İbrahim Kutluay

İbrahim Kutluay

Son dakika İbrahim Kutluay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Kutluay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Kutluay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Kutluay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim kutluay gelişmeleri de dahil olmak üzere 576 ibrahim kutluay haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim kutluay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşında son perde: Olay yargıda
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşında son perde: Olay yargıda Demet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay arasındaki nafaka krizi devam ediyor. Demet Şener önceki gün görüntülendiği Bebek’te nafaka konusunda konuşmak istemedi; ‘Olay yargıda’ dedi.
25.04.2024 Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi'
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi' Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması için eski eşi Demet Şener’e dava açtı. Basketbol oynayan Ömer’in Real Madrid’e transfer olduğunu belirten Kutluay, oğlunun artık kendi hayatını idame ettirebileceğini ileri sürdü.
6.04.2024 Magazin
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması kameralara yansıdı
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması kameralara yansıdı Sosyetik güzel Edvina Sponza ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz akşam Bebek'te kameralara yansıdı. Ünlü isim, telefonla konuşmak için görüntülendiği mekandan çıkarak, yarım saat aracında oturdu.
19.03.2024 Magazin
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a sitem: İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a sitem: İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay’ı canlı yayında hedef aldı. Şener, eski eşinin çocuklarının ihtiyaçlarıyla ilgilenmediğini iddia ederek, "Çocuklar hep bende kalıyor. Ömer’in diş telini bile yaptırmadı" dedi.
7.11.2023 Magazin
Demet Şener'den Demet Akalın ve İbrahim Kutluay açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti
Demet Şener'den Demet Akalın ve İbrahim Kutluay açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti Eski manken Demet Şener, katıldığı bir programda 2000'li yıllara damga vuran aşk üçgeniyle ilgili konuştu. Ünlü isim, Demet Akalın ile İbrahim Kutluay'ı ayırdığına yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı.
5.10.2023 Magazin
İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza sokak ortasında birbirine girdi! Defol git
İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza sokak ortasında birbirine girdi! Defol git 11 yıllık ilişkilerinde birçok kez ayrılıp barışan İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza, Bebek’teki bir kuaförde karşılaşınca birbirlerine girdiler.
29.09.2023 Magazin
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.
21.09.2023 Magazin
Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, Real Madris'e transfer oldu
Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, Real Madris'e transfer oldu Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, babasının izin giderek basketbola yöneldi. Başarıdan başarıya koşan Ömer Kutluay bu Real Madris'e transfer oldu.
31.08.2023 Magazin
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı Eski manken ve model Demet Şener bir defile için gelinlik giydi. Ünlü isim gelinlikli pozlarını 'Altınlara bulandığımız bir defile oldu' notu ile paylaştı.
30.05.2023 Magazin
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım'
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım' İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener aradığı mutluluğu Tolga Arman'da buldu. 46 yaşına basan deneyimli manken Demet Şener doğum günü kutlaması için Tolga Arman ile Venedik'e gitti. Romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Şener, "Erken kutlama. Beni dünyanın en şanslı kadını hissettiren sevgilimin gözünden" notunu düşerek sevgilisine teşekkür etti.
11.04.2023 Magazin
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim 2018 yılında boşandığı İbrahim Kutluay ile 13 yaşındaki oğulları Ömer'in diş tedavisi ücretini ödemediği için davalık olan eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
16.03.2023 Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'diş' yüzünden davalık oldu
Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'diş' yüzünden davalık oldu Eski manken Demet Şener, 4 yıl önce boşandığı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile yeniden mahkemelik oldu.
11.03.2023 Magazin
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları!
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları! Son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
15.07.2022 Magazin
Demet Şener'in 19 yaşındaki haline itirafı damga vurdu! 'Estetik' yorumuna yanıt...
Demet Şener'in 19 yaşındaki haline itirafı damga vurdu! 'Estetik' yorumuna yanıt... Manken Demet Şener güzelliğiyle yıllara meydan okuyor. Son paylaşımında takipçilerini eskiye götüren Demet Şener 19 yaşındaki halini takipçilerinin beğenisine sunarken yazdığı not ile de oldukça konuşuldu. Sosyal medyadan gençlik fotoğrafını paylaşan ünlü manken, bir takipçisinden gelen estetik yorumuna da kayıtsız kalmadı.
1.07.2022 Magazin
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum! Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın 13 yıllık birlikteliği olaylı şekilde bitmiş, Cenk Küpeli ile evliliği de 19 ay süren Demet Şener, yaklaşık bir yıldır iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle aşk pozlarını Instagram'da paylaşan 45 yaşındaki eski manken, 1 Haziran'da paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan 'dudak dudağa tablo' hakkında ilk kez konuştu.
12.06.2022 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti Kanadalı rock-western grubu The Sadies'in vokalisti ve gitaristi Dallas Good 49 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü müzisyenin hayranları yasa boğuldu.
19.02.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Edvina Sponza'dan İbrahim Kutluay cevabı! Buluşacaklardı ama...
Edvina Sponza'dan İbrahim Kutluay cevabı! Buluşacaklardı ama... Sosyetik güzel Edvina Sponza İbrahim Kutluay ile buluşacaktı. Ancak gazetecileri görünce Kutluay'ı uyardı, ardından evine döndü. Sponza, “İbrahim Kutluay’la yeniden birlikte misiniz?” sorusuna da yanıt verdi.
19.02.2022 Magazin
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik...
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik... Eski manken Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliği olaylı şekilde bitmişti. 2019'da nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Şener, geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021 Magazin
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı!
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü manken Demet Şener 7 ay önce Cenk Küpeli'den anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şener, yeni bir aşka yelken açtı.
25.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Kutluay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim kutluay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.