Gazete Vatan Logo
Magazin Köstebek dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var?

Köstebek dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var?

Köstebek dizisi oyuncu kadrosuyla göz kamaştırıyor. Yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi beklenen Köstebek'te hangi oyuncular boy gösterecek? Köstebek hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Köstebek dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah ikilisinin oynaması beklenen Köstebek dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Köstebek dizisinin konusu oldukça merak ediliyor. Biz de sizler için Köstebek dizisinin detaylarını derledik...

Son olarak ‘Medcezir’ ve ‘Delibal’da izlediğimiz Çağatay Ulusoy’un ekranlara döneceği yapımın detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah fragmanıÇağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah yep yeni bir dizide biraraya gelecekler. Ay yapım imzalı Köstebek kod adıyla yayınlanması beklenen dizide bu oyuncular başrolde oynayacaklar.

Köstebek Dizisi Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah başrolde etkili bir kadro ve yapımla ilgi çekip kaliteli bir yapım olması bekleniyor.

Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep AbdullahKöstebek Dizisi Oyuncuları: Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği dizinin hikayesinin 2006 yapımı ‘The Departed’ filmine benzer bir yapı üzerine kurulması veya bu konu üzerinden yürüyen yasal bir uyarlama olması bekleniyor. Diziyi kaleme alacak olan senarist ile sözleşmenin imzalandığı açıklanırken Jack Nicholson’ın canlandırdığı Frank Costello karakteri için Çetin Tekindor ile Haluk Bilginer’in isminin geçtiği ve kadın oyuncunun da belli olmasına rağmen açıklanmadığı da kulislerde konuşulanlar arasında.

Haberin Devamı