İmac

İmac

Son dakika iMac haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iMac ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iMac haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmac

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imac gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 imac haberi bulunmuştur. Tüm imac haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları! TOKİ Siirt kura sonuçları açıklandı mı, 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi yayınlandı mı?
Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları! TOKİ Siirt kura sonuçları açıklandı mı, 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi yayınlandı mı? Siirt Evren mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. Evren Mahallesi TOKİ evlerine 2+1 139 konut ve 3+1 21 konut için 821 adet başvuru yapıldı. Siirt Evren mahallesi TOKİ için kura sonuçları için arama motorlarına yönelen vatandaşlar TOKİ Siirt Evren Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı, Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile Evren mahallesi Siirt TOKİ konutları hak sahipleri belirlendi.
3.08.2022 Ekonomi
10 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar
10 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar Siirt'te köylerde hayvanlarını yaylalarda otlatacak çoban bulamayan vatandaşlar, 10 bin lira maaşla çalıştıracak çoban arıyor.
6.12.2021 Yaşam
Apple TOUCH ID'li klavyenin Türkiye fiyatı belli oldu
Apple TOUCH ID'li klavyenin Türkiye fiyatı belli oldu Apple yeni işlemcili bilgisayarları için geliştirilen Magic Keyboard adındaki klavyelerini tanıttı. Sadece M1 işlemcili bilgisayarlarla çalışan Magic Keyboard'un fiyatları da belli oldu.
4.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple yeni ürünleri! Yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone 13, AirTag ve Apple TV 4K fiyatları ve özellikleri…
Apple yeni ürünleri! Yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone 13, AirTag ve Apple TV 4K fiyatları ve özellikleri… Teknoloji devi Apple yeni ürünlerini tanıttı. AirTag‘den iPhone 12 ve 12 mini’nin yeni renk seçeneğine, yeni iMac modellerinden M1 işlemcili iPad Pro‘ya kadar birçok ürünün tanıtımı yapıldı. ABD'li teknoloji devi Apple'ın, Kovid-19 salgını nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirdiği lansman, şirket CEO'su Tim Cook'un sunumu ile başladı. Apple yeni ürünleri…
21.04.2021 Gündem
Apple yeni ürünlerini tanıttı! Renkli iMac süprizi
Apple yeni ürünlerini tanıttı! Renkli iMac süprizi Teknoloji devi Apple, yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiği lansman törenini düzenledi. Teknoloji devi Apple yeni ürünlerini tanıttı. Apple'ın pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirdiği lansman CEO Tim Cook'un konuşması ile başladı. Tanıtımda en dikkat çeken ürün ise yeni renk ve özellileri ile İMac oldu. Lansmanda farklı renk seçenekleri olan iMac modellerini tanıtan Apple, masaüstü bilgisayar özellikleri taşıyan ve piyasadaki en güçlü tablet olarak nitelendirdiği iPad Pro modellerini ve AirTag adlı uzun zamandır beklenen kayıp eşya izleyicisini duyurdu.
20.04.2021 Gündem
Apple kitap satıyor! İşte fiyatı...
Apple kitap satıyor! İşte fiyatı... Apple'ın sadece telefon, tablet ve bilgisayar sattığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Şirket, 'Designed by Apple in California' imzalı bir dizi kitabı 199 ila 299 dolarlık fiyat etiketleriyle satışa sunuyor. Peki bu kitapların içeriğinde ne var?
26.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan yepyeni bir iPod geliyor!
Apple'dan yepyeni bir iPod geliyor! Sürpriz bir adımla yeni iPad Air, iPad Mini ve iMac modellerini bir bir tanıtan Apple'ın şimdi de yeni iPod'ları dünyaya duyurması bekleniyor.
21.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple Türkiye fiyatlarında indirim yaptı
Apple Türkiye fiyatlarında indirim yaptı Dolar kurunun ani olarak yükselip bugünlerde düşüş trendine girmesiyle fiyatlarını yüksek kura göre düzenleyen Apple, kurun düşmesiyle beraber fiyatlarında indirime gitti.
31.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan bombardıman: Yeni modeller açıklandı!
Apple'dan bombardıman: Yeni modeller açıklandı! Tahminleriyle geçmişte Apple'ın pek çok hamlesini önceden işaret eden analist Ming-Chi Kuo, yayınladığı raporda firmanın 2018'in sonuna kadar piyasaya süreceği ürünleri işaret etti
12.07.2018 Bilim ve Teknoloji
iOS 11'in tanıtım tarihi belli oldu!
iOS 11'in tanıtım tarihi belli oldu! Apple'ın iOS 11 sürümünü tanıtacağı WWDC 17 etkinliğinin tarihi belli oldu. İşte iOS 11'in duyurulacağı o tarih!
10.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Yeni iMac bu yıl gelebilir!
Yeni iMac bu yıl gelebilir! Apple’ın kıdemli başkan yardımcısı Phil Schiller, şirketin yılın ilerleyen zamanlarında yeni bir iMac modelini piyasaya sürmeyi planladığını doğruladı.
5.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Ağbal: Enflasyonu da patlatan bu biber zaten
Ağbal: Enflasyonu da patlatan bu biber zaten MALİYE Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'ta esnaf ziyareti sırasında biber fiyatınının arttığı sözleri üzerine, "Enflasyonu da patlatan bu biber zaten. Kilosu 8 lira" dedi.
7.01.2017 Ekonomi
Dijital Devrim sergisi Zorlu’da
Dijital Devrim sergisi Zorlu’da İngiltere’nin gelmiş geçmiş en ihtişamlı sanat ve teknoloji sergisi olarak kabul edilen “Digital Revolution” Zorlu PSM’de açıldı. Sergiyi 12 Haziran’a kadar gezebilirsiniz...
26.02.2016 Arşiv
İstanbullular o ile akın ediyor
İstanbullular o ile akın ediyor Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Tescil Şube Müdürlüğü'nde yoğunluk yaşanırken, kuyruk oluşmaması için internet üzerinden randevu sistemi kısa sürede doldu. Bazı sürücüler İstanbul'daki yoğunluk nedeniyle yeni ehliyet başvurularını yapmak için Edirne'ye geldi.
29.09.2021 Gündem
Andy’nin zihni bir mucize
Andy’nin zihni bir mucize Apple’ın kurucusu Steve Jobs’ın hayatını anlatan aynı isimli filmde bilgisayar dahisi ‘Andy Hertzfeld’ karakterini canlandıran Michael Stuhlbarg, “Andy’nin zihni bana göre bir mucize” diyerek dünyaya farklı bir pencereden baktığını itiraf ediyor...
27.12.2015 Magazin
Apple, iPhone 6s'e özel bataryalı kılıfı satışa çıkarttı
Apple, iPhone 6s'e özel bataryalı kılıfı satışa çıkarttı Apple, bildiğiniz gibi yalnızca ana akım ürünleriyle (iMac, MacBook, iPad, iPhone, iPod Touch) değil; aynı zamanda bu ürünlere özel olarak hazırladığı aksesuarlarıyla da ürünleri hem daha işlevsel hale getiriyor hem de bunun sonucu olarak önemli bir kazanç elde ediyor...
8.12.2015 Bilim ve Teknoloji
MacBook Pro 15 inç güncellendi!
MacBook Pro 15 inç güncellendi! APPLE, Retina ekranlı 15 inç MacBook Pro’yu yeni Force Touch trackpad, daha hızlı flash depolama, daha uzun pil ömrü ve daha hızlı ayrı grafik işlemcileriyle güncellediğini duyurdu...
31.05.2015 Bilim ve Teknoloji
Milyonlarca iPhone çöp olacak!
Milyonlarca iPhone çöp olacak! Apple ile ilgili son bilgileri paylaşmasıyla tanınan 9to5Mac sitesi, gelecek aydan itibaren Apple’ın desteğinden mahrum kalacak cihazların listesini yayınladı...
18.05.2015 Bilim ve Teknoloji
Hollanda cinayetlerinin şifresi siyah arabada...
Hollanda cinayetlerinin şifresi siyah arabada... Hollanda’da uyuşturucu mafyasının son kurbanı Barış Önder oldu. Önder’in geçen yıl öldürülen Aytaş Göraler’in tetikçisi olduğu iddiasıyla infaz edildiği üzerinde duruluyor
28.04.2015 Yaşam
Apple'dan 8K çözünürlüklü iMac geliyor
Apple'dan 8K çözünürlüklü iMac geliyor Apple çözünürlük noktasında sınırları zorluyor. Yayınlanan belgeye göre 8K çözünürlüklü iMac geliyor.
7.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Tarihin en büyüğü oldu
Tarihin en büyüğü oldu Apple, sadece 3 ayda 18 milyar dolar kâr etti...
28.01.2015 Bilim ve Teknoloji
5K çözünürlüklü iMac'in fiyatı düştü
5K çözünürlüklü iMac'in fiyatı düştü Şu an Amerika'da mevcut olan indirimin diğer ülkelere nasıl yansıyacağı merak konusu.
18.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Hollanda basınından korkunç iddia!
Hollanda basınından korkunç iddia! Sarıyer'de lüks otomobili içinde saldırıya uğrayan Hollanda doğumlu Ali Ekber Akgün'ün, Amsterdam'daki yer altı örgütlenmesinin liderlerinden olduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
İşte Sarıyer'deki infazın perde arkası!
İşte Sarıyer'deki infazın perde arkası! İstanbul Sarıyer'de dün cadde ortasında mafya usulü cinayet işlendi...
29.09.2021 Gündem
Apple bombayı patlattı
Apple bombayı patlattı İlk önce iPad Air 2’nin bir önceki modele göre birçok yenilik barındırdığını kesinlikle söyleyebiliriz ve Apple’ın son teknolojilerinin hepsine sahip.
17.10.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İmac ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imac haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.