Suna Kıraç

Suna Kıraç

Son dakika Suna kıraç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suna kıraç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suna kıraç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suna Kıraç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suna kıraç gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 suna kıraç haberi bulunmuştur. Tüm suna kıraç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı!
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı! Forbes'un bu yıl 37'nci kez Milyarderler Listesini yayınladı. Listede Türk isimler de yer aldı. FORBES milyarderler listesine göre Türkiye’nin en zengin dördüncü insanı Semahat Sevim Arsel oldu. Peki, Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar, nereli? Türkiye’nin 4. zengini Semahat Arsel’in çocuğu var mı, eğitimi nedir?
5.04.2023 Ekonomi
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek!
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek! Her Bilet Çocuklar İçin Destek: Dünyaca Ünlü Rapçi Luciano, tüm gelirleri TEGV’e aktarılacak şekilde depremzede çocuklar için sahnede, 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da.
23.03.2023 Kültür Sanat
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik: Film yönetmek istiyorum
Fatma Girik: Film yönetmek istiyorum Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, hayata geçirmeyi planladığı sinema projelerini anlattı. 78 yaşındaki oyuncu, yeniden yönetmen koltuğuna oturmak istediğini açıkladı.
18.12.2020 Magazin
Rahmi Koç corona virüse yakalandı
Rahmi Koç corona virüse yakalandı Koç Holding A.Ş. Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Koç corona virüse yakalandı. Hastaneden açıklama yapıldı.
17.10.2020 Gündem
İş insanı Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı Merhum iş insanı Vehbi Koç'un kızı ve Koç Holding eski Başkan Vekili Suna Kıraç, 79 yaşında dün hayatını kaybetti. Kıraç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıraç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde kılınan cenaze namazına siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
16.09.2020 Yaşam
Suna Kıraç sonsuzluğa uğurlandı!
Suna Kıraç sonsuzluğa uğurlandı! Merhum iş insanı Vehbi Koç’un kızı ve Koç Holding eski Başkan Vekili Suna Kıraç, 79 yaşında dün hayatını kaybetti. Kıraç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıraç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde kılınan cenaze namazına siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
16.09.2020 Gündem
ALS hastalığı nedir? ALS (Amiyotrofik Lateral Skleroz) hastalığı neden oluyor, belirtileri nelerdir?
ALS hastalığı nedir? ALS (Amiyotrofik Lateral Skleroz) hastalığı neden oluyor, belirtileri nelerdir? ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis) nöro dejenerasyon yani sinir hücrelerinin bozulmasıdır. Kişi zamanla omurilik ve beyindeki sinirler artan bir şekilde fonksiyonlarını yitirir ve motor nöron hastalığında motor nöron denilen istemli hareket uyarısını taşıyan sinir hücreleri etkilenir ve birçok motor becerisi işlevini yitirir. Peki, ALS hastalığının nedeni nelerdir? ALS hastalığı nasıl belirti gösterir? İşte ALS hastalığı detaylar…
15.09.2020 Gündem
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü?
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü? Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç vefat etti. Kıraç, uzun yıllardır ALS hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Vehbi Koç’un kızı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç uzun yıllardır tedavi gördüğü ALS hastalığı nedeniyle bu sabah vefat etti. Kıraç, 1999’da bir, 2001’de de iki kez solunum yetmezliği teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, vefat haberini, “Yaşamını ailesine, Koç Topluluğu’na ve bu ülkeye adamış olan çok değerli Suna Kıraç’ı uzun yıllardır mücadele ettiği hastalığı nedeniyle bu sabaha karşı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyerek duyurdu. Peki, Suna Kıraç kimdir?
15.09.2020 Gündem
Suna Kıraç hayatını kaybetti!
Suna Kıraç hayatını kaybetti! Merhum iş insanı Vehbi Koç'un küçük kızı ve iş insanı İnan Kıraç'ın eşi iş insanı Suna Kıraç, uzun yıllardır mücadele ettiği ALS hastalığına yenik düştü. Suna Kıraç vefat etti.
15.09.2020 Yaşam
Türkiye'nin "rekortmen" kadınları
Türkiye'nin "rekortmen" kadınları Türkiye'nin 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde isimleri açıklanan 6 kadın yer aldı.
21.11.2019 Ekonomi
Sır vergi rekortmenleri
Sır vergi rekortmenleri Türkiye’nin 2018 yılı vergi şampiyonları belli oldu. Ancak ilk 100’ün yer aldığı listelerde vergi rekortmenlerinin çoğu adının açıklanmasını istemedi. 27 kurum ile 57 Gelir Vergisi şampiyonu ismini gizledi.
21.11.2019 Ekonomi
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Son dakika: Vergi rekortmenleri belli oldu!
Son dakika: Vergi rekortmenleri belli oldu! Türkiye'nin vergi rekortmeni kişi ve kurumları açıklandı. 2017 yılı için en fazla vergi beyan eden kişiler sıralamasının başında 53.583.488,38 TL ile geçen haziran ayında vefat eden ENKA Şirketler Grubu Onursal Başkanı Şarık Tara yer aldı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı 42. sıradan listeye girerken, Kıvanç Tatlıtuğ da liste kendisine yer buldu.
2.11.2018 Ekonomi
53 gizemli rekortmen
53 gizemli rekortmen Türkiye’nin 2016 yılı gelir vergisi rekortmeni 2015’te olduğu Semahat Arsel oldu. İlk 3’te Rahmi Koç ile Şarık Tara yer alırken, 100 mükellefin 53’ü bilgilerinin açıklanmasını istemedi.
8.08.2017 Ekonomi
2016'nın vergi rekortmenleri belli oldu
2016'nın vergi rekortmenleri belli oldu Maliye Bakanlığı rekortmenler listesini sessiz sedasız Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) istatistikler bölümünde yayımladı. 2016 yılına ilişkin kurumlar vergisi rekortmenler listesinin ilk sırasında ise isminin açıklanmasını istemeyen bir kurum yer aldı. Kurumlar vergisi rekortmeninin ne kadar vergi ödediği, hangi vergi dairesine bağlı olduğu gibi bilgiler de yer almadı.
8.08.2017 Ekonomi
Koç Holding'den büyük satış!
Koç Holding'den büyük satış! Koç Holding, aile üyelerinin 25 Mayıs'taki Koç Holding AŞ'de sahip oldukları 107 milyon TL nominal değerli paylarının satışının gerçekleştiğini açıkladı.
2.06.2017 Ekonomi
Bu ani satışlara piyasa bozuldu
Bu ani satışlara piyasa bozuldu Borsanın rekorlar kırdığı dönemde Koç ve Sabancı’dan sürpriz satış geldi. Koç Ailesi, holdingde sahip oldukları % 4.22’lik hissenin satışı için Citi’ye yetki verdi. Sabancı Ailesi de 100 milyon dolarlık hisseyi sattı. Açıklamalar sonrası Koç ve Sabancı hisseleri düştü. Borsa eksiye döndü
25.05.2017 Ekonomi
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar!
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar! Koç ve Sabancı ailelerinden arka arkaya hisse satış haberleri geldi. İki ailenin yaptığı toplam satış tutarı 600 milyon dolara yaklaşıyor.
25.05.2017 Ekonomi
Ömer Koç'tan kültürel miras vurgusu
Ömer Koç'tan kültürel miras vurgusu Ömer Koç, gelecek nesiller için kültürel mirasın üzerine titrenmesi gerektiğinin altını çizdi.
29.09.2021 Gündem
Ekonomi canlandı gelir ve vergi arttı
Ekonomi canlandı gelir ve vergi arttı Türkiye’nin 2015 yılında beklentilerin üzerinde büyümesi, vergi gelirlerinin artmasını sağladı. Tahakkuk ettirilen Gelir Vergisi tutarı yüzde 63 arttı. Vergi rekortmeni Semahat Arsel oldu.
13.07.2016 Ekonomi
Caroline Giraud Koç kimdir?
Caroline Giraud Koç kimdir? Koç Holding Başkanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç yönetime geçti. Peki Caroline Giraud Koç kimdir? Koç Holding JYönetim Kurulu üyesi olan Caroline Giraud Koç hakkında detaylı bilgiler.
29.09.2021 Gündem
Caroline Koç'a sürpriz  görev!
Caroline Koç'a sürpriz görev! 1 Ocak'ta kalp krizi geçirip ölen Koç Holding Başkanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç (47) Koç Holding JYönetim Kurulu üyesi oldu...
6.04.2016 Ekonomi
Caroline Koç yönetime girdi
Caroline Koç yönetime girdi Koç Holding, Ocak’ta hayatını kaybeden Mustafa Koç’suz gerçekleştirdiği ilk Genel Kurulu’nda yeni yönetime merhumun eşi Caroline Koç’u seçti.
5.04.2016 Ekonomi
Türkiye'nin en zengini belli oldu
Türkiye'nin en zengini belli oldu Forbes'ın her yıl açıkladığı Türkiye'nin en zengin kişileri listesi belli oldu.
29.02.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Suna Kıraç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suna kıraç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.