İvan Bebek

İvan Bebek

Son dakika ivan bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ivan bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ivan bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İvan Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ivan bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 ivan bebek haberi bulunmuştur. Tüm ivan bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı Süper Lig'in 21.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Ali Palabıyık'ın verdiği kararlara büyük tepki gösteren yönetim olağanüstü toplanma kararı aldı.
3.02.2023 Fenerbahçe
5 yıl önce Fenerbahçe'yi doğramıştı! Dinamo Kiev maçına skandal hakem
5 yıl önce Fenerbahçe'yi doğramıştı! Dinamo Kiev maçına skandal hakem UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda son maçına çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe, Rennes'le liderlik mücadelesi verirken, Dinamo Kiev karşılaşmasına atanan hakem Sarı Lacivertli camiayı ayağa kaldırdı. 2016 yılında Mehmet Topal, Volkan Şen ve Alper Potuk'a kırmızı kart göstererek Fenerbahçe'yi 8 kişi bırakan 45 yaşındaki hakem ortalığı karıştırırken, yaşanan gelişmenin ardından taraftarların sosyal medyayı yıktığı görüldü.
1.11.2022 Fenerbahçe
Ivan Bebek saldırıya uğradı
Ivan Bebek saldırıya uğradı FIFA kokartlı Hırvat hakem Ivan Bebek, ülkesinde yönettiği maç sonrasında fiziksel saldırıya uğradı.
6.08.2019 Futbol
Kolarov transferinde Fenerbahçe'ye engel!
Kolarov transferinde Fenerbahçe'ye engel! 3 yıl önce Braga’yı çalıştırdığı dönemde hakemin de yardımıyla Fenerbahçe’yi Avrupa Ligi’nden eleyen Paulo Fonseca, bu kez de Roma’nın başında Kanarya’nın Kolarov transferine çomak soktu. Portekizli hoca, Sırp yıldızın takımda kalmasını istedi.
28.06.2019 Fenerbahçe
Ahmet Çakar: Utanmadan secdeye eğiliyor!
Ahmet Çakar: Utanmadan secdeye eğiliyor! Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Mehmet Topal için "Türk futbolu tarihinin en beyefendi adamı dedik, Osmanlıspor'un puanını çaldı. Sonra da utanmadan secdeye eğiliyor." dedi.
6.03.2017 Fenerbahçe
2016 Türkiye'de böyle geçti!
2016 Türkiye'de böyle geçti! Türkiye adına Rio Olimpiyatları’nda kürsünÜn en üst basamağına çıkan milli sporcu göğsümüzü kabarttı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
UEFA'dan flaş karar! Beşiktaş...
UEFA'dan flaş karar! Beşiktaş... UEFA Hakem Komitesi'nin dün gerçekleştirdiği toplantıyla, yeni dönem için hakem kategorileri belli oldu.
10.12.2016 Futbol
Okan Buruk: 'İlk hedefimiz Süper Lig'
Okan Buruk: 'İlk hedefimiz Süper Lig' Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
7.12.2016 TFF 1.Lig
Allah'ından bul THOMSON!
Allah'ından bul THOMSON! Geçen sezon Ivan Bebek'in F.Bahçe'yi katletmesinin ardından dün de Craıg Thomson, Beşiktaş'ı adeta Şampiyonlar Ligi'nden eledi.
7.12.2016 Beşiktaş
O eski Kjaer'den eser yok şimdi!
O eski Kjaer'den eser yok şimdi! Taraftarların 'savunma bakanı' lakabını taktıkları Danimarkalı yıldızdaki değişim takım arkadaşlarının da dikkatini çekti.
24.09.2021 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i!
İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i! Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Fransa'nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Volkan Şen: 'Bu karar bile fazla'
Volkan Şen: 'Bu karar bile fazla' UEFA'dan aldığı 6 aylık cezanın 2 aya indirilmesi üzerine Volkan Şen açıklama yaptı.
23.09.2021 Süper Lig
Ivan Bebek şimdi yandı!
Ivan Bebek şimdi yandı! F.Bahçeli oyunculara 3 kırmızı kart gösteren İvan Bebek’in eski yardımcısının ise bahis mafyası lideri Ante Sapina ile bağlantısı tespit edildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Ivan Bebek'e büyük şok!
Ivan Bebek'e büyük şok! Fenerbahçe'nin UEFA'ya şikayet ettiği Hırvat hakem Ivan Bebek, bir alt kategoriye düşürüldü.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin başvurusu kabul edildi
Fenerbahçe'nin başvurusu kabul edildi Fenerbahçe'nin UEFA'ya Braga maçının hakemi Ivan Bebek ile yaptığı başvuru kabul edildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe'de herkesin kaderi kupaya bağlı!
F.Bahçe'de herkesin kaderi kupaya bağlı! Yıldız transferleriyle sezona iddialı başlayan Fenerbahçe, hem Avrupa Ligi’nde hem de ligde hedefine ulaşamadı. Hem Pereira’nın hem de sözleşmesi sona eren oyuncuların geleceği, kupada alınacak sonuçla şekillenecek.
26.05.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'de büyük şok! Şampiyonlar Ligi'nde...
F.Bahçe'de büyük şok! Şampiyonlar Ligi'nde... Fenerbahçe'de olaylı Braga maçında kırmızı kart gören Alper Potuk ve Volkan Şen'in cezaları belli oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Ivan Bebek'ten şeker gibi rapor!
Ivan Bebek'ten şeker gibi rapor! Ivan Bebek, Fenerbahçe’yi katledişini şirin görünerek örtmeye çalışıyor...
16.04.2016 Fenerbahçe
Davor Suker: Ivan Bebek'in notu 7.4!
Davor Suker: Ivan Bebek'in notu 7.4! Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, hakem Ivan Bebek'in UEFA'dan aldığı notu açıkladı.
11.04.2016 Fenerbahçe
Pierluigi Collina bugün geliyor
Pierluigi Collina bugün geliyor UEFA Hakem Kurulu Sorumlusu Pierluigi Collina bugün İstanbul’a geliyor...
30.03.2016 Fenerbahçe
Ali Şen: Aziz Yıldırım vefasız biri
Ali Şen: Aziz Yıldırım vefasız biri Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Karar gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım'ı vefasızlıkla suçlayan Ali Şen Aziz Yıldırım’ın da gençken tribünlerde 'Ali Şen başkan, Fenerbahçe şampiyon' diyerek slogan attığını iddia etti ve ekledi: “Herhalde bu yüzden sesini kaybetmiştir. Bileydim başkan olacağını o dönem sprey gönderirdim kendisine.”
25.03.2016 Fenerbahçe
'Duygularımıza yenilmeyelim'
'Duygularımıza yenilmeyelim' Şampiyonluk yarışında Pereira'nın gözünü Beşiktaş'tan çok, takımın psikolojisi korkutuyor.
23.03.2016 Fenerbahçe
Yönetimden Pereira'ya eleştiri!
Yönetimden Pereira'ya eleştiri! Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Braga maçı sonrası hem sahada disiplini kaybeden takımı, hem de tribüne gönderilen Pereira'yı eleştirdi.
23.03.2016 Fenerbahçe
Derbinin ertelenmesi F.Bahçe'ye yaradı
Derbinin ertelenmesi F.Bahçe'ye yaradı Son günlerde artan terör olaylarının gölgesinde oynanması beklenen ancak başlamasına birkaç saat kala bombalı saldırı istihbaratı nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçı Türkiye’nin en önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.
23.03.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İvan Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ivan bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.