Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış

Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış

Süper Lig devi Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından göreve gelen Burak Yılmaz kötü gidişatın ardından ayrıldı ve konuyla ilgili ilk kez konuştu. Burak Yılmaz, görev yaptığı süreç ve ayrılık sonrası her şeyi anlattı. İşte son dakika haberin detayları...

Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış

Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılma kararı aldılar. Ayrıca siyah beyazlı yönetim erken seçim kararı da almıştı. Güneş'in ardından göreve aynı zamanda yardımcı antrenörlük yapan Burak Yılmaz ile devam kararı alınmıştı.Milliyet yazarı Attila Gökçe, Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Burak Yılmaz'la yaptığı görüşmeyi anlattı. Attila Gökçe'nin Burak Yılmaz ile yaptığı görüşmede genç futbol adamının Vincent Aboubakar ile ilgili sözler gündeme damga vurdu.

Gökçe'nin yazısının o bölümü şu şekilde;

"Sergen Yalçın'la kazanılan şampiyonluk sezonunun sonunda olduğu gibi Aboubakar yeniden sakatlık-tedavi-ağrı sarmalına girmişti. "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş" dedi ve ekledi: "Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum..."

"SORU İŞARETLERİ BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR"

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş'la ilgili değerlendirmede bulunan spor yazarı Mehmet Arslan ise, "Abuabakar niye oynamıyor? Sakat mı, hasta mı? Geçtiğimiz sezonlara bakınca aklımdaki soru işaretleri büyüdükçe büyüyor." şeklinde yorum yaptı.