Jack Nicholson

Jack Nicholson

Son dakika jack nicholson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jack nicholson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jack nicholson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jack Nicholson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jack nicholson gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 jack nicholson haberi bulunmuştur. Tüm jack nicholson haberleri aşağıda listelenmiştir.
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu İçişleri Bakanlığı, 81 il genelinde okul ve öğrenci yurtlarının yakın çevrelerinde ve umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulamada; çeşitli suçlardan aranan 663 kişinin yakalandığını, 8 kayıp çocuğun da bulunduğunu açıkladı.
16.04.2023 Yaşam
Jack Nicholson, iki yıl sonra görüntülendi! Yorgun hali dikkat çekti
Jack Nicholson, iki yıl sonra görüntülendi! Yorgun hali dikkat çekti Ünlü aktör Jack Nicholson'ın (85) 2021'den beri evinden çıkmıyor. Nicholson'a yakın kaynaklar, usta oyuncunun akıl sağlığı için endişelendiklerini belirtmişti. Nicholson, iki yıl sonra ilk kez Kaliforniya'daki evinin balkonunda objektiflere yansıdı. Üzerine turuncu renkli bol bir tişört giydiği görülen oyuncu, yorgun haliyle dikkat çekti.
16.04.2023 Magazin
Roman Polanski kimdir? (Cesar Sinema Ödülleri alınırken protesto edildi)
Roman Polanski kimdir? (Cesar Sinema Ödülleri alınırken protesto edildi) Fransa'nın Oscar'ı olarak bilinen Cesar Sinema Ödülleri sahiplerini buldu. Fransız yönetmen Ladj Ly'in yönettiği "Les Miserables" en iyi film ve en iyi montaj ödüllerine layık görülürken, tecavüzle suçlanan Polonya asıllı Fransız Roman Polanski, "J'accuse" filmiyle en iyi yönetmen ödülünü aldı. Polanski, ödülü almak için sahneye çıktığında birçok sanatçı ve davetli salonu terk ederek tepkilerini gösterdi. Roman Polanski kimdir?
29.02.2020 Gündem
Dünyaca ünlü usta oyuncu hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü usta oyuncu hayatını kaybetti Son dakika haberine göre, Hollywood efsanesi dünyaca ünlü oyuncu akciğer yetmezliği nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti.
17.08.2019 Dünya
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu olan Tamer Karadağlı soruları yanıtladı.
24.04.2019 Televizyon
Oyunculuk dersi veriyor
Oyunculuk dersi veriyor Başarılı oyuncu Meltem Cumbul’un, oyunculara ve oyuncu adaylarına Eric Morris Sistemi’ni öğreteceği oyunculuk atölyesi 21 Mayıs’ta TOY İzmir Ege Perla’da başlıyor.
17.05.2018 Magazin
Usta sanatçı Nur Subaşı yoğun bakıma kaldırıldı
Usta sanatçı Nur Subaşı yoğun bakıma kaldırıldı Tiyatro ve dublaj sanatçısı 76 yaşındaki Nur Subaşı'ya zatürre teşhisi konuldu. Usta sanatçı yoğun bakımda uyutuluyor.
3.03.2018 Magazin
'Jack Nicholson harika bir seçim'
'Jack Nicholson harika bir seçim' Yılın en beğenilen filmlerinden 'Toni Erdmann'ın yönetmeni Maren Ade, filminin Hollywood yeniden çevrimiyle ilgili konuştu.
27.02.2017 Kültür Sanat
Hollywood’a transfer oldu
Hollywood’a transfer oldu Senenin en çok konuşulan, Oscar’a ‘En İyi Yabancı Film’ kategorisinde aday olan Alman yapımı ‘Toni Erdmann’ filmi Hollywood tarafından yeniden çekilecek.
8.02.2017 Magazin
Jack Nicholson emekli mi oldu?
Jack Nicholson emekli mi oldu? Oscar'lı aktör Jack Nicholson, emekliye ayrılmış olabilir!
18.01.2017 Magazin
'Paçacı için bana ilham veren Jim Carey oldu'
'Paçacı için bana ilham veren Jim Carey oldu' Oyuncu Şinasi Yurtsever, 'Geniş Aile Her Türlü' filmi için mafya babası oldu.
26.10.2016 Magazin
'Köstebek' dizi oluyor
'Köstebek' dizi oluyor Başrollerini Matt Damon, Leonardo DiCapiro ve Jack Nicholson'ın paylaştığı büyük ilgi gören 'Köstebek' filmi, Martin Scorsese'in yapımcılığında televizyon ekranında hayat bulacak...
25.08.2016 Televizyon
Çağatay Ulusoy'a aranan sevgili bulundu!
Çağatay Ulusoy'a aranan sevgili bulundu! Çağatay Ulusoy'un ‘Kod Adı Köstebek' adlı yeni dizisindeki partneri belli oldu. Dört aylık arayış sonunda Bensu Soral'la prensipte anlaşıldı.
15.07.2016 Televizyon
Brezilyalı yönetmen Babenco öldü
Brezilyalı yönetmen Babenco öldü Kalp krizi geçiren ünlü yönetmen 70 yaşında hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
Köstebek dizisinin başrolleri belli oldu!
Köstebek dizisinin başrolleri belli oldu! Köstebek ekranlara yeni bir soluk getirmek için geliyor. İddialı oyuncu kadrosu ile reyting listelerinde üst sıraları hedefleyen Köstebek'te hangi oyuncular rol alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Köstebek dizisinin detayları...
27.05.2016 Magazin
Köstebek dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var?
Köstebek dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var? Köstebek dizisi oyuncu kadrosuyla göz kamaştırıyor. Yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi beklenen Köstebek'te hangi oyuncular boy gösterecek? Köstebek hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...
23.05.2016 Magazin
Çağatay Ulusoy yeni dizisinden servet kazanacak
Çağatay Ulusoy yeni dizisinden servet kazanacak Oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinden alacağı ücret belli oldu...
21.03.2016 Magazin
Çağatay Ulusoy'un yeni projesi belli oldu
Çağatay Ulusoy'un yeni projesi belli oldu Ay Yapım'ın sır gibi sakladığı Çağatay Ulusoy'un yeni projesi belli oldu...
17.03.2016 Magazin
Guguk Kuşu tiyatro severlerle buluştu
Guguk Kuşu tiyatro severlerle buluştu Ken Kesey’in romanından sinemaya uyarlanan 1975 yapımı "Guguk Kuşu" bu kez Oktay Kaynarca, Deniz Uğur, Galip Erdal, Bahattin Doğan, Tuba Ünsal, Levent Can, Kevork Türker ve Kayhan Yıldızoğlu’nun muhteşem performansıyla Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu...
28.12.2015 Kültür Sanat
İşte yeni Joker!
İşte yeni Joker! ‘Suicide Squad’ (İntihar Timi) filminin ABD’nin Toronto eyaletindeki setinden ilk kareler basına sızdı...
19.05.2015 Magazin
Ünlü aktör kombinesini satıyor
Ünlü aktör kombinesini satıyor Sıkı bir Los Angeles Lakers taraftarı olan ünlü aktör Jack Nicholson, yıllık kombine biletini satışa çıkardı.
23.02.2015 Basketbol
Batman'in düşmanı Joker'in yeni oyuncusu belli oldu
Batman'in düşmanı Joker'in yeni oyuncusu belli oldu Batman’in en az onun kadar ünlü olan düşmanı Joker'i oynayacak yeni isim belirginleşti.
3.12.2014 Kültür Sanat
Oktay Kaynarca piskopat oluyor
Oktay Kaynarca piskopat oluyor Ken Kesey’in romanından sinemaya uyarlanan 1975 yapımı ‘Guguk Kuşu’, Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu’nda sahnelenmeye hazırlanıyor...
3.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jack Nicholson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jack nicholson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.