İnternet Paketi

İnternet Paketi

Son dakika internet paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan internet paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını internet paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnternet Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan internet paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 632 internet paketi haberi bulunmuştur. Tüm internet paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, "Depremde 1605 öğrencimiz vefat etmiştir. Bunlardan 121’i uluslararası öğrencidir. 135'i uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 1609 öğrencimizin de hastanelerde tedavisi devam etmektedir. 56 bin 987 öğrencimiz de bu süreçte bulundukları illerden farklı illere tahliye edilmiştir" dedi.
5.04.2023 Gündem
Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuk yeni kararı açıkladı
Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuk yeni kararı açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programında eğitime ilişkin konularda önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk konuşmasında, okulların kapanmasıyla ilgili soruya da yanıt vererek, "İlin durumu neyi gerektirirse, öncelik sağlık dediğimiz için, o ilin valiliği bu kararları alabilir" dedi.
10.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ilkokul ortaokul ve liseler...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ilkokul ortaokul ve liseler... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Bakan Selçuk, 9 il hariç bütün ortaokul ve liselerde bir kapanmanın söz konusu olduğunu söyledi. Bakan Selçuk bursluluk sınavı ve aday kaldırma sınavlarının iptal edildiğini açıkladı. Okulların tamamen kapanıp kapanmayacağı ile ilgili de konuşan Bakan Selçuk, salı günü yapılacak kabine toplantısını işaret etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "İlk önce köy okullarından başlamak üzere öğretmenlerimizin yüzde 10'u, Kovid-19 geçirenler hariç aşılandı, ikinci aşıları da devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bunun hızla artacağını söyleyebilirim. 125 bin öğretmenimizin aşılanacağını da buradan söylemiş olayım" dedi.
9.04.2021 Eğitim
Öğretmenler aşı olmaya başladı mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak, aşı olacak mı?
Öğretmenler aşı olmaya başladı mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak, aşı olacak mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı yayın yayında 81 ilde yeniden uzaktan eğitime geçilmesi ihtimali var mı?" sorusuna yanıt verirken, 125 bin öğretmenin de birkaç gün içinde aşılanacağını duyurdu.
9.04.2021 Eğitim
Okullar tamamen kapanacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı
Okullar tamamen kapanacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, canlı yayında milyonlarca aileyi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili de merak edilenleri anlattı. Öğretmenlerin yüzde 10'ununun aşılandığını açıklayan Bakan Selçuk, 125 bin öğretmenin birkaç gün içinde aşılanacağını duyurdu. Bakan Selçuk, ''Kabine toplantılarında Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında değerlendiriliyor. Önümüzdeki hafta bu tür bir değerlendirme yapılacak. Fakat bizim gönlümüz açık olmasından yana'' ifadelerini kullandı.
8.04.2021 Eğitim
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan...
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. MEB'den yapılan açıklamada binlerce öğrenciyi sevindirecek gelişme duyuruldu. 2 Nisan'a kadar tamamlanacağı bilgisi verildi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecinde öğrenci ve veliler MEB tarafından yapılan açıklamaları dikkatle takip ediyor. Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından paylaşılırken yapılan yeni açıklama ücretsiz dağıtılan tabletler ile ilgili oldu. “Eğitimde Kontrollü Normalleşme” döneminde öğrenciler, koşullar doğrultusunda okullarına kavuşurken tablet bilgisayar seti dağıtımları da artarak devam ediyor. 22 Mart-2 Nisan tarihleri arasında dağıtım yapılacak yeni fazda, içinde 25 GB internet paketi bulunan 27 bin 445 tablet bilgisayar daha öğrencilere ulaşıyor.
1.04.2021 Eğitim
Bakan Selçuk'tan okullarla ilgili flaş açıklama! Kalıcı olacak...
Bakan Selçuk'tan okullarla ilgili flaş açıklama! Kalıcı olacak... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Kalıcı olacak. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, dünya çapında standarda kavuşan, 20 milyara yakın tıklanma sayısıyla dünya birinciliğini elinde tutan Eğitim Bilişim Ağı'nın (EBA) içeriklerinin, küresel salgın sona erdiğinde tüm çocukların hizmetinde olacağını bildirdi.
18.03.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, 15 ilde...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, 15 ilde... MEB resmen açıkladı. Öğrenci ve veliler merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) koronavirüs salgını döneminde uzaktan eğitim alan öğrencilerden bilgisayar ve tablet ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak tablet dağıtmaya başlamıştı. Uzaktan eğitim kapsamında bu hafta 67 bin 620 öğrenciye daha tablet yardımı yapılacağını duyurdu. Uzaktan eğitim sürecinde cihaz ve internet gereksinimi bulunan öğrenciler için başlatılan tablet desteği devam ederken, bu hafta, 67 bin 620 tablet bilgisayar 25 GB kotalı internet paketi ile birlikte 15 ilde öğrencilere ulaşacağı aktarıldı.
17.02.2021 Eğitim
Yeni dönem başlıyor! Hepsi yasaklanıyor
Yeni dönem başlıyor! Hepsi yasaklanıyor Herkesi çok yakından ilgilendiren bir adım atılıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tek tek açıkladı. Yasaklanıyor. Yeni yol haritası belirlendi. Buna göre alkol ve tütün mamülleri satışı yapıldığını gösteren reklam niteliğindeki tabela ve ayaklı panoların kullanımı ile ‘meyhane, tobacco shop, nargile cafe’ gibi isimlerin dükkân ismi olarak verilmesinin önüne geçilecek. Nargilelik tütün ürünlerinde aroma yasaklanacak. Tüm internet servis sağlayıcıları yeni aboneliklerini güvenli internet hizmeti ile başlatacak. Siber zorbalık ve dijital kumara yönelik önlemler artırılacak. Bu yıl ‘Bağımlılık ile Mücadele Seferberliği’ başlatılacak...
1.02.2021 Gündem
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin...
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin... Yüz binler merakla bekliyordu ve MEB resmen duyurdu. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, müjdeyi şu sözlerle açıkladı “Sözümüzü tuttuk ama daha çok çocuğumuza ulaşma gayretimiz devam ediyor” dedi. Ocak ayı tamamlanırken 500 bin bilgisayar öğrencilere ulaştı. Şubat ayı sonuna kadar tablet desteği, 600 bine çıkacak. 100 bin ek tablet desteği de yine başvuru gerekmeksizin ailenin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı ve öğrencinin akademik başarısı gibi kriterler çerçevesinde gerçekleştirilecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6-9 yaş grubu çocuklara ilk yardım eğitimi vermek için 'İlk Yardım Okulu: Kahramanlar İş Başında' adlı bir kitap hazırladı.
29.01.2021 Eğitim
BİP uygulaması indir | BİP uygulaması nedir, kime ait, özellikleri nelerdir, herkes kullanabilir mi?
BİP uygulaması indir | BİP uygulaması nedir, kime ait, özellikleri nelerdir, herkes kullanabilir mi? WhatsApp, 4 Ocak'ta gizlilik ilkesini güncellemiş ve kullanıcılarına güncellenen ilkeleri kabul etmeleri için bildirim yollamıştı. Hesap bilgileri, mesajlar, konum bilgileri gibi birçok verinin Facebook'a ait şirketlerle paylaşılmasını içeren yeni koşulların onayı için kullanıcılara 8 Şubat'a kadar süre verilmişti. WhatsApp, yeni koşulların kabul edilmemesi durumunda uygulamanın kullanılamayacağını belirtince, milyonlar yeni alternatifler aramaya başladı. BİP uygulaması da o alternatiflerden biri oldu. Peki, BİP nedir, kimin, kime ait? BİP yerli mi, ücretli mi, özellikleri nelerdir?
11.01.2021 Gündem
MEB duyurdu! Ve belli oldu, tamamlanmak üzere...
MEB duyurdu! Ve belli oldu, tamamlanmak üzere... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. MEB harekete geçti resmen duyurdu. Binlerce öğrenciye ücretsiz olarak verilecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada 500 bin tablet bilgisayarın öğrencilere dağıtılacağını duyurdu. Böylece uzaktan eğitime erişimde sorun yaşan öğrenci sayısı azaltılmış olacak. Ayrıca Mesleki ve teknik eğitimde sektörel işbirliklerine önem verileceğini belirten Selçuk, yeni hedeflerinin Tasarım Beceri Atölyeleri’nin sayısını 100 bine çıkarmak olduğunu dile getirdi. Şimdi öğrenci ve veliler uzaktan eğitim ne zaman biteceğimi, yüz yüze eğitime ne zaman geçileceğini merak ediyor. 2021'de eğitim süreci nasıl devam edecek? Ayrıntıları Bakan Selçuk açıkladı.
6.01.2021 Eğitim
Bakan Selçuk: Her çocuğumuza ulaşmanın yollarını artırmaya gayret ediyoruz
Bakan Selçuk: Her çocuğumuza ulaşmanın yollarını artırmaya gayret ediyoruz Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Televizyon kanallarında bütün dersler tekrarlanarak işleniyor ve bizim çocuklarımıza soracağımız konuların tamamı aslında televizyonda var. Ama biz Türkiye olarak bununla yetinmiyoruz, daha ilerisini istiyoruz ve her bir çocuğumuza ulaşmanın yollarını artırmaya gayret ediyoruz" dedi.
28.12.2020 Eğitim
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır?
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır? Bedava tablet, bilgisayar ve laptop için yapılan aramalar devam ediyor. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere destek olmak ve fırsat eşitliğine hizmet etmek isteyen birçok kurum ve kuruluş ücretsiz bilgisayar dağıtacak. Acun Ilıcalı tarafından Haydi Şimdi ismiyle başlayan ücretsiz bilgisayar desteğine başta BAYKAR ve kurucu ortakları olmak üzere pek çok kurum ve belediyelerden de destek geldi. Peki, bedava tablet, bilgisayar ve laptop nasıl alınır?
1.10.2020 Gündem
Bakan açıkladı! Öğrencilere ücretsiz internet paketi verilecek
Bakan açıkladı! Öğrencilere ücretsiz internet paketi verilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İhtiyaç olduğu sürece öğrencilerimize ücretsiz internet paketlerini vermeye devam edeceğiz." dedi.
29.09.2020 Ekonomi
Turistlerin hayatını kolaylaştıracak mobil tatil uygulaması hizmette
Turistlerin hayatını kolaylaştıracak mobil tatil uygulaması hizmette Türkiye’ye gelen turistlerin başta internet, kiralama hizmetleri olmak üzere tatilde ihtiyaç duyabileceği hizmetleri ‘Tourist Cell Turkey’ adlı mobil tatil uygulaması ile karşıladıklarını dile getiren mobil uygulamanın CEO’su Halil Canbolat, “Uygulama ile bir turistin tatil boyunca tüm ihtiyaçlarına tek tuşla en hızlı çözümü sunmayı amaçlıyoruz. Tatilde ihtiyaç duyulabilecek tüm ürün ve hizmetleri en ucuz fiyat ve güven garantisiyle Türkiye'ye gelen turistlerle buluşturarak, işletmelere ve ekonomiye de katkı sunuyoruz” dedi.
7.09.2020 Bilim ve Teknoloji
21 Eylül'de okullar açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş açıklama...
21 Eylül'de okullar açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş açıklama... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni eğitim öğretim yılı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Uzaktan eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren Selçuk, "Canlı sınıfla ilgili imkanlarımızı başlangıca göre bu süreçte asgari 10-12 kat artırıyoruz." ifadelerini kullandı. Bakan Selçuk, "Erişimde fırsat adaleti olsun diye internet paketi olmayan çocuklarımıza destek olmak; bugün yine operatörlerden olumlu haber geldi. İki katına çıkarılıyor çocuklarımızın eğitimle ilgili kotaları. Bu anlamda da daha yeni gelişmeler olacak." diye konuştu. Bakan Selçuk, 21 Eylül'de okullar açılacak mı sorusuna da "Biz 21'inde belirli sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatacağız. Salgının seyri itibariyle, sürekli değerlendirme söz konusu olduğu için biz bunu takip ediyoruz. Buna uygun olarak da durumumuzu dikkate alacağız." yanıtını verdi. Bakan Selçuk ayrıca, "Çalışma kitapları ilk kez çocuklarımıza; bakın ders kitabının dışında çocuklarımızın eline 'öğrenci çalışma kitabı' somut olarak verilecek." ifadelerini kullandı. Bakan Selçuk "Öğretmenlerimizin her gün tam zamanlı, sabah gelip akşam gitmesi şeklinde bir mesai düşünmüyoruz" dedi.
29.08.2020 Eğitim
İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvuru formu! Yardım başvurusu nasıl yapılır?
İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvuru formu! Yardım başvurusu nasıl yapılır? Corona virüs salgını nedeniyle yerel belediyeler de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım kampanyaları yapıyor. Bu belediyelerden biri de İzmir Büyükşehir Belediyesi. Kültürpark hollerini lojistik merkezine dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi yardıma ihtiyacı olanlar için çalışma başlattı. Pek çok vatandaş İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusunun nasıl yapılacağını merak ediyor. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu formu...
5.05.2020 Gündem
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: "Evde hayat var' dedik, ne  gerekiyorsa yaptık"
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: "Evde hayat var' dedik, ne gerekiyorsa yaptık" Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, corona virüs günlerinde devam eden evde eğitim ve evde iş hayatı için verdikleri destekleri sürdürdüklerin belirterek, "Bizlerin sağlığı için büyük bir özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla kendilerine ek data ve konuşma hediye edeceğiz. Sağlık sektöründe görevli Turkcelllilerin hatlarına mevcut paketlerine ek olarak ücretsiz 5GB internet ve 500 dakika konuşma tanımlamak için çalışmalarımıza başladık." açıklamasında bulundu.
24.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Turhan'dan önemli açıklamalar!
Bakan Turhan'dan önemli açıklamalar! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Turhan, İstanbul Havalimanı'nın taşınma süreciyle ilgili yaptığı açıklamasında; "5 Nisan'da 03:00'te başlayıp 7 Nisan 00:00'da taşınma operasyonları bitecek." dedi.
22.03.2019 Ekonomi
Sahte banka sitesi üzerinden dolandırıcılık tuzağı
Sahte banka sitesi üzerinden dolandırıcılık tuzağı Emniyet yetkilileri, sosyal medya sitelerinde banka ismi ve logolarını taklit ederek sahte sitelere yönlendirdikleri kullanıcıların hesap bilgilerini çalıp dolandırıcılık yapan kişilere karşı dikkatli olunması yönünde uyarıda bulundu.
20.03.2019 Gündem
Cep telefonunda alo kontrol
Cep telefonunda alo kontrol Cep telefonu ve internete ödenen ücretler her geçen gün artıyor. Hane başına yılda 2878 lira harcıyoruz.
10.02.2019 Ekonomi
Peş peşe açıklamalar geldi! Mobil internet paylaşımından ücret alınmayacak
Peş peşe açıklamalar geldi! Mobil internet paylaşımından ücret alınmayacak Turkcell,Vodafone ve Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla "Kişisel Erişim Noktası/Hotspot" özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini açıkladı.
26.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Turkcell'den çok önemli hotspot açıklaması
Turkcell'den çok önemli hotspot açıklaması Geçtiğimiz günlerde hotspot kullanımını ücretli hale getireceğini açıklayan Turkcell, gelen tepkiler üzerine geri adım attı.
26.12.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki internet paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.