Gazete Vatan Logo

Apple, iPhone 6s'e özel bataryalı kılıfı satışa çıkarttı

Apple, iPhone 6s'e özel bataryalı kılıfı satışa çıkarttı

Apple, bildiğiniz gibi yalnızca ana akım ürünleriyle (iMac, MacBook, iPad, iPhone, iPod Touch) değil; aynı zamanda bu ürünlere özel olarak hazırladığı aksesuarlarıyla da ürünleri hem daha işlevsel hale getiriyor hem de bunun sonucu olarak önemli bir kazanç elde ediyor. Son olarak iPhone 6s için hazırlanan bataryalı kılıf da satışa çıkartıldı. Smart Battery Case olarak adlandırılan ürün, klasik olarak telefonu "koruma" işlevini yerine getirdiği gibi aynı zamanda dahili olarak içine yerleştirilmiş batarya desteğiyle birlikte telefonun otomatik olarak şarj olmasını da sağlıyor.

Web sitesinde belirtildiğine göre bu bataryalı kılıf sayesinde iPhone 6s internette gezintiyi 18 saate kadar ve HD video izleme keyfini de 20 saate kadar yükseltiyor. Telefon, ek olarak bu batarya kılıfla beraber de şarja takılabiliyor. Böylece telefonla birlikte Smart Battery Case eşzamanlı olarak şarj oluyor.

Yekpare olarak sunulan tasarıma ek olarak iki farklı renk seçeneği sunuluyor. Ve ek olarak iOS 9 ile birlikte iPhone 6s, Apple Watch ve Smart Battery Case'in batarya durumları tek bir ekran üzerinden görüntülenebiliyor. Kılıfın arka kısmında batarya bölümü şişkin bir şekilde görülebiliyor ve elbette bu durum telefonu önemli bir oranda kalınlaştırıyor.

Haberin Devamı

Fiyat ülkemizde 379 TL. Bataryalı bir kılıf için bu kadar ödemeye değer mi tercih sizin.

Kaynak: TEKNOLOG