İlk Kez Konuştu

İlk Kez Konuştu

Son dakika ilk kez konuştu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk kez konuştu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk kez konuştu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Kez Konuştu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk kez konuştu gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.473 ilk kez konuştu haberi bulunmuştur. Tüm ilk kez konuştu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Cem Garipoğlu davasında son dakika! Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı, baba Karabulut ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu davasında son dakika! Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı, baba Karabulut ilk kez konuştu Cem Garipoğlu davasında son dakika gelişmesi yaşandı. Cem Garipoğlu ile ilgili daha önce bilinmeyen belgeler ortaya çıktı. Öte yandan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut yeni gelişmeler için görüş bildirdi. Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili yürütülen soruşturmada, Garipoğlu'nun otopsisine ait görüntülerin incelenmesi için bilirkişi ataması yapılmıştı. Garipoğlu'nun otopsi incelemesiyle ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Bilirkişi, 2014 yılında yapılan otopsi işlemine ait fotoğraf ve videoları izleyerek dökümünü yaptı ve savcılığa sundu. Bunun yanında Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı. Kanal D’de yayınlanan Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 15 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. İşte Cem Garipoğlu davasıyla ilgili tüm detaylar...
2.05.2024 Gündem
Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu Kanal D’de yayınlanan Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 15 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu.
2.05.2024 Vatan TV
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş Türk sinemasının 'kötü adam' rollerinde oynayan iyi kalpli aktörü Nuri Alço, beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda tedavi gören Alço'nun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı. Usta sanatçının eşi Burcu Alço da son durum hakkında bilgi verdi.
7.04.2024 Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Avukat Harun Yakar’ı Ozan Güven ilk kez konuştu
Taş Kağıt Makas’ın Avukat Harun Yakar’ı Ozan Güven ilk kez konuştu Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” için dört yıl aradan sonra ekrana dönen ünlü oyuncu Ozan Güven, dizide hayat verdiği Avukat Harun Yakar’ı ilk kez anlattı. Hikâyenin kendisi kadar karakterlerin de ilgi çekici olduğunu söyleyen Güven, “TV kanallarında bir sürü iş yapılıyor, bir sürü hikayeler paylaşılıyor ama Taş Kağıt Makas’ın hikayesi değişik, o yüzden de seyircinin dikkatini çektiğini düşünüyorum.” dedi.
10.03.2024 Magazin
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024 Magazin
Arda Güler ilk kez konuştu! Ancelotti'ye trip atmanın faturası ağır oldu, kiralık gidiyor
Arda Güler ilk kez konuştu! Ancelotti'ye trip atmanın faturası ağır oldu, kiralık gidiyor Arda Güler olaylar sonrası dayanamadı, konuştu. Real Madrid'de istediği süreleri bulamadığı için kiralanacağı iddia edilen Arda Güler'le ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milli futbolcu, hakkındaki transfer iddialarının ardından geleceğiyle ilgili ilk defa konuştu. İşte detaylar...
25.01.2024 Fenerbahçe
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'ın 'tefeci' dediği isim ilk kez konuştu! Fatih Terim detayı dikkat çekti
Seçil Erzan'ın 'tefeci' dediği isim ilk kez konuştu! Fatih Terim detayı dikkat çekti Süleyman Aslan, fon dolandırıcılığı davasında yargılanan Erzan’a milyonlarca dolar verip tek kuruş para almadığını iddia etti. Aslan “Keşke beni vursaydı da tefeci demeseydi, adımı lekelemeseydi. Hem param gitti hem rezil etti” dedi. Aslan, Erzan’ın bir gün ofise geldiğinde, oğlunun ses kaydı aldığını belirterek “15 milyonu 12. ayda alabileceğimizi söyledi. Ve şöyle dedi, ‘Fatih Terim’e şimdiye kadar 20-30 milyon kazandırdım’” dedi.
9.01.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir ilk kez konuştu!
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir ilk kez konuştu! Serenay Sarıkaya’nın ismi son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı Mert Demir ile anılmıştı. Sarıkaya, aşk iddialarına "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Mert Demir, konuya dair ilk kez açıklama yaptı.
27.12.2023 Magazin
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 1-0 öne geçmesine rağmen konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar resmen ayrılmıştı. Deneyimli çalıştırıcı, ayrılığı sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kadro dışı kararının perde arkası, Mert Günok, Gedson ve Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Çalımbay'ın kendisine gelen feshetme yazısı ile ilgili sözleri dikkat çekti.
22.12.2023 Beşiktaş
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Gündem
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk'ün DJ kız kardeşi Berna Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ablasının hem Tarkan ile olan eski ilişkisinden, hem de kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşkından konuştu.
13.12.2023 Magazin
Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı!
Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı! Oyuncu Melis İşiten 2014 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitirmişti. Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu’yla evliliğinin bitişi hakkında ilk kez konuştu.
1.12.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan ilk açıklama!
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan ilk açıklama! Oyuncu Bülent Şakrak, 2015 yılında meslektaşı Ceyda Düvenci ile dünyaevine girmişti. Kadıköy'de objektiflere yansıyan Şakrak, oğlu Okan Ali'nin annesi ile geçtiğimiz temmuz ayında tek celsede boşanmaları hakkında ilk kez konuştu.
30.11.2023 Magazin
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem
Türkiye'ye sarsan dolandırıcılık olayı! Fatih Terim ilk kez konuştu
Türkiye'ye sarsan dolandırıcılık olayı! Fatih Terim ilk kez konuştu Bankacı Seçil Erzan'ın başta ünlü futbolcular olmak üzere çok sayıda kişiyi dahil ettiği 'saadet zinciri'nin çökmesine 'AirTag' adı verilen takip cihazı sebep oldu. Bir iş insanı, Seçil Erzan'a gönderdiği ve takip etmek için 'AirTag' yerleştirdiği para dolu çantanın eski futbolcu Semih Kaya'ya gitmesi üzerine sistemi açığa çıkardı. Öte yandan Fatih Terim, hakkında çıkan iddialara ilişkin ilk kez konuştu.
26.11.2023 Gündem
Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış
Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış Süper Lig devi Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından göreve gelen Burak Yılmaz kötü gidişatın ardından ayrıldı ve konuyla ilgili ilk kez konuştu. Burak Yılmaz, görev yaptığı süreç ve ayrılık sonrası her şeyi anlattı. İşte son dakika haberin detayları...
14.11.2023 Beşiktaş
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar İlanda gördüğü hasarlı aracı almak için Eskişehir’den Antalya’ya gelen bir kişi, araç için anlaştığı kişiler tarafından teknede darp ve gasp edildiğini iddia etti. Polis tarafından yolda yarı baygın halde bulunan Muhammet Kızıldeniz, geceyi hastanede geçirdikten sonra kendisini darp ederek cüzdan ve telefonunu aldığını iddia ettiği kişilerden şikayetçi oldu.
13.10.2023 Yaşam
Sucuk, kaymak, baklava, helva, pestil gibi gıdalar için yönetmelik açıklandı! Tarih verildi
Sucuk, kaymak, baklava, helva, pestil gibi gıdalar için yönetmelik açıklandı! Tarih verildi Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği açıklandı. Tüketici ve insan sağlığını, tüketici haklarını, gıda satışında adaletin sağlanmasını ve çevrenin korunmasını da göz önünde bulundurarak gıda katkı maddelerinin listesi, gıdalarda, gıda katkı maddelerinde, gıda enzimlerinde ve gıda aroma vericilerinde kullanılan gıda katkı maddelerinin kullanım koşullarını, gıda katkı maddelerinin etiketleme kuralları belirlendi.
13.10.2023 Gündem
Jeff Burr uykusunda yaşamını yitirdi
Jeff Burr uykusunda yaşamını yitirdi ABD'li film yönetmeni, yazar ve yapımcı Jeff Burr, 60 yaşında yaşamını yitirdi. Üzücü haberi Burr'un yakın arkadaşı Eric Spudic, doğruladı.
13.10.2023 Magazin
Bayraktar TB3 pistlerde! Koşu testi tamamlandı! Havalanmak için gün sayıyor
Bayraktar TB3 pistlerde! Koşu testi tamamlandı! Havalanmak için gün sayıyor Türkiye'nin yerli ve milli hava araçlarından olan Bayraktar TB3 havalanmak için gün sayıyor. Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün ilk koşu testini paylaştı.
13.10.2023 Gündem
Vergilerle ile ilgili tüm vatandaşları ilgilendiren karar! Önü açıldı
Vergilerle ile ilgili tüm vatandaşları ilgilendiren karar! Önü açıldı Anayasa Mahkemesi vergi davaları, tam yargı davaları, idari işlemler hakkında açılan davalara ilişkin olarak önemli karar verdi. Mahkeme bu davaların değerinin 1 lira olması halinde bile temyiz yolunun açıldığını ilan etti.
13.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İlk Kez Konuştu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk kez konuştu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.