İşportacı

İşportacı

Son dakika işportacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işportacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işportacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşportacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işportacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 işportacı haberi bulunmuştur. Tüm işportacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ, tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla MHP vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" dedi.
25.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Erdoğan, "Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Millet olarak, şimdi çok daha büyük atılımların eşiğindeyiz" ifadelerini kullandı. Yaş çay alım fiyatının yükseldiğini söyleyen Erdoğan "Geçtiğimiz yıl yaş çaya 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl yaş çay alımında kilo fiyatında yüzde 64 zamla 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz." dedi.
3.05.2023 Gündem
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı sefere başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu proje bölgeye çağ atlatacak
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı sefere başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu proje bölgeye çağ atlatacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırıkkale Millet Bahçesi, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi ve Yahşiyan Yenişehir Köprülü Kavşağı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuşuyor. Yapımı tamamlanan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile bölgenin çağ atlayacağını vurgulayan Oktay, 'Biz söz verirsek yaparız.' dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak desteğinize talibiz. Cumhuriyetimizin ilk asrı, acısıyla, tatlısıyla bizleri bu noktaya kadar getirdi. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısıyla önceki dönemlerin eksiğini önemli ölçüde telafi ettik. Artık asıl büyük şahlanışın eşiğindeyiz. Allah'ın izniyle önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Kazasız belasız bir şekilde bu seçimi de atlattıktan sonra tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılının inşasına vereceğiz" dedi.
31.03.2023 Gündem
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Kağıthane'de seyyar satıcıya yumruk atan zabıta açığa alındı
Kağıthane'de seyyar satıcıya yumruk atan zabıta açığa alındı Kağıthane'de, zabıta, kendisine tekme atan seyyar satıcıyı yumrukladı. Cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen olay sonrası zabıta memuru inceleme ve soruşturma için açığa alındı.
7.10.2021 Gündem
Diyarbakır'da işportacılar birbirine girdi: 5 yaralı
Diyarbakır'da işportacılar birbirine girdi: 5 yaralı Diyarbakır'da kaldırımda tezgah kuran işportacılar arasında yer kapma nedeniyle çıkan silahlı, sopalı ve taşlı kavgada 5 kişi yaralandı.
3.08.2020 Yaşam
Kavga edenleri ayırmak istedi, canından oldu! O anlar kamerada...
Kavga edenleri ayırmak istedi, canından oldu! O anlar kamerada... Batman'da dün akşam iki grup arasında sahte banknot yüzünden çıkan ve tarafları ayırmak isteyen Deniz Özbek'in (24) bıçaklanarak yaşamını yitirdiği kavganın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iş yerinin 2'nci katındaki saldırganların tabancayla çevreye ateş ettiği anlar yer aldı.
15.09.2019 Yaşam
Bir yıldızın parası Kartal Yuvası'ndan
Bir yıldızın parası Kartal Yuvası'ndan ‘Çin pazarına açılıyoruz. Bu yıl 100 mağaza, 600 bin forma satışı ve 110 milyon ciroya ulaşmak istiyoruz’
28.06.2017 Beşiktaş
İşte yeni formaların satışa çıkacağı tarih...
İşte yeni formaların satışa çıkacağı tarih... Siyah-beyazlı kulübün Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mican: "Fenerbahçe ve Galatasaray'ı hem ciroda hem karlılıkta geçtik" dedi
19.06.2017 Beşiktaş
Faizsiz kredi Sur esnafına can suyu oldu
Faizsiz kredi Sur esnafına can suyu oldu Diyarbakır'da terör saldırıları nedeniyle mağduriyet yaşayan esnafa Başbakan'ın talimatıyla verilen faizsiz kredi adeta can suyu oldu
29.09.2021 Gündem
Sur esnafına kira müjdesi
Sur esnafına kira müjdesi Diyarbakır Sur'a kayyum olarak atanan Bilal Özkan, esnafın biriken kira borçlarının yarısını ödeyeceklerini söyledi
13.04.2017 Ekonomi
Kurban Bayramı'nda tatile gidecekler dikkat
Kurban Bayramı'nda tatile gidecekler dikkat Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Rıdvan Yıldız, yaklaşan Kurban Bayramı'nda tatile çıkmayı düşünen vatandaşları sahte acenteler ve yerine getirilmeyen vaatler konusunda uyardı...
5.09.2016 Yaşam
Filmlerle mutlu olun
Filmlerle mutlu olun Filmler mutsuzluğa kapılanlar için büyük bir sığınak gibi...
24.07.2016 Magazin
PKK şehirlerde tutunamadı
PKK şehirlerde tutunamadı Yaşamı hiçe sayan, huzuru hedef alan saldırılar gerçekleştiren terör örgütü PKK, halk desteği bulamadığı için şehirlerde tutunamadı.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya tarihinin en büyük darbesi!
PKK'ya tarihinin en büyük darbesi! Doğu ve Güneydoğu'da kanlı eylemlerini 30 yıldır sürdüren, kırsalda umduğunu bulamayınca saldırılarını şehirlere taşıyan PKK'lı teröristler, TSK ve emniyet unsurlarınca karadan ve havadan yürütülen kapsamlı operasyonlar sonucu ağır kayıp verdi
29.09.2021 Gündem
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir? Filiz Akın özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamlarda bulundu. Türk sinemasının efsanesi Filiz Akın İzmir 9. İleri Yaş Sempozyumu’na Nazofarenks kanserini nasıl yendiğini anlattı ve vasiyetini açıkladı.İşte yeşilçamın unutulmaz yıldızı Filiz Akın'dan çarpıcı açıklamalar..
23.03.2016 Magazin
Cinsellik hapları işportaya düştü
Cinsellik hapları işportaya düştü Cinsel gücü arttırdığı iddia edilen sözde performans ilaçları, Basmane sokaklarında ‘peynir ekmek’ gibi satılıyor...
22.02.2016 Yaşam
Sur'da son durum! 28 Kasım'dan beri...
Sur'da son durum! 28 Kasım'dan beri... Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan patlayıcıların imhası için 28 Kasım 2015'te başlatılan operasyonda bölgenin yüzde 90'ı teröristlerden temizlendi...
29.09.2021 Gündem
Hong Kong’da işportacı isyanı
Hong Kong’da işportacı isyanı Hong Kong’da yüzlerce seyyar satıcı ve onlara destek veren siyasi aktivistler, izinsiz tezgahları kaldırmaya çalışan polisle çatışmaya girdi.
9.02.2016 Dünya
İşportacılar ile zabıta ekipleri arasında kavga!
İşportacılar ile zabıta ekipleri arasında kavga! Şirinevler’de seyyar satıcılar ile zabıta ve polis ekipleri arasında arbede çıktı. Çok sayıda polis ve zabıtanın katıldığı işportacı operasyonunda bazı seyyar satıcılar ve görevliler hafif şekilde yaralandı.
11.11.2015 Yaşam
Onları da vurdu!
Onları da vurdu! Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terör örgütü PKK'nın artan saldırılarından tedirgin olan vatandaşın bayram alışverişine çıkmaması, esnafı olumsuz etkiledi...
22.09.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İşportacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işportacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.