Gazete Vatan Logo

İstediği yoldan gitmeyen taksicinin boğazını kesti

İstanbul Kartal’da boğazı kesilerek öldürülen taksicinin katili yakalandı. Polis, taksimetre açtırdı, kamera görüntüleriyle de katili kıskıvrak yakaladı.

İstediği yoldan gitmeyen taksicinin boğazını kesti

29 Kasım’da Kartal, Hürriyet Mahallesi, Zeren Sokak’ta yaşanan olay şöyle gelişti; İddiaya göre sadece pazar günleri taksicilik yapan elektrikçi Fatih Uçar, boğazı kesilerek öldürüldü. Kontrolden çıkan aracın kaza yaptığını gören vatandaşların polise haber vermesiyle olay ortaya çıktı. İstanbul Fatih Uçar’ın gasp edilmiş olabileceği ihtimali değerlendirildi. Araçtan bir şey alınmamış olması, bu ihtimali zayıflattı.

Bindiği yer belirlendi

Taksimetrede 14 lira ücret yazdığını gören polisler, şüphelinin yakın bir yerden araca bindiğini belirledi. Polisler, taksimetre açtırılarak, bu mesafe tam olarak hesapladı. Harita üzerinden 5 kilometrelik bir alan çembere alındı. Geriye dönük kamera görüntülerinden, şüphelinin, araca bindiği nokta tespit edildi. Şüphelinin Ömer Geçmen (27) olduğu anlaşıldı. Geçmen; Kartal, Yakacık’taki mahalle kahvesinde gözaltına alındı. Yapılan araştırmada, cinayette kullanılan bıçak da ele geçirildi. Ömer Geçmen’in, ilk ifadesinde “Taksiye bindim, ‘Şurada git’, dedim. Yol tarif ettim, her seferinde ‘Biz biliriz kardeş’ diye cevap verdi. Sinirlendiğim için tartıştık. Boynuna bıçak dayadım. O sırada başını çevirince olan oldu, kazaydı.” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı