İgdaş

İgdaş

Son dakika igdaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan igdaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını igdaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İgdaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan igdaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 igdaş haberi bulunmuştur. Tüm igdaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Avcılar’da apartmanda koku tedirginliği
Avcılar’da apartmanda koku tedirginliği Avcılar'da 5 katlı apartmanda boğazda yanma ve öksürüğe neden olan koku ekipleri harekete geçirdi. Merdiven boşluğundan geldiği iddia edilen koku, apartman sakinlerinde korku ve tedirginliğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler apartmanda uzun süre inceleme yaptı. 
24.12.2023 Gündem
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı Kağıthane Çağlayan’da freni tutmadığı iddia edilen otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak önce doğalgaz kutusuna ardından da binanın girişine çarparak durabildi. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, kopan doğal gaz borusundan sızan gazlar sokağa yayıldı. Binanın girişinin kapanması nedeniyle vatandaşlar bir süre içeriye giremedi.
9.10.2023 Yaşam
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Çekmeköy'de tadilat yapılan evde doğalgaz patlaması: 1 yaralı
Çekmeköy'de tadilat yapılan evde doğalgaz patlaması: 1 yaralı Çekmeköy'de 4 katlı binanın bodrum katındaki dairede doğalgaz patlaması meydana geldi. Olay sırasında evde bulunan 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
26.06.2023 Yaşam
Hiranur Vakfı binasında yıkım! 'Ruhsata uygun olmayan alanlar var'
Hiranur Vakfı binasında yıkım! 'Ruhsata uygun olmayan alanlar var' Hiranur Vakfı'nın Sancaktepe'de bulunan vakıf binasında kaçak olduğu belirtilen bölümlerin bir kısmı İBB ekiplerince yıkıldı.
30.03.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama meydana geldi. Yolda çukur oluşurken, 4 araç alev alev yandı. Yangın söndürülürken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
27.01.2023 Yaşam
İstanbul'da lodos alarmı!  Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı
İstanbul'da lodos alarmı! Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre Marmara bölge geneli, Kıyı ve Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in batısında kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Kuvvetli rüzgar ve fırtına ile geçmesi beklenen akşam öncesi İGDAŞ'tan İstanbullulara çok önemli bir uyarı mesajı gönderildi.
17.01.2023 Gündem
Nihai doğalgaz fiyatı nedir, EPDK nihai doğalgaz fiyatı indirimi ne demek?
Nihai doğalgaz fiyatı nedir, EPDK nihai doğalgaz fiyatı indirimi ne demek? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) bu indirimi sonrasında nihai doğalgaz fiyatlarında yüzde 12,13 düzeyinde bir indirim olacak. Söz konusu indirimin ardından nihai doğalgaz fiyatı hakkında arama yapılmaya başlandı. Peki, nihai doğalgaz indirimi nedir, EPDK nihai doğalgaz fiyatı indirimi ne demek?
29.12.2022 Ekonomi
İstanbul'da doğalgaza yüzde 12 indirim
İstanbul'da doğalgaza yüzde 12 indirim İstanbul'da konutlarda kullanılan doğal gaz fiyatına 1 Ocak'tan itibaren yüzde 12 indirim yapılacak.
29.12.2022 Ekonomi
Fatih’te ekipler doğal gaz çalışması yaparken patlama yaşandı: 5 yaralı
Fatih’te ekipler doğal gaz çalışması yaparken patlama yaşandı: 5 yaralı Fatih’te İGDAŞ ekiplerinin bir evde çalışma yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle doğal gaz patlaması yaşandı. 5 kişinin yaralandığı patlama nedeniyle büyük panik yaşanırken, çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.
16.11.2022 Gündem
AK Parti İl Başkanlığından 'İstanbul'un kayıp 1000 günü' toplantısı
AK Parti İl Başkanlığından 'İstanbul'un kayıp 1000 günü' toplantısı AK Parti İstanbul  İl Başkanı tarafından  'İstanbul'un Kayıp 1000 Günü' başlığıyla düzenlenen toplantıda, 1000 günde İBB tarafından yapılan ve yapılmayanlar açıklandı.
3.08.2022 Siyaset
İETT otobüsü 17 araca çarptı! Kamyona çarparak duran otobüsün şoförü kayıplara karıştı
İETT otobüsü 17 araca çarptı! Kamyona çarparak duran otobüsün şoförü kayıplara karıştı Eyüpsultan'da sürücüsünün kimliği belirlenemeyen İETT otobüsü mahalleyi birbirine kattı. 17 araca çarpan otobüs, yol kenarında park halindeki kamyonete çarptıktan sonra durabildi. Sürücü olay yerinden kaçarken araçlarda hasar meydana geldi.
18.06.2022 Yaşam
Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…
Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar… Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğünde yeni atama gerçekleştirildi. Resmi Gazete atama kararına göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı, yerine Muhittin Şahin atandı. Peki, Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…
4.06.2022 Gündem
Şişli'de yer altı kablolarında yangın; 3 bina boşaltıldı
Şişli'de yer altı kablolarında yangın; 3 bina boşaltıldı İstanbul Şişli’de yer altı kablolarının yanması nedeniyle rögarda patlama oldu. 3 binada oturanlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Bina sakinleri, çocukları ve hayvanları ile dışarı çıktı.
18.04.2022 Yaşam
Ümraniye'de gecekonduda yangın paniği! Diğer binalara sıçradı
Ümraniye'de gecekonduda yangın paniği! Diğer binalara sıçradı Ümraniye'de 2 katlı bir gecekondunun önündeki doğalgaz kutusunda yangın çıktı. Yangın, yanındaki iki binaya sıçradı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürürken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.
27.03.2022 Yaşam
Kağıthane'de faciadan dönüldü!
Kağıthane'de faciadan dönüldü! Kağıthane'de yokuş aşağıya kayan otomobil, evin bahçe duvarını yıkarak doğal gaz kutusuna çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada otomobilde hasar oluştu.
12.03.2022 Yaşam
İBB Başkanı İmamoğlu: Trafiği hafif görüp özel araçla sahaya çıkmayın, daha başlangıcındayız
İBB Başkanı İmamoğlu: Trafiği hafif görüp özel araçla sahaya çıkmayın, daha başlangıcındayız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz, şu anda 4 günlük zaman diliminin başlangıcındayız. Vatandaşlarımız trafiği hafif görüp, özel araçlarıyla sahaya çıkma gibi bir davranışta lütfen bulunmasınlar. Toplu taşımaları tercih etsinler" dedi.
10.03.2022 Gündem
Doğalgaz fatura bedeli iade edildi!
Doğalgaz fatura bedeli iade edildi! Kış ayları ile birlikte doğalgaz faturaları da yüksek geliyor. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), fazla alınan doğalgaz fatura bedeli için İstanbul’dan başvuruda bulunan bir vatandaşın yaşadığı durumu değerlendirerek, fazla fatura miktarının geri ödenmesi için ilgili kuruma tavsiye kararı verdi.
19.02.2022 Yaşam
Beykoz’da panodan sızan doğalgaz alev aldı
Beykoz’da panodan sızan doğalgaz alev aldı Beykoz'da 3 katlı bir binanın girişinde bulunan, doğalgaz panosundan sızan gaz alev aldı.
19.02.2022 Yaşam
Kasım Kahraman kimdir, nereli, kaç yaşında? Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ile ilgili merak edilenler!
Kasım Kahraman kimdir, nereli, kaç yaşında? Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ile ilgili merak edilenler! Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, yüksek doğalgaz faturalarıyla ilgili 'Evde atletle dolaşmamız gerekmiyor. Üşümeyecek kadar üzerimizde bir şey olsun' ifadelerini kullanınca gündem oldu. Söz konusu gelişmenin ardından Kasım Kahraman kimdir? sorusuna yanıt aranamaya başlandı.
9.02.2022 Gündem
Çekmeköy’de 4 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü
Çekmeköy’de 4 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü Çekmeköy’de apartmanın çatı katı dairesinde meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası alevler bütün çatıyı sardı.
15.12.2021 Yaşam
İstanbul'daki esrarengiz koku sırrını koruyor
İstanbul'daki esrarengiz koku sırrını koruyor İstanbul'da dün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın yerlerde yayılan koku tedirginliğe neden oldu. Vatandaşlar koku için İBB ve İstanbul Valiliği'ne sosyal medya hesaplarından başvuruda bulundu. İGDAŞ, kokunun doğalgaz kaynaklı olmadığını açıkladı
6.12.2021 Gündem
Bağcılar'da bir binada patlama sonrası yangın
Bağcılar'da bir binada patlama sonrası yangın İstanbul Bağcılar'da 4 katlı bir binanın 4. katında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çatı katındaki evde bulunan 6 kişiyi itfaiye ekipleri tahliye etti.
14.11.2021 Yaşam
Esenyurt'ta doğal gaz kutusunda çıkan yangında 2 daire kullanılamaz hale geldi
Esenyurt'ta doğal gaz kutusunda çıkan yangında 2 daire kullanılamaz hale geldi Esenyurt'ta 3 katlı binanın giriş katındaki doğalgaz kutusunda çıkan yangın, hurdalık eşyalara sıçradı. Yangında, binanın giriş katı ile ikinci katındaki daireler kullanılmaz hale geldi. Doğalgaz kutusu ve daireden yükselen alevler ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.
15.10.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İgdaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki igdaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.