Bakan Selçuk

Bakan Selçuk

Son dakika bakan selçuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan selçuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan selçuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Selçuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan selçuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.324 bakan selçuk haberi bulunmuştur. Tüm bakan selçuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'den son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, 13 Ağustos'ta...
MEB'den son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, 13 Ağustos'ta... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimine ilişkin açıklama yaptı. Selçuk, "Telafide yeni dönem başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı." ifadelerini kullandı. Öte yandan MEB'den öğretmenleri ilgilendiren bir açıklama daha geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi. Süreç 13 Ağustos'a kadar devam edecek. Gerekli koşulları taşıyanların başvuruları değerlendirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için mazeret tayin duyurusu yayımladı. İşte detaylar...
5.08.2021 Eğitim
Telafi eğitimine ilişkin Bakan Selçuk'tan flaş açıklama!
Telafi eğitimine ilişkin Bakan Selçuk'tan flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimine ilişkin açıklama yaptı. Selçuk, "Telafide yeni dönem başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı." ifadelerini kullandı.
5.08.2021 Eğitim
Okulların açılması ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu ve...
Okulların açılması ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu ve... Okulların açılmasına ilişkin flaş açıklama. Bakan Koca duyurdu. Herkes vaka artışlarının ardından 'Okullar yine mi açılmayacak' kaygısı taşıyor. Yüz yüze eğitimin kesin başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile ortak karar alacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da okulların açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk 6 Eylül'de okulların açılacağını bildirmişti. Okullar kesin olarak açılacak mı? İşte önemli açıklamalar...
5.08.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı afetten etkilenen vatandaşlar için okul pansiyonlarını açtı
Milli Eğitim Bakanlığı afetten etkilenen vatandaşlar için okul pansiyonlarını açtı Milli Eğitim Bakanlığı, okul pansiyonlarını afetten etkilenen vatandaşlar için açtı, psikososyal destek çalışması başlattı.
2.08.2021 Gündem
Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu! 11 ilde başlıyor
Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu! 11 ilde başlıyor Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 11 ilde başlayacak projeyi resmen duyurdu. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde mevsimlik tarım işçilerinin çocukları için oluşturulan 'Mobil Okul'u ziyaret eden Bakan Selçuk, "Tarım işçilerinin yoğun bulunduğu 11 ilimizde 'Mobil Okul' projesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda...
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, koronavirüs vaka sayısının artması nedeniyle okul açılış tarihlerinde bir değişiklik olup olmayacağını ilişkin, "Temizlik ve hazırlık anlamanıda okullarımızda ne yapılması gerekiyorsa çalışmalarımızı son hızla yürütüyoruz. Dün 81 il müdürümüzle bir toplantı yaptık ve hangi ilimizin, hangi ilçemizin ne tür eksiği olduğu konusunda bir görüş alışverişinde bulunduk. Ve gördüm ki okullarımızda gerçekten bir problem yok. Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli' açıklamasında bulundu.
28.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Ve belli oldu
MEB'den son dakika açıklaması! Ve belli oldu Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. Okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih ile ilgili Bakan Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...
28.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 1 yıl dolmadan...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 1 yıl dolmadan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklandı. Bir yandan telafi eğitimi devam ederken bir yandan da yüz yüze eğitimin 6 Eylül'de başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada tüm detaylar paylaşıldı.
26.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, milyonlarca öğrenci...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, milyonlarca öğrenci... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci önümüzdeki süreçte eğitimin nasıl devam edeceğini merak ediyordu. Bakan Selçuk uzaktan eğitimin, yüz yüze eğitimin yerini tutamayacağını belirterek okulların açılış tarihi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
26.07.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte okulların eylül ayında açılması gündeme geldi. Ancak yeni varyantların ortaya çıkması ve salgında yeni dalganın beklenmesi 'Okullar eylülde açılmayacak mı?' sorusunu akıllara getirdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulların eylülde açılmasının beklendiğini açıklamasının ardından yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih ile ilgili yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar...
26.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren...
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
25.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu: Okulun ilk günü...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu: Okulun ilk günü... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kurban Bayramı'nın bitimiyle eve dönüş trafiğinin yaşanacağını belirterek, trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.
24.07.2021 Gündem
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
24.07.2021 Eğitim
Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak?
Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? Koronavirüs nedeniyle uzaktan tamamlanan eğitim yılının ardından yeni döneme ne zaman başlanacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? İşte Bakan Ziya Selçuk'un açıklamaları...
24.07.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, bakan duyurdu
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, bakan duyurdu Yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama geldi. Milyonlarca kişi bekliyordu. Bakan Ziya Selçuk son dakika açıklamasını yaptı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı.
24.07.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! 81 ilde başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB resmen harekete geçti! 81 ilde başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren haber. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk resmen duyurdu. 81 ilde başladı. Yeni tarihi açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 vaka sayılarının yükselmemesi için özellikle Kurban Bayramı'nda herkesi tedbirlere uymaya çağırarak 6 Eylül'de okulları açmak istediklerini belirtti. Öte yandan "Telafide Ben de Varım" programı kapsamındaki faaliyetlerin tüm illerde olup olmadığına ilişkin soru üzerine Selçuk, 81 ilin tüm ilçelerinde etkinlikler olduğunu ve yaklaşık 8 milyon öğrencinin bunlara katıldığını söyledi. MEB Personel Genel Müdürlüğü 81 ile yazı gönderdi. Tüm çalışanlar 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü yarım gün idari izinli sayılacak. 23 Temmuz 2021 Cuma günü sona erecek. Hizmetlerin aksamaması için asgari seviyede personel bulundurulacak.
18.07.2021 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Okullar yüz yüze mi olacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı!
Okullar ne zaman açılacak? Okullar yüz yüze mi olacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kurban Bayramı'nda virüs uyarısı yaptı. "Bayram döneminde dikkatli olalım" diyen Bakan Selçuk, "Vaka sayısının yükselmemesi için ne gerekiyorsa yapalım. Bunu çocuklarımızın, bu ülkenin geleceği için, bu ülkenin çocuklarının ruh sağlığı için yapalım" diye konuştu. Peki, Okullar ne zaman açılacak 2021? Okullar ne zaman kapanacak 2021? 6 Eylül okullar açılacak mı? Okullar yüz yüze mi olacak? İşte Bakan Selçuk'un açıklamaları...
18.07.2021 Eğitim
Bakan Selçuk '81 ilde başladı' dedi ve yeni tarihi duyurdu
Bakan Selçuk '81 ilde başladı' dedi ve yeni tarihi duyurdu Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren haber. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk resmen duyurdu. 81 ilde başladı. Yeni tarihi açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 vaka sayılarının yükselmemesi için özellikle Kurban Bayramı'nda herkesi tedbirlere uymaya çağırarak 6 Eylül'de okulları açmak istediklerini belirtti. Öte yandan "Telafide Ben de Varım" programı kapsamındaki faaliyetlerin tüm illerde olup olmadığına ilişkin soru üzerine Selçuk, 81 ilin tüm ilçelerinde etkinlikler olduğunu ve yaklaşık 8 milyon öğrencinin bunlara katıldığını söyledi.
16.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, artık...
MEB resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, artık... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi açılama geldi. Tamamen değişiyor. Yeni karar yürürlüğe girdi. Tüm eğitim kurumlarında geçerli olacak. Yapılan yönetmelik değişikliğine göre; Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı ile Bakanlığa bağlı kurum, kuruluş, resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tabelaları, MEB tarafından hazırlanan kılavuzda gösterilen örneklere uygun renk ve yazı tipinde olmak kaydıyla Türkçe olarak yazılacak.
15.07.2021 Eğitim
Bakan Selçuk'tan '2023 eğitim vizyonu' vurgusu
Bakan Selçuk'tan '2023 eğitim vizyonu' vurgusu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "2023 eğitim vizyonu, bu ülkenin birlikte, el ele, iş birliği içerisinde, ayırmadan, kayırmadan, bütün evlatlarını evladımız bilerek nasıl bir yolculuk yapmamız gerektiğine dair bir hikayeyi içinde barındırır." dedi.
14.07.2021 Eğitim
Bakan Selçuk ve öğrencilerden TBMM'ye '15 Temmuz' ziyareti
Bakan Selçuk ve öğrencilerden TBMM'ye '15 Temmuz' ziyareti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temmuz darbe girişiminin 5'inci yıl dönümü nedeniyle öğrencilerle birlikte TBMM'deki 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı ziyaret ederek, karanfil bıraktı.
14.07.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! İlk kez oldu, yakında tüm Türkiye'de...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! İlk kez oldu, yakında tüm Türkiye'de... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. İlk kez oldu. Yakında tüm Türkiye'de uygulanacak. Pilot uygulamalar tamamlandı. Bakan Ziya Selçuk, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının telafi programına katılabileceğini belirterek, "İlk kez mobil okullarımız ile tarlalardayız." ifadesini kullandı.
12.07.2021 Eğitim
Sınıf tekrarı geliyor... Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor... Bakan Ziya Selçuk duyurdu
Sınıf tekrarı geliyor... Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor... Bakan Ziya Selçuk duyurdu Sınıf tekrarı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Bakan Selçuk, yaptığı yeni açıklamada okulların açılacağı 6 Eylül tarihini işaret ederek; ailelerin talebi halinde sınıf tekrarı yapılabileceğini aktardı. Bakan Selçuk, her bir ders için ‘Kritik Kazanımlar Tablosu’ hazırlandığını kaydederek, telafi eğitiminin okullar açılınca da devam etmesini planladıklarını bildirdi.
12.07.2021 Eğitim
Beşiktaş'tan 8 milyon öğrenciye destek
Beşiktaş'tan 8 milyon öğrenciye destek Hafta sonunda Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne konuk olan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Takım Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolcular Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Emre Bilgin ve öğrencilerle bir araya geldi.
11.07.2021 Beşiktaş
Bakan Ziya Selçuk öğrencilerle bir araya geldi
Bakan Ziya Selçuk öğrencilerle bir araya geldi "Telafide Ben de Varım" etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, vapurla "İstanbul'un tarihine yolculuk" adlı programda lise ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.
10.07.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Selçuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan selçuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.