İnan Kıraç

İnan Kıraç

Son dakika İnan Kıraç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İnan Kıraç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İnan Kıraç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnan Kıraç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inan kıraç gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 inan kıraç haberi bulunmuştur. Tüm inan kıraç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri! Türkiye’nin vizyon projesi Togg, ilk aracını banttan indirecek. Yüzde 51 yerlilik oranıyla dikkat çeken, 2025’e kadar yüzde 65 yerlilik oranına ulaşacak Togg seri üretime başlayacağı Gemlik Fabrikasını açıyor. Tasarımı, renkleri ve logosuna kadar her detayın anlamı Türkiye’yi yansıtıyor. Yerli şirketlerin ortaklığı ile Cumhuriyet’in 90’ıncı yılına armağan olarak sunulan Togg’da başta yönetim kurulu olmak üzere ortak şirketler ve hisse oranları merak ediliyor. Peki, Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
29.10.2022 Ekonomi
İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli?
İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli? İnan Kıraç ismi zaman zaman gündeme geliyor. Peki, İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli?
30.07.2022 Gündem
Bahçeli'den ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi: Yırtılıp atılacak kağıt parçasıdır
Bahçeli'den ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi: Yırtılıp atılacak kağıt parçasıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, sığınmacı polemiğiyle ilgili "Bayram günlerinde ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmelerine artık hiç gerek yoktur. Asayişi kimler bozuyorsa derhal sınır dışı edilmeli" ifadelerini kullandı. ABD Dışişleri Bakanlığı, 2021 yılı İnsan Hakları Raporu’na da tepki gösteren Bahçeli, “Bu rapor müsveddesinde Türkiye haksızlığa uğramıştır. Bize göre ABD Dışişleri Bakanlığı'nın yayınladığı rapor bir FETÖ komplosudur” dedi.
19.04.2022 Siyaset
Türk toplumunun genetik kodlarına ışık tutan araştırma sonuçlandı
Türk toplumunun genetik kodlarına ışık tutan araştırma sonuçlandı Türkiye, ABD ve İngiltere'den bilim insanlarının katıldığı araştırmada, Türkiye'nin 81 ilinden yaklaşık 4 bin kişinin DNA'sı incelenerek, Türk toplumunun detaylı genetik yapısı ortaya kondu.
7.09.2021 Bilim ve Teknoloji
‘Yüzleşme’ Pera Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu
‘Yüzleşme’ Pera Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve mezunlarının grafik tasarımdan gastronomiye birçok alanda ürettikleri eserler, Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi’nde ‘Yüzleşme’ adlı sergi ile sanatseverlerle buluştu.
7.09.2021 Kültür Sanat
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, ölümünün 5'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'da bulunan aile kabristanında düzenlenen törenle anıldı.
21.01.2021 Gündem
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü?
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü? Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç vefat etti. Kıraç, uzun yıllardır ALS hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Vehbi Koç’un kızı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç uzun yıllardır tedavi gördüğü ALS hastalığı nedeniyle bu sabah vefat etti. Kıraç, 1999’da bir, 2001’de de iki kez solunum yetmezliği teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, vefat haberini, “Yaşamını ailesine, Koç Topluluğu’na ve bu ülkeye adamış olan çok değerli Suna Kıraç’ı uzun yıllardır mücadele ettiği hastalığı nedeniyle bu sabaha karşı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyerek duyurdu. Peki, Suna Kıraç kimdir?
15.09.2020 Gündem
Suna Kıraç hayatını kaybetti!
Suna Kıraç hayatını kaybetti! Merhum iş insanı Vehbi Koç'un küçük kızı ve iş insanı İnan Kıraç'ın eşi iş insanı Suna Kıraç, uzun yıllardır mücadele ettiği ALS hastalığına yenik düştü. Suna Kıraç vefat etti.
15.09.2020 Yaşam
Hayırsever iş insanından çiftçilere gübre yardımı
Hayırsever iş insanından çiftçilere gübre yardımı İstanbul'da hayırsever bir iş insanı ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıttı. İş insanı ayrıca Türkiye'nin birçok bölgesindeki çiftçilere kamyonlarla gübre gönderdi.
28.04.2020 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Can Kıraç'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı
Can Kıraç'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı İş adamı Can Kıraç'ın eşi İnci Atav Kıraç (88) son yolculuğuna uğurlandı.
12.08.2019 Gündem
“Kaplumbağa Terbiyecisi” canlanıyor
“Kaplumbağa Terbiyecisi” canlanıyor Pera Müzesi, Türk resminin en çok tanınan yapıtlarından biri olan Osman Hamdi Bey’in Kaplumbağa Terbiyecisi’ni bir sanal gerçeklik projesiyle canlandırıyor.
22.05.2019 Kültür Sanat
İnan Kıraç'tan 'İbra' yorumu!
İnan Kıraç'tan 'İbra' yorumu! Milliyet'e konuşan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, "Olayı mektepli mektepsize getirmek yanlıştı. Maalesef kongrede böyle bir fotoğraf verdik" dedi.
25.03.2019 Galatasaray
Galatasaray'da işler kızıştı! "Yok sayan sonuçlarına katlanır"
Galatasaray'da işler kızıştı! "Yok sayan sonuçlarına katlanır" Galatasaray'ın üzerindeki etkisi yüksek olan İnan Kıraç'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama, krizin ardından tekrar gündem oldu.
24.03.2019 Galatasaray
Galatasaray'da kriz üstüne kriz!
Galatasaray'da kriz üstüne kriz! Galatasaray Lisesi’nin 150. kuruluş yıldönümü etkinliğinde sarı-kırmızılı kulübün başkanı beklediği ilgiyi göremeyince çok sinirlendi. Gecede ne protokole davet edilen, ne konuşması için söz verilen Cengiz tepkisini organizasyonda 15 dakika kalarak gösterdi.
14.12.2018 Galatasaray
"Kişisel veri yeni çağın petrolü"
"Kişisel veri yeni çağın petrolü" Kişisel verilerin 2010 yılındaki anayasa değişikliğiyle koruma altına alındığını belirten Prof. Dr. Sultan Üzeltürk, "Veri, yeni çağın petrolü olarak görülüyor" dedi.
30.10.2018 Bilim ve Teknoloji
"2019'da müzecilik ön plana çıkacak"
"2019'da müzecilik ön plana çıkacak" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Müzenin tanıtımda ve kültürde çok ciddi bir değer olduğunun, özellikle de turizmin ana destekçisi olduğunun farkındayız. O yüzden de 2019 itibariyle yapacağımız tanıtım toplantılarında ve tanıtım politikalarımızda kültürel faaliyetler ve başta müzecilik ön plana çıkacak. Bundan sonraki politikalarımızı bu şekilde değiştirip geliştireceğiz." dedi.
28.08.2018 Kültür Sanat
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Enka İnşaat ve Sanayi AŞ Kurucusu ve Onursal Başkanı Şarık Tara (88) son yolculuğuna uğurlandı.
30.06.2018 Ekonomi
Yerli otoda şirketin adı belli oldu
Yerli otoda şirketin adı belli oldu “Yerli Otomobil” projesinde tarihi bir adım atıldı. Kuruluş ve ortaklık sözleşmeleri imzalanan şirketin adı “Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.” oldu. Projenin başına dünyanın en başarılı Türk yöneticilerinden Mehmet Gürcan Karakaş getirildi.
3.06.2018 Ekonomi
Bir otomobilden daha fazlasını yapacağız
Bir otomobilden daha fazlasını yapacağız Türkiye’nin Otomobili’nin başına getirilen Mehmet Gürcan Karakaş, küresel pazarlarda edindiği bilgi ve tecrübeyi ülkesine aktaracağı için mutlu olduğunu söyledi. Karakaş, “Türkiye, küresel ortamda rekabet edebilen bir marka ve otomobilden daha fazlasını yapacak” dedi.
2.06.2018 Ekonomi
Yerli otomobilde bir ayrıntı daha netleşti!
Yerli otomobilde bir ayrıntı daha netleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam canlı yayında açıklamıştı. Bugün ise projede yer alan şirketlerin payları belirlendi. Türkiye'nin Otomobili için kurulan şirkette Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell ve Zorlu Holding'in payları yüzde 19'ar, TOBB'un payı yüzde 5 oldu.
2.06.2018 Ekonomi
Abdurrahim Albayrak: Aday olacağım
Abdurrahim Albayrak: Aday olacağım Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Habertürk TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.05.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni başkanı Candan Erçetin mi olacak?
Galatasaray'ın yeni başkanı Candan Erçetin mi olacak? Habertürk yazarı Meriç Müldür, Galatasaray'la ilgili sıcak gelişmeyi köşesine taşıdı.
29.03.2018 Galatasaray
120 milyon TL'lik dert
120 milyon TL'lik dert Galatasaray, UEFA'nın radarına yakalanmamak için böylesine bir rakamı 31 Ocak'a kadar ödemek zorunda...
27.12.2017 Galatasaray
Adnan Polat: "Galatasaray’da hırsızlıklar..."
Adnan Polat: "Galatasaray’da hırsızlıklar..." Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulübün geçmişini anlattı ve bugünkü durumuna değindi. Polat, “Galatasaray’da hırsızlıklar masaya konmadan Galatasaray’ın iyileşeceğine ben inanmıyorum” dedi.
15.12.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İnan Kıraç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inan kıraç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.