladı.
23.01.2022 Dünya
Güney Afrika’daki son Osmanlı FETÖ'den kurtarıldı
Güney Afrika’daki son Osmanlı FETÖ'den kurtarıldı İngilizler tarafından Güney Afrika’da görevi başında esir alınıp 1916’da vefat eden Osmanlı diplomatı Mehmet Remzi Bey’in naaşı, 100 yıl boyuncu metfun olduğu Johannesburg merkezindeki “asıl” mezar yerine geri defnedildi.
20.01.2022 Dünya
Omicron varyantı Türkiye'de var mı? Omicron varyantı hızlı mı yayılıyor?
Omicron varyantı Türkiye'de var mı? Omicron varyantı hızlı mı yayılıyor? Dünya koronavirüs ve virüsün diğer varyantlarıyla mücadele ederken gündemde Omicron varyantı yer alıyor. İlk kez Güney Afrika'da görülen Omicron varyantı pek çok ülkeye yayıldı. 1 Aralık'ta ülke, 26 Kasım'da bildirilen toplam 3 bin 402 vakaya kıyasla 8 bin 561 günlük vaka kaydetti. Güney Afrika'nın Johannesburg'daki Ulusal Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NICD), Omicron'un hızla yayıldığını doğruladı. Türkiye'de dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Omicron varyantı ile ilgili en son Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Peki, Omicron varyantı Türkiye'de var mı? Omicron varyantının belirtileri neler? Yeni varyant ne kadar hızlı yayılıyor? İşte detaylar...
6.12.2021 Sağlık
Hollanda'da 13 kişide Omicron varyantı saptandı
Hollanda'da 13 kişide Omicron varyantı saptandı Dünyanın yeni kâbusu haline gelen Omicron varyantı yayılıyor. Güney Afrika'dan Hollanda'ya gelen 600 kişinin 13'ünde Omicron varyantı saptandı.
28.11.2021 Dünya
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Katar yeniden S. Arabistan hava sahasını kullanıyor
Katar yeniden S. Arabistan hava sahasını kullanıyor Katar Hava Yolları (Qatar Airways), Körfez krizinin çözülmesinin ardından yaklaşık 3,5 yıl sonra Suudi Arabistan hava sahasından uçuşlarına yeniden başladığını duyurdu.
8.01.2021 Gündem
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı...
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı... Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Teodoros Pangalos, 1999 yılındaki Abdullah Öcalan ve 1996 yılındaki Kardak krizlerini, kaleme aldığı ‘Kardak/S-300/Öcalan’ adlı kitabında kendi bakış açısıyla ele aldı.
26.12.2020 Dünya
Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti
Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti.
3.10.2020 Gündem
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu Corona virüs nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) Eylül ayı uçuş planı belli oldu. Bu kapsamda 19 Temmuz'da tekrar askıya alınan İran uçuşları da 1 Eylül itibariyle Tahran, Şiraz, Tebriz ve Meşhed seferleri olarak yeniden planlamaya dahil edildi.
16.08.2020 Ekonomi
Güney Afrika'da kiliseye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var
Güney Afrika'da kiliseye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var Güney Afrika’nın Johannesburg kenti yakınlarında bugün, bir kiliseye silahlı baskın yapıldı. Polis, kalabalık silahlı bir grubun kilisede rehineler aldığını ve yaklaşık 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Güvenlik güçleri kiliseye baskın düzenleyerek yaklaşık 30 kişiyi gözaltına aldı.
11.07.2020 Dünya
McDonald's ve Nando'dan flaş karar!
McDonald's ve Nando'dan flaş karar! İki dev şirket McDonald's ve Nando, paket servis de dahil tüm restoranları kapatma kararı aldı.
24.03.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Johannesburg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki johannesburg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.