İstanbul’daki o siteye kurşun yağmuru!
İstanbul’daki o siteye kurşun yağmuru! İstanbul Kartal'daki bir sitede akılalmaz olaylar yaşandı. İddialara göre site sakinleriyle yönetim arasında yaşanan sorunlara mafya da karıştı. Hatta saldırganlar siteye silahla defalarca ateş etti. Güvenlik kameraları o anlarda kayıttaydı. Kanal D’den İbrahim Konar ve Uğur Kara’nın özel haberi...
19.07.2021 Gündem
Görür görmez hemen arayın!
Görür görmez hemen arayın! İstanbul Kartal'da 6 Şubat'ta Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "ALO 181" çağrı merkezine yapılan riskli yapı müracaatında ciddi oranda artış oldu.Yaşanan üzücü olaydan önce riskli yapıları bildirmek için çağrı merkezini Türkiye genelinden 93 kişi ararken,olaydan sonra bu sayı 2 bin 87'ye yükseldi.Çağrı merkezini Kartal'dan 31 Ocak-6 Şubat tarihlerinde 3 kişi, olaydan sonra ise 473 kişi aradı.
19.02.2019 Yaşam
İstediği yoldan gitmeyen taksicinin boğazını kesti
İstediği yoldan gitmeyen taksicinin boğazını kesti İstanbul Kartal’da boğazı kesilerek öldürülen taksicinin katili yakalandı. Polis, taksimetre açtırdı, kamera görüntüleriyle de katili kıskıvrak yakaladı.
2.12.2015 Yaşam